Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok teşekkürler

clubboon da 10tl çekim hala duruyo bi de 19una kdrmış off ne alcam ki ben şimdi alt limiti fln yoktur umarım bari bi yerden daha gelebilseydi hediye çeki madem bu kdr kısa kullanım süresi vermişler puff ya bi de kargo ücreti var

Ben yapıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

hepsi süper,güle güle kullan canım,şansın daim olsun [/QUOTE]

iyi günlerde kullan hepsi çok güzel maaşallah
teşekür ederim hanımlar.bende şansızım sansızım die dövünüp dururdum.ilk olumun doğduğunun 4. günü phılıpsten doğrayıcı kazandım.sonra 4-5 ay nete giremedim.şansım oğlumla bi açıldı pir açıldıbunlar hep aralıktan beri kazandıklarım.hepiniz daha iyilerini kazanın inş.şansınız daim olsun.

hepsi süper,güle güle kullan canım,şansın daim olsun

teşekür ederim hanımlar.bende şansızım sansızım die dövünüp dururdum.ilk olumun doğduğunun 4. günü phılıpsten doğrayıcı kazandım.sonra 4-5 ay nete giremedim.şansım oğlumla bi açıldı pir açıldıbunlar hep aralıktan beri kazandıklarım.hepiniz daha iyilerini kazanın inş.şansınız daim olsun.[/QUOTE]

maaşallah de

limit var cnm 25 tl ve üzeri içinmiş

of of of yanar çekim ya bşy yok bugün alıcak ztn sdce kıyafetlere bakıyorum

keşke aktarma maktarma olsaydı bunda da ya birine verirdim ya da birinden alırdım bşy bulsaydm kötü olmuş yanarsa yansın napim şimdi

Son düzenleme:
kızlar hepsiburada comdan alışveriş yapan varmı?

selam canım ben hepsiburada.com dan 4 kez alışveriş yaptım oğluma oyuncaklar ve kendime krem almıştım karton kutuya öylece koyup göderdiyorlar ne bir ambalaj kagıdı ne bi poset çok saygısızca buldum paketlemelirini kırılacak ürün alacaksan diye uyarayım dedim

[h=6]Bitkisella
[/h][h=6]Gizli Kapaklı Kampanyamız Hala Devam Ediyor!!!!
Durmayın sizde katılın www.expotvshop.com 'da birbirinden şık kol saatleri ve çok fonksiyonel telefonlarda geçerli olan tam 15TL'lik indirim kuponunu kazanın !
Yapmanız gerekenler:
1- www.bitkisella.com adresine girmek,
2- Biryerlere gizlenmiş olan kuponunuzu bulmak
Bu kadar! 15 TL indirim sizindir :)[/h]

tost makinası alıcaktım cnm sence risklimi 50 ytl çekim var onunla alıcam ama ceki kullan dediğimde ödeme sonunda indirilicek fiyattam dior ama ben nekadar ödüceğimi görmeden kredi kartı bilgilerimi isteyip devam ettirio nekadar aldıklarını bilmeden alamamki msj gönderdim siteyede cevap gelmedi daha:26:

Markafonim

Markmost'tan ücretsiz Markafoni kargo çeklerini siz kazanın

-Markmost'a linke tıklayarak üye olun.
-Mail adresinize gelen aktivasyon linkini onaylayın.
-Markafoni ücretsiz kargo çeki bölümüne girin.
-Sayfa altında bulunan ''Fırsatı Yakala'' butonuna tıklayın.

Hepsi bu kadar.

Yakaladığınız çek kodları o gün için geçerlidir. Fırsat tükendi ibaresini görürseniz bu durum saat başı 10 kişilik kontejanın dolduğunu gösterir ve bir sonraki saat başı Fırsatı yakala butonu tekrar aktif olur.

Kullanmadığınız kodları sayfamızda paylaşmayı unutmayın.

MARKmost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…