Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar hediyeleri gelenler güle güle kullansınlar. Herkesin şansı artsın. Şansımız daim olsun inşallah.

Kupon Kodunuz: | Bitkisella

Girip kupon kodunu alabilirsiniz kızlar.

[h=6]İpana Türkiye
[/h][h=6]Mükemmel beyazlık ve sağlık bir arada! Oral-B’nin en ileri teknolojisi şarj edilebilir diş fırçalarını denemek, dişlerinizdeki mükemmel temizlik ve kayganlık hissini yaşamak hatta bu fırçalardan birini kazanmak için siz de 11-19 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul AVM’ye gelin! Ayrıca aktivite alanına uğrayan herkes Oral-B şarjlı diş fırçalarında Teknosa’dan indirim kazanacak![/h]

Ben laptop ve sony kamera aldım sapasağlam elime ulaştı.sorunsuz .Bunları alalı 1 sene kadar oldu. ondan sonra herhangi bir ürün almadım. şimdi nasıl bilemiycem.

[h=6]Rexona Türkiye
[/h][h=6]Rexona’dan sizlere özel fırsatlar devam ediyor!

Dünkü kazanan katılımcılarımız;Berna Berrin Baçkır ve Aslı Öz.Kendilerinin sosyal@rexona.com.tr'ye mail atarak iletişim bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.[/h]

[h=6]LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
[/h][h=6]YENİ YARIŞMA---->>>
1-KATILIMCILAR İLK OLARAK SAYFAYI SONRA RESMİ BEĞENECEK
2-DUVARLARINDA YARIŞMAYI PAYLAŞILACAK
3-RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZILACAK

ÇEKİLİŞ İLE 1 KİŞİYE RESİMDEKİ ANY CLEAN OTOMATİK AÇILAN MAKYAJ SETİ HEDİYE YARIŞMAMIZIN BİTİŞ TARİHİ 29ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜDÜR.BOL ŞANSS[/h]

[h=6]Coco Pops Anneleri
[/h][h=6]Sevgili Anneler, çocuğunuzun hem eğleneceği hem kazanacağı Çikolata Dağı macerasında, çocuğunuz Coco Pops Paketleri'ndeki bulmacayı çözüp, Çikolata Dağı'na giden yolu bulsun, iPad 2 kazanma şansı yakalasın. www.cocopops.com.tr[/h]

1 saat sonra açıklanıyor.yarışmaya girdiğimiz yerde kazananlar sekmesi var oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…