Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce nasıll daybuyday çekini kullanayım diyorum
http://images.daybuyday.com/images/431/0453175_431.jpeg
19.90 çekle birlikte 9.90 gelicekgayet güzel.kac lira vercen
ben bu day buy day den bişey anlamadım. ilk açtığım hesapta sorum olmadan q t-shirt aldım sonra eşim adına açtım testleri doldurdum ama çeki aktif edemedim hatalı şifre girdin diyo sürekli.sonrada annemim adına hesap açtım işlemleri yaptım testi bitirdim ama testte sorun çıktı diyor.falan filan of başım ağrıdı valla. anlamadım[/QUOTE
aktifleşmeyen çekine başka tarayıcıdan bak banada olmadı dedi firefox dan baktım yüklemişti. bir de mynet adresiyle denediğimde test sorun çıkarıyor hotmail de hiç sorunsuz oldu![]()
ben bu day buy day den bişey anlamadım. ilk açtığım hesapta sorum olmadan q t-shirt aldım sonra eşim adına açtım testleri doldurdum ama çeki aktif edemedim hatalı şifre girdin diyo sürekli.sonrada annemim adına hesap açtım işlemleri yaptım testi bitirdim ama testte sorun çıktı diyor.falan filan of başım ağrıdı valla. anlamadım
ben bu day buy day den bişey anlamadım. ilk açtığım hesapta sorum olmadan q t-shirt aldım sonra eşim adına açtım testleri doldurdum ama çeki aktif edemedim hatalı şifre girdin diyo sürekli.sonrada annemim adına hesap açtım işlemleri yaptım testi bitirdim ama testte sorun çıktı diyor.falan filan of başım ağrıdı valla. anlamadım[/QUOTE
aktifleşmeyen çekine başka tarayıcıdan bak banada olmadı dedi firefox dan baktım yüklemişti. bir de mynet adresiyle denediğimde test sorun çıkarıyor hotmail de hiç sorunsuz oldu![]()
AÇIKLAMAN İÇİN TEŞEKKÜRLER BENİMDE Bİ TANESİ MYNET ADRESİYDİ.AMA DİĞERİNİ GOOGLE CHROMEDEN DE AÇIYORUM AMA ŞİFRE HATALI DİYO ANLAMADIM
aa ruffles lar ufak tefekmiş öle okudum bir yerde:26:hemen biter ki otüm hayallerim yıklıdı
![]()
Allah gözünüzü doyursun diyeceğim eğer kusura bakmazsanızben napım yha
gene sana 140 gelcek
bana 65 tanecıkkkkkk :))))
Kızlaaaarrr tutun beni heyecandan havalara uçuyorum. Az önce bir Casio erkek saati kazandım.![]()
Allah gözünüzü doyursun diyeceğim eğer kusura bakmazsanız:26:
güle güle kullanılsın canımmm
ben de kitap kazanmışım![]()
işin şakasıydı o![]()
urunun resmıde dıyor ama bılmıorumfotoğrafı çekerken yüzünüzü gösterdiniz mi yada göstermek şartmı?
ay bnde kargoyu aradım cvp veren olmadı gelmedı banada yarın gelır heraldearas kargoyu aradım dün verilmiş yarın ulaşırmış bana da yarın gelicek yani![]()
bnde esımde kazanmısızzzzzzzzzzzzz :))))paşabahçe kazananlarını açıklamış. kazanları tebrik ederim...
ay bnde 4 hesaptan katıldım ama bu arkoda cok sansssızımArkoya 7 hesaptan katıldımanne baba yiğen öteki yiğen oğlum eşim ben bakalım inşallah çıkar
![]()
Allah gözünüzü doyursun diyeceğim eğer kusura bakmazsanız:26:
güle güle kullanılsın canımmm
ısın sakasıydı kontescıgım
bunada sukur tabıkı
darısı ve daha ıyısı sızlere olsun ınsallah
ben de kitap kazanmışım![]()
urunun resmıde dıyor ama bılmıorum
ay bnde kargoyu aradım cvp veren olmadı gelmedı banada yarın gelır heralde
bnde esımde kazanmısızzzzzzzzzzzzz :))))
ay bnde 4 hesaptan katıldım ama bu arkoda cok sansssızım![]()
Nestle Sıcak Çikolata
Nestle Sıcak Çikolata tutkunları! Size tam kıvamında bir haberimiz var; Markafoni Tam Kıvamında kampanyamızın kazananları belli oldu! Linke tıkla, Markafoni’den 10 TL’lik hediye çeki kazanmış mısın öğren!
Markafoni Tam Kıvamında Kazananlar - 2. Duyuru | Facebook
Ben yokum, inşllah aramızdan kazananlar vardır
hediyesi gelen, kazanan herkesi kutlarım, hediyeniz bol olsun![]()