herkese günaydın arkadaşlar bugün duru açıklanacak onu bekliyorum dün son gündü çok fena grip olmuşum yatıyorum ona rağmen hasta halimle oynadım umarım kazanırım:2::2::2:
herkese günaydın arkadaşlar bugün duru açıklanacak onu bekliyorum dün son gündü çok fena grip olmuşum yatıyorum ona rağmen hasta halimle oynadım umarım kazanırım:2::2::2:
geçmiş olsun
bende geçen hafta durudan eşim adına duş jeli kazandım bu hafta bornoz istiyom bakalım :26: ee kız geliyo çeyiz lazım elin oğlu sonra laf eder hani bu kızın çeyizi diyeşimdiden başladım ben
dünde bissürü mama geldi 2 aylık bezi ve 4 aydan sonraki 2 aylık maması tamam
bi tek evlenene kadar giyeceği kıyafetler kaldıDur bakalım doğana kadar onuda hallederim heralde Allah kerim
geçmiş olsun
bende geçen hafta durudan eşim adına duş jeli kazandım bu hafta bornoz istiyom bakalım :26: ee kız geliyo çeyiz lazım elin oğlu sonra laf eder hani bu kızın çeyizi diyeşimdiden başladım ben
dünde bissürü mama geldi 2 aylık bezi ve 4 aydan sonraki 2 aylık maması tamam
bi tek evlenene kadar giyeceği kıyafetler kaldıDur bakalım doğana kadar onuda hallederim heralde Allah kerim
teşekkür ederim arkadaşlar. maşallah senin kız baya kısmetliymiş benim oğlum olursa senin kıza şimdiden talibim şekerim beşik kertmesi yapalım olurmu???
carsamba gunu sondu cnm benim bildigim gecmis olsun tatlim
herkeslere günaydınlar.cumanız hayırlı ve bereketli olsun.
bende duruyu bekliyorum.evvelkihafta duş jeli seti kazanmıştımoğlumun sayesinde.bu hafta inat etti babamın hesabından oynucam sevgili anneme bornoz kazanıcam die oynadı durdubakalım sonuç ne olucak merakla bende bekliyorum..
nasıl katılıyosunuz bacım yarısmaya
İnternet kertmesi yada sanal kertmesi oldu buverdim gitti al hayrını gör
evet aynen öyle olur canım .sende benim oğlanın hayrını gör biz düğünüde bedavaya getiriz yarışmadan kazanırız artık
kizlar durunun yeni oyunu cikmis ama daha yarisma yok galiba degerli taslar die nasil bisise
kizlar bunun cevabi neydi
Kekiğin botanik bilimindeki adı origanum ne anlama gelir?
Dağların neşesi
Güzel koku
Güneş saçan:26:
Kekiğin botanik bilimindeki adı “origanum” ne anlama gelir?
Dağların neşesi
Güzel koku
Kekiğin botanik bilimindeki adı origanum ne anlama gelir?
Dağların neşesi
Güzel koku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?