Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkoya 7 hesaptan katıldım anne baba yiğen öteki yiğen oğlum eşim ben bakalım inşallah çıkar

ha bu arada daybuyday başka para almıyo.kargo ücretinin ne kadar oldugunu bilgilendiriyo.siz deyince önceki sparişlerme baktım hepsinde aynı yazıyo.

fikirmetreye sadece uye olmak yetmiyor, uzun suren anketlerı tamamladıktan sonra genel dıger mailde kupon kodu verıyor.

bende daybuyday'den krep tavası aldım 2,90 tl ye geldı. bahsettıgınız kargoyu alıcı odeyecegıne daır maıl bana da geldı. hemen bir mail attım eger oyleyse iptal edin uyeligimi ve siparişimi dedım. O genel bilgilendirmeymiş, bizden bugune özel kargo falan almayacaklarmış kızlar sorun yok:)

Polosepetini duyuran arkadasa cok tesekkur ederım. az önce kargom geldi. 4,5 tl kargo ücretını benden tahsıl ettıler ama olsun. gönderdikleri makyaj ve bozuk para cantası çok kaliteli çok mutlu oldum. ilk defa da birşey kazandım :)

bu arkonun kampanyası nedir ?

Son düzenleme:
selam kızlarr

dün bir blogtan daha hediye kazandım ama kargo bana aitmiş, o yüzden feragat ettim

bir arkadaşım nestle tam kıvamında şeysinden markafoni çek kazanmış. nasıl aktifleşecek çek? ne yapması lazım?
bilen var mı?
ben o uygulamada kazanmadığımdan bilgim yok.

ben bu day buy day den bişey anlamadım. ilk açtığım hesapta sorum olmadan q t-shirt aldım sonra eşim adına açtım testleri doldurdum ama çeki aktif edemedim hatalı şifre girdin diyo sürekli.sonrada annemim adına hesap açtım işlemleri yaptım testi bitirdim ama testte sorun çıktı diyor.falan filan of başım ağrıdı valla. anlamadım

canım şifrenin içinde 'İ' harfi varmı benimde sorun çıkmıştı nerdeyse 1 saat uğraştım geçerli kod girin deyip duruyodu 'İ' harfini 'I' yapınca kabul etti

aa ruffles lar ufak tefekmiş öle okudum bir yerde:26:hemen biter ki o tüm hayallerim yıklıdı

ben napım yha
gene sana 140 gelcek
bana 65 tanecıkkkkkk :))))
Allah gözünüzü doyursun diyeceğim eğer kusura bakmazsanız:26:
Kızlaaaarrr tutun beni heyecandan havalara uçuyorum. Az önce bir Casio erkek saati kazandım.

güle güle kullanılsın canımmm

ben de kitap kazanmışım

fotoğrafı çekerken yüzünüzü gösterdiniz mi yada göstermek şartmı?
urunun resmıde dıyor ama bılmıorum
aras kargoyu aradım dün verilmiş yarın ulaşırmış bana da yarın gelicek yani
ay bnde kargoyu aradım cvp veren olmadı gelmedı banada yarın gelır heralde
paşabahçe kazananlarını açıklamış. kazanları tebrik ederim...
bnde esımde kazanmısızzzzzzzzzzzzz :))))
Arkoya 7 hesaptan katıldım anne baba yiğen öteki yiğen oğlum eşim ben bakalım inşallah çıkar
ay bnde 4 hesaptan katıldım ama bu arkoda cok sansssızım

Cemile Allah razı olsun yazmasan kazandığımı bilmiycektim.Sağol

Yapı Kredi World
Shakespeare'in en ünlü eserlerinden Romeo ve Juliet'in, 1996 yapımı günümüze uyarlanmış versiyonunda Juliet'i canlandıran aktrisin adı nedir? sorumuzun doğru cevabı "Claire Danes"di.

Yarışmamızın birincisi Suha Akın, ikincisi Ali Özçiçek, üçüncüsü ise Remziye Yıldız oldu :) Tebrikler!

Katılan herkese teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…