Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar trendyol cuma yarışmasını biraz açıklar mısınız? sayfaya gittim fakat bulamadım naapılıyooo

kızlar trendyol cuma yarışmasını biraz açıklar mısınız? sayfaya gittim fakat bulamadım naapılıyooo

o yarışma bitmiştir artık her cuma saat 10 civarı butiklerden ürünlerin kodlarını veya mağaza isimlerini soruyolar en hızlı cevP verenler kazanıyor. Kızlar bu day buy day de kargo ücreti ne kadar acaba iki anket kodunu birleştirebilir miyiz aktarma vs oluyor mu

terndyolu ben böyle buldum

1. ürün koton ve Ateliette-Wilma elles
2.ürün kırmızının tutkusu
3.ürün kith & kin
4.ürün nıke
5. ürün sateen
6.ürün colin's
7.ürün forever new
8.ürün mavi
9.ürün lili anna
10. ürün özdilek

JUSS
Değerli üyelerimiz,

Juss olarak sizler için yeni bir yarışma hazırladık. Müthiş hediyelerle dolu olan yarışmamız Pazartesi günü başlayacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

JUSS
Değerli üyelerimiz,

Juss olarak sizler için yeni bir yarışma hazırladık. Müthiş hediyelerle dolu olan yarışmamız Pazartesi günü başlayacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

Arkadaslar ızmırde olupta arçelık robotu gelmeyen varmı he brde etıcın bırde benımo :))) yoksa tek benmıyım gelmeyen merak ettım

tşk canım

Fikirsensin
[h=6]Herkese merhaba, yeni projemiz İstanbul'da yaşayan 15-24 yaş arası bayanlarla!
Uluslararası bir kişisel bakım firması adına yapılan bu projede katılımcılarımızla buluşarak yaklaşık 1 saat süren sohbetler yapıyoruz. Size teşekkür etmek için de kendi seçtiğiniz 50 TL değerindeki bir ürünü alıyoruz. Detaylar va aday olmak için iletisim@fikirsensin.com'a mail atabilir ya da üye değilseniz www.fikirsensin.com'a üye olabilirsiniz. Herkese iyi şanslar![/h]

Son düzenleme:

yaştan kaybettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…