Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

inanmıyorum saç kurutma makınası kazanmışım kaç kişi kazanmış kı bı kendımı gordum ayy cok sevındım..tesekkurler

tebrikler canm:15::16:

Beko yapanlar bakın kızlar uygulamayı acıp kalplerınız acılıyor bana hıcbır sey cıkamamıs kuru kuru mesajlar var :) sıelrde var mı hedıyelr?

bende de aynısı:2:

Kızlar Beko'yu duyuran arkadaşa teşekkürler.Bende saç kurutma makinası kazanmışım.

tebrikler :29:

[h=6]Beko Türkiye
[/h][h=6]‎"Beko İle Sevgiline Kalbini Gönder" uygulamasından ürün kazanıp adres bilgilerini form üzerinden paylaşan kullanıcılarımıza ay sonuna kadar hediyeleri ulaştırılacaktır. İlginize teşekkür ederiz.[/h]

Dersaadet – Porte du Bonheur Sevgililer Günü Özel Kampanyası Sonuçlandı!

Dersaadet Özel Hediye Seti Kazanan Kampanya 1.si

ÖZGÜR KÖSE

Dersaadet Sürpriz Hediyesi Kazanan 3. Katılımcılar

ZEYNEP EYMEN OK
KADRİYE UĞURLU
FATMA BİRGÜL
FATİH BALOĞLU
ELMAS İNCİK
BİRSEN TEKTÜRK
SULTAN SARAÇ
HANDE DEĞİRMENCİ
GÜLCAN GÜL
ÜMMÜHAN KORKAK
ALİ RIZA ŞART
BEYZA ÇAHAN
MEHMET KEMAL ÇAKIR
KERİM ŞANLI
HATİCE PESEN AYAZ
REYHAN ALTAN
ŞEYMA DUVARCI
HALİL KARAHAN
VEYSİ YILMAZ
DEMET GÖKTAŞ
REMZİYE YILDIZ
ORHAN LAÇİN
ADEM BOYRAZ
ESEN ECRİN
PELİN KAMPANYA
YAREN MODA
DENİZ SOYUPAK
AVON MÜRVET ALGIN
YASİN PEKŞEN
ADALET ÇİMEN
GALİP KOÇ
ARYA TAN
TUĞÇE KARAMUSTAFA
ASLI BAŞER
ARZU DALĞİÇ
EMEL TİFTİK
HAVVA ALAN
EMİNE ÖKSÜZ SARAÇ
JANSET MÜGE ALTAY ÖZKAN
FİLİZ AKKABAK TOPÇU
ARZU ÖZTÜRK
AYŞE TAŞTEPE
TEZCAN ALTIN IŞIK
NAZMİYE YAŞAR
MUSTAFA ESLEK
ŞAFAK ENES
SERAP DERELİ
RAFİYE DUA
ZEYNEP SELVİ EFE
DENİZ BURCU AKBULUT
YASEMİN TUZ
FUNDA ŞEN
ASLI DURMAZ ÇİL
SERHA KAYA
BURAK ÖZTÜRK
MUSTAFA DUMANOĞLU
BAHAR AŞÇIOĞLU
VİLDAN GÜNGÖR
DORE ÖZEN GÜZEL
KERMAN ATAŞ
BÜNYAMİ ATAŞ
HALİM GÜÇLÜTÜRK
SEMİHA DÖNMEZ
ÖMER İZCİ
AYŞEGÜL BOZKURT BALTACI
HATİCE ÖZKAN
NESLİHAN EKŞİ
FİLİZ YILDIRIM
FATMA ABLT
FATMA BİGA BOSKURT
FİLİZ ÖZKAN
HALE HANZADE
GÜLAY UZUN
BETÜL DENİZ
HÜLYA AYBAT
UFUK ŞEN
EMİNE DÜNDAR
DUYGU KARACA
LEYLA ŞAHİN
RUKİYE KILIÇ
SİBEL CHAUCHOT
BUKET GÜZEL
SEMA TDR
SELCAN ULUOCAK CEBECİ
ERKAN SIRATAŞ
AYŞEGÜL YALÇIN
KUDRET YILMAZ AFŞAR
YÜKSEL UZUN
ERDEM ÖZDEMİR
SALİHA TEMİZ
FATİH ASMA
OFELYA HGK
HANZADE GÜNDOĞAN
BERNA ALİ CALLİ
MUSTAFA TURSUN
MUSTAFA ÖZK
ZEYNEP GÜNEY
HANİFE YALÇIN AKTAŞ
SENA BODUR
GÜVEN KUTLU
ESMA ÜNAL ÇELİK ÇINAR DEFNE
ÖZGÜL SARAÇ
YELDA YAPALI
BEYZA EKİZ
MURAT YLMAZ
DENIZ YILMAZ
MERİÇ ÖZKAN
İNCİSER GÖK
SERKAN SAK
MARİA ANGELA
ESİN TOKER
NECLA ALKAN
SENEM ERDEM ÇAKIR
ERSİN ÇORBACI
HÜRİYE NİŞANCI
NAZMİYE ÇELİK
ELİF SAÇIKARA KURTCA
NECATİ AŞAN
GÖZDE KÜÇÜK
MERAL LAREN
HAMDİ KARAKUŞ
AHMET KALKAN
EMİNE ENER
HÜLYA HGK
BURCU DAĞAŞAN
SULTAN ALTAY AYKAL
HATİCE TATLI
HAVVA TEKİN

Katılan ve kazanan tüm yarışmacılarımızı tebrik ederiz.

