trendyol çekini tv kodu kullanarak aldık şu an yok bi umut salı günü ali kaptanın dizisinde çıkabilir. oaradaki caroline ürün mankeni olmuş. bir de trendyol zaman zaman çek tanımlıyor hesaba başka alışveriş yaparkan ana hesabın olsun hep ondan davet yolla diğer maillerine böylelikle 10 tl kazanırsın alışveriş başına bir de yapıkredi int. bankacılığı şuan 20 tl çek kodu veriyor hesabın varsa ykb da coca cola kırmzı kasa kodu var.
Afiyet olsun.bende kazandım maggiden ama benim çorbalar gelmedi keşke bugün gelsede akşama pişirsem.
superrrrrrsın ben ole buyuk bı besey kazanamadım bekodan bardak bılem cıkmadı =(((
kızlar hepsiburada comdan alışveriş yapan varmı?
dettolden saç maşası kazanmısım heheh pek bi sevindimm=)
Ben yapıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
teşekür ederim hanımlar.bende şansızım sansızım die dövünüp dururdum.ilk olumun doğduğunun 4. günü phılıpsten doğrayıcı kazandım.sonra 4-5 ay nete giremedim.şansım oğlumla bi açıldı pir açıldıbunlar hep aralıktan beri kazandıklarım.hepiniz daha iyilerini kazanın inş.şansınız daim olsun.iyi günlerde kullan hepsi çok güzel maaşallah
clubboon da 10tl çekim hala duruyo bi de 19una kdrmışoff ne alcam ki ben şimdi alt limiti fln yoktur umarım bari bi yerden daha gelebilseydi hediye çeki madem bu kdr kısa kullanım süresi vermişler puff ya bi de kargo ücreti var
hepsi süper,güle güle kullan canım,şansın daim olsun
limit var cnm 25 tl ve üzeri içinmiş
kızlar hepsiburada comdan alışveriş yapan varmı?
selam canım ben hepsiburada.com dan 4 kez alışveriş yaptım oğluma oyuncaklar ve kendime krem almıştım karton kutuya öylece koyup göderdiyorlar ne bir ambalaj kagıdı ne bi poset çok saygısızca buldum paketlemelirini kırılacak ürün alacaksan diye uyarayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?