peki bornoz setin ulaştımı carefully? ben hala bekliyorum sıkıntı bastı artık
ben bornoz kazanmadım duş jeli kazandım o da geçen cuma günü daha gelmez ancak haftaya gelir buradakilere de öyle ulaştı çünkü...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki bornoz setin ulaştımı carefully? ben hala bekliyorum sıkıntı bastı artık
ben bornoz kazanmadım duş jeli kazandım o da geçen cuma günü daha gelmez ancak haftaya gelir buradakilere de öyle ulaştı çünkü...
kızlarr bişey soracağım
marketten nescafe 3ü1 arada aldım 4 tane 3 tanesinden bedava çıktısonra int. üzerinden tiguan çekilişine katıldım diyor ki şartlarda eğer kazanılırsa paket gösterimi zorunluymuş bedava kısmını kesip markete verecekmişim ama kodu saklayacakmışım ayyy ben de utandım
geri markete kesik ambalajla gitmeye hiç aranızdan bedava nescafe çıkıpta alan oldu mu?
Ruffless larım gelmedi ama zaten aras kargo olduğu için hemen gelmesini beklemiyordum
Limangoda bu kupon ve kargo indirimi yakaladığımızda dalinden sıvı sabun ve bebeyağı almıştım. Hatta unutmuştum da ben bunları, neyse bugün geldi ama ne gelmek.. Kocaman bir limango kargo kutusu içinde sıvı sabunun biri tamamen dökülmüş, kapağı da yok! Diğerleri nasıl sağlam gelmiş o kolide sarılmadan bilmiyorum. Tamam kanpanyadan yararlandık çok cuzi bir rakam ödedik ama bu şekilde özensiz gönderim çok büyük saygısızlık. Ben de mail attım, yakıştıramadığımı falan yazdım, iade etmemi değişim yapacaklarını söylemişler. İçinde bir iki el yıkamalık sıvı var, aynı şekilde içi dolu bir poşete koyacağım ki onlara da öyle yapış yapış bir şekilde gitsin
Bu arada unn..o kuponum vardı 20 TLlik ergonomik tepsilerden aldım, 6 TLye falan geldi kargo ücreti ile, almayı düşünenler baksın![]()
şansına kötü denk gelmiş sanırım canım:26: ben de dalin şampuan almıştım, sapasağlam geldi. hatta şişme poşetler koymuşlar zarar görmesin diye:26:
bekoya ben katılmamışım bileen büyük yuh bana
![]()
kızlarr bişey soracağım
marketten nescafe 3ü1 arada aldım 4 tane 3 tanesinden bedava çıktısonra int. üzerinden tiguan çekilişine katıldım diyor ki şartlarda eğer kazanılırsa paket gösterimi zorunluymuş bedava kısmını kesip markete verecekmişim ama kodu saklayacakmışım ayyy ben de utandım
geri markete kesik ambalajla gitmeye hiç aranızdan bedava nescafe çıkıpta alan oldu mu?
bekodan abiim bana saç kurutma makinesi ben eşime katı meyve sıkacağı göndermişim çok sevinçliyim
beko türkiye sayfasına gir linki veriyor zaten duvarda kazanmışsan o sana söylüyor ne kazandığını
bana ne kazandığımı söylememiş ama yanda adresimi istemiş?
bana ne kazandığımı söylememiş ama yanda adresimi istemiş?
Maşallah ne şans![]()
beko türkiye sayfasına gir linki veriyor zaten duvarda kazanmışsan o sana söylüyor ne kazandığını
bekodan abiim bana saç kurutma makinesi ben eşime katı meyve sıkacağı göndermişim çok sevinçliyim