Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayrett diyorum hiç yokdan iyidir bende kupa kazanmışım Beko'dan sağolasın paylaşan arkadaşım......

inanmıyorum saç kurutma makınası kazanmışım kaç kişi kazanmış kı bı kendımı gordum ayy cok sevındım..tesekkurler

tebrikler canm

Beko yapanlar bakın kızlar uygulamayı acıp kalplerınız acılıyor bana hıcbır sey cıkamamıs kuru kuru mesajlar var :) sıelrde var mı hedıyelr?

bende de aynısı:2:

Kızlar Beko'yu duyuran arkadaşa teşekkürler.Bende saç kurutma makinası kazanmışım.

tebrikler

[h=6]Beko Türkiye
[/h][h=6]‎"Beko İle Sevgiline Kalbini Gönder" uygulamasından ürün kazanıp adres bilgilerini form üzerinden paylaşan kullanıcılarımıza ay sonuna kadar hediyeleri ulaştırılacaktır. İlginize teşekkür ederiz.[/h]

şaka gibi 2 adrestende bişiy yok bekodan şaka yaa şakaaaa

bende kazanmışım çok merak ettim hediyeyi ne acaba:26:

evt nişanlımada geldi msj bende yaza kullanmayı düşünuorum olurmu acep

KIZLAR BULDUM KATILIM KOSULLARINI

Kampanyada kazanılan % 50 indirim hakları Onur Air’in 31 Mart 2012 tarihleri arasındaki tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerlidir.
8. İndirim hakları 21 Şubat 2012 günü saat 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan indirim hakları başka tarihe ertelenemez ve kullanım hakkı ortadan kalkar.

evt nişanlımada geldi msj bende yaza kullanmayı düşünuorum olurmu acep

"Onur Air’den Sevgililer Günü Kampanyası" Kullanım Koşulları
C. Kampanya ödülleri:
5. Kampanya başvurusu süresince Onur Air | Facebook adresinde bulunan formu doğru ve eksiksiz dolduran herkes % 50 indirim kazanacaktır.
6. Kampanya formuna yazılan 2. isim de % 50 indirim kazanacaktır.
D. İndirim haklarının kullanım tarihleri:
7. Kampanyada kazanılan % 50 indirim hakları Onur Air’in 31 Mart 2012 tarihleri arasındaki tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerlidir.
8. İndirim hakları 21 Şubat 2012 günü saat 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan indirim hakları başka tarihe ertelenemez ve kullanım hakkı ortadan kalkar.
9. İndirim hakkı satın alma tarihinden en erken 3 gün sonraki uçuşlar için geçerli olacaktır. Satın alma tarihinde 3 günden daha az süre kalan uçuşlar seçildiğinde indirim seçeneği ekrana gelmeyecektir.

duş jeli kazandım günde ortalama 5 defa oynadım eksiği var fazlası yok

ya ben buraya yazılan bütün çekilişlere katıldım 1 tanesi bile olmaz mı ya hiç şans yok bende hiç ben dün oynamaya başladım bi 20 kere falan oynamışımdır eşimde benim facemden baya oynadım dedi bugünde 30 u geçmiştir inş kazanırımm bende =)
soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim =)

Ruffless larım gelmedi ama zaten aras kargo olduğu için hemen gelmesini beklemiyordum
Limangoda bu kupon ve kargo indirimi yakaladığımızda dalinden sıvı sabun ve bebeyağı almıştım. Hatta unutmuştum da ben bunları, neyse bugün geldi ama ne gelmek.. Kocaman bir limango kargo kutusu içinde sıvı sabunun biri tamamen dökülmüş, kapağı da yok! Diğerleri nasıl sağlam gelmiş o kolide sarılmadan bilmiyorum. Tamam kanpanyadan yararlandık çok cuzi bir rakam ödedik ama bu şekilde özensiz gönderim çok büyük saygısızlık. Ben de mail attım, yakıştıramadığımı falan yazdım, iade etmemi değişim yapacaklarını söylemişler. İçinde bir iki el yıkamalık sıvı var, aynı şekilde içi dolu bir poşete koyacağım ki onlara da öyle yapış yapış bir şekilde gitsin

Bu arada unn..o kuponum vardı 20 TLlik ergonomik tepsilerden aldım, 6 TLye falan geldi kargo ücreti ile, almayı düşünenler baksın

arkadaşlar beko face de kazananlar listesi vs yok ,nasıl anlayacağız kazandığımızı ? nerden baktınız sizler?

Beko yapanlar bakın kızlar uygulamayı acıp kalplerınız acılıyor bana hıcbır sey cıkamamıs kuru kuru mesajlar var :) sıelrde var mı hedıyelr?

Aynen kuru kuru kapler var

duru duş jeli veya bornoz kazanan arkadaşlarım günde tahminen kaç kere oynuyordunuz?

Ben ilk hafta kazandım duş jeli. Ama çok oynamıştım. Bütün gün, gece gündüz oynuyodum, oyun hoşuma gitmişti vaktim de çoktu kazandım hemen. Ondan sonra bornoz için oynmaya başladım günde 5er kez falan oynuyorum diğer hesabımdan da ama yok

kızlarr bişey soracağım

marketten nescafe 3ü1 arada aldım 4 tane 3 tanesinden bedava çıktı sonra int. üzerinden tiguan çekilişine katıldım diyor ki şartlarda eğer kazanılırsa paket gösterimi zorunluymuş bedava kısmını kesip markete verecekmişim ama kodu saklayacakmışım ayyy ben de utandım geri markete kesik ambalajla gitmeye hiç aranızdan bedava nescafe çıkıpta alan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…