Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr bişey soracağım

marketten nescafe 3ü1 arada aldım 4 tane 3 tanesinden bedava çıktı :9: sonra int. üzerinden tiguan çekilişine katıldım diyor ki şartlarda eğer kazanılırsa paket gösterimi zorunluymuş bedava kısmını kesip markete verecekmişim ama kodu saklayacakmışım ayyy ben de utandım :17: geri markete kesik ambalajla gitmeye hiç aranızdan bedava nescafe çıkıpta alan oldu mu?

bende de çıktı ama veremedim aynen utandım :)))

beko dan kupa bilem yok:50:,nescafeden yine bana bişey yok,:35::35::35:
nescafe anamgile çıktı yalnızca..:68:

Ruffless larım gelmedi ama zaten aras kargo olduğu için hemen gelmesini beklemiyordum :ssz:
Limangoda bu kupon ve kargo indirimi yakaladığımızda dalinden sıvı sabun ve bebeyağı almıştım. Hatta unutmuştum da ben bunları, neyse bugün geldi ama ne gelmek.. Kocaman bir limango kargo kutusu içinde sıvı sabunun biri tamamen dökülmüş, kapağı da yok! Diğerleri nasıl sağlam gelmiş o kolide sarılmadan bilmiyorum. Tamam kanpanyadan yararlandık çok cuzi bir rakam ödedik ama bu şekilde özensiz gönderim çok büyük saygısızlık. Ben de mail attım, yakıştıramadığımı falan yazdım, iade etmemi değişim yapacaklarını söylemişler. İçinde bir iki el yıkamalık sıvı var, aynı şekilde içi dolu bir poşete koyacağım ki onlara da öyle yapış yapış bir şekilde gitsin :47:

Bu arada unn..o kuponum vardı 20 TLlik ergonomik tepsilerden aldım, 6 TLye falan geldi kargo ücreti ile, almayı düşünenler baksın :12:

şansına kötü denk gelmiş sanırım canım:26: ben de dalin şampuan almıştım, sapasağlam geldi. hatta şişme poşetler koymuşlar zarar görmesin diye:26:

bekoya ben katılmamışım bile :60: en büyük yuh bana :60:

Herkese selamlarr
Daybuyday.com dan alışveriş yapan arkadaşların aldıkları hayırlı uğurlu olsun tez vakitte ellerine ulaşsın..
Ben bu ay çok harcama yaptım bu yüzden kredi kartını kullanacak yüzüm yok babama karşı :)
Siteye bakmadan edemedim buna rağmen gerçi de pek alacak bişe de yok us Polo butiğinden bir kaç parça beğendim sadece..
Bu seferlikte böyle olsun :))

Beko kazananlar nereden bakıyorsunuz arkadaşlar biri söyleyebilir mi ?

kızlarr bişey soracağım

marketten nescafe 3ü1 arada aldım 4 tane 3 tanesinden bedava çıktı :9: sonra int. üzerinden tiguan çekilişine katıldım diyor ki şartlarda eğer kazanılırsa paket gösterimi zorunluymuş bedava kısmını kesip markete verecekmişim ama kodu saklayacakmışım ayyy ben de utandım :17: geri markete kesik ambalajla gitmeye hiç aranızdan bedava nescafe çıkıpta alan oldu mu?

bn hiç dikkat etmedim içindemi yazıyor

kızlar fikrimühime üye olan var mı aranızda?ben üye olucaktım ama money kartın numarısını fln sordu neden sordu anlamadım..yapan var mı daha önce..teşekkürler

Back
X