Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Cillit Bang Türkiye
[/h][h=6]Müjde! 40 gündür leke avlamaktan yorulan parmaklarınız bu gece 00:00'dan sonra dinlenmeye başlayabilir. Ama çok da rahata kendinizi alıştırmayın. Yeni kampanya kurgusu fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz :) Bu arada, kazananlar listesine göz atmayı unutmayın![/h]

[h=6]Nanomatik
[/h][h=6]Yarışmamıza katılmak için aşağıdaki prosedürlerin uygulanması gerekmektedir.
1) sm@nanomatik.com 'a karlı bir günde çekilmiş bir fotoğraf göndermek.
2) Yarışmaya katılmak istediğinize dair paylaşımı bu yazının altına "Mail Gönderdim" yazarak belirtmek.[/h]

kızlarr maggiden çorbalarım geldi.4 adet yöresel çorba

benimoları bende bekliyorum 4 adrese 13 kutu bekliyorum :122::122::119:

kızlar bu kadının gazetesi sayfasına üye oldum ama kullanıcı adı diyo oraya ne yazcaz ki kullanıcı adını üye olurken istememişti garip geldi snra da kabul etymo. bide şu benim o hala devam ediyo mu dicem etmyodur büyük ihtimal o zmn bu yarışma sayfasnı bulamamıştım birsürü benimo syfasına bakmştım oysaki

benim o bitti canım yine de bakmak istersn bu sayfadaydı yarışma

Bu Taktik Tutar!

Pastel Magnetic Oje ile manyetik alana giriyoruz! Beklediğiniz yarışma başladı! Ne kadar çekici, ne kadar etkilisiniz? Manyetik alana girin ve arkadaşlarınızı davet etmeye başlayın. Davetleriniz kabul edildikçe çekiciliğiniz artsın, Pastel'in en manyetik, en çekici ürünlerinden oluşan Pastel Hediye Seti sizin olsun!

PASTEL | Manyetik Alan
Pinkar
Sayfa: 12.878 kişi bunu beğendi

MAGGİYE sok oldum,
4 tanecık corba ve sepetsız bır sekılde yolluolar
keske oncekı gıbı olsaydı

zip kargoyu aradım bugun
etı cın oyuncagım yok dıye
oda sıstemde adınız gorunmuyor dedi
sınır oldum
ılgısızlıklerıne...

ohhh ne güzel iyi günlerde vitaminlenin hayırlı olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
çok teşekkür ederim..aminnn
bunlarda bu yılın bereketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…