Hediyelerinizi size ulaştırabilmemiz için, İsim Soyisim, Açık Adres, Telefon bilgilerinizi 21 Şubat Salı gününe kadar info@dersaadetdesigngifts.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Kampanya ile ilgili tüm sorularınız için info@dersaadetdesigngifts.com adresine mail gönderebilirsiniz.

DUYURAN ARKADASIM TEŞEKKÜRLER..BENDE KEAZANMIŞIM.. BU ARADA POLO DAN BOZUK PARA CUZDANI VE MAKYAJ CANTASI BANA DA GELDİ..4.50 LİRA KARGO UCRETI KARSILIGINDA..SEYAHAT İÇİN MAKYAJ CANTASI İADEAL OLCULERDE..

GÜLE GÜLE KULLANALAIMMMM:21::21::21:

bende kazanmışım çok merak ettim hediyeyi ne acaba:26::52:

evt nişanlımada geldi msj bende yaza kullanmayı düşünuorum olurmu acep:16:

KIZLAR BULDUM KATILIM KOSULLARINI:37:

Kampanyada kazanılan % 50 indirim hakları Onur Air’in 31 Mart 2012 tarihleri arasındaki tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerlidir.
8. İndirim hakları 21 Şubat 2012 günü saat 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan indirim hakları başka tarihe ertelenemez ve kullanım hakkı ortadan kalkar.

evt nişanlımada geldi msj bende yaza kullanmayı düşünuorum olurmu acep:16:

"Onur Air’den Sevgililer Günü Kampanyası" Kullanım Koşulları
C. Kampanya ödülleri:
5. Kampanya başvurusu süresince Onur Air | Facebook adresinde bulunan formu doğru ve eksiksiz dolduran herkes % 50 indirim kazanacaktır.
6. Kampanya formuna yazılan 2. isim de % 50 indirim kazanacaktır.
D. İndirim haklarının kullanım tarihleri:
7. Kampanyada kazanılan % 50 indirim hakları Onur Air’in 31 Mart 2012 tarihleri arasındaki tüm yurt içi ile Kıbrıs ve Odessa uçuşlarında geçerlidir.
8. İndirim hakları 21 Şubat 2012 günü saat 23:59’a kadar kullanılmalıdır. Bu tarihe kadar kullanılmayan indirim hakları başka tarihe ertelenemez ve kullanım hakkı ortadan kalkar.
9. İndirim hakkı satın alma tarihinden en erken 3 gün sonraki uçuşlar için geçerli olacaktır. Satın alma tarihinde 3 günden daha az süre kalan uçuşlar seçildiğinde indirim seçeneği ekrana gelmeyecektir.

duş jeli kazandım günde ortalama 5 defa oynadım eksiği var fazlası yok :34:

ya ben buraya yazılan bütün çekilişlere katıldım 1 tanesi bile olmaz mı ya hiç şans yok bende hiç ben dün oynamaya başladım bi 20 kere falan oynamışımdır eşimde benim facemden baya oynadım dedi bugünde 30 u geçmiştir inş kazanırımm bende =)
soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim =)

Ruffless larım gelmedi ama zaten aras kargo olduğu için hemen gelmesini beklemiyordum :ssz:
Limangoda bu kupon ve kargo indirimi yakaladığımızda dalinden sıvı sabun ve bebeyağı almıştım. Hatta unutmuştum da ben bunları, neyse bugün geldi ama ne gelmek.. Kocaman bir limango kargo kutusu içinde sıvı sabunun biri tamamen dökülmüş, kapağı da yok! Diğerleri nasıl sağlam gelmiş o kolide sarılmadan bilmiyorum. Tamam kanpanyadan yararlandık çok cuzi bir rakam ödedik ama bu şekilde özensiz gönderim çok büyük saygısızlık. Ben de mail attım, yakıştıramadığımı falan yazdım, iade etmemi değişim yapacaklarını söylemişler. İçinde bir iki el yıkamalık sıvı var, aynı şekilde içi dolu bir poşete koyacağım ki onlara da öyle yapış yapış bir şekilde gitsin :47:

Bu arada unn..o kuponum vardı 20 TLlik ergonomik tepsilerden aldım, 6 TLye falan geldi kargo ücreti ile, almayı düşünenler baksın :12:

arkadaşlar beko face de kazananlar listesi vs yok ,nasıl anlayacağız kazandığımızı ? nerden baktınız sizler?

Beko yapanlar bakın kızlar uygulamayı acıp kalplerınız acılıyor bana hıcbır sey cıkamamıs kuru kuru mesajlar var :) sıelrde var mı hedıyelr?

Aynen kuru kuru kapler var :37:

duru duş jeli veya bornoz kazanan arkadaşlarım günde tahminen kaç kere oynuyordunuz?

Ben ilk hafta kazandım duş jeli. Ama çok oynamıştım. Bütün gün, gece gündüz oynuyodum, oyun hoşuma gitmişti vaktim de çoktu kazandım hemen. Ondan sonra bornoz için oynmaya başladım günde 5er kez falan oynuyorum diğer hesabımdan da ama yok :50:

kızlarr bişey soracağım

marketten nescafe 3ü1 arada aldım 4 tane 3 tanesinden bedava çıktı :9: sonra int. üzerinden tiguan çekilişine katıldım diyor ki şartlarda eğer kazanılırsa paket gösterimi zorunluymuş bedava kısmını kesip markete verecekmişim ama kodu saklayacakmışım ayyy ben de utandım :17: geri markete kesik ambalajla gitmeye hiç aranızdan bedava nescafe çıkıpta alan oldu mu?

Back
X