Yumuşak Şeyler
Yumuşak Şeyler'in hediye kampanyası devam ediyor!
Yumuşak Şeyler sayfası 1000 kişiye ulaştığında, 1000 kişi içinden yapılacak çekilişle 5 kişiye 5 mini Yumuşak Şey hediye!
Arkadaşlarınızı davet edin, hemen 1000 kişi olalım, hemen hediyenize kavuşun :)
Yumuşak Şeyler - Duvar | Facebook
Yumuşak Şeyler
Yumuşak Şeyler'in hediye kampanyası devam ediyor!
Yumuşak Şeyler sayfası 1000 kişiye ulaştığında, 1000 kişi içinden yapılacak çekilişle 5 kişiye 5 mini Yumuşak Şey hediye!
Arkadaşlarınızı davet edin, hemen 1000 kişi olalım, hemen hediyenize kavuşun :)
Yumuşak Şeyler - Duvar | Facebook
ben yapmıştımmiyi pazarlar kızlar..
coladan şifre kullanıp trendyoldan alışveriş yapan oldu mu?şifreyi giriyorum olmuyor..
kırmızı kasa sayfasından şifreyi giriyorum sorun var diyor..sayfaya yazdım, cvp yok hala..
hay Allah seni neetmesin kız öyle olur muuuuuuuuuuuuuAmaaa...ben tek kapaktaki şifreyi 10 tl sanıyordum değilmiş sanırıııım..offff..yanlış anlamışım galibaaaaa..
kapaktaki şifreyi trendyola girdim olmadı, kırmızı kasaya nihayet girebildim ama
1 kapak 3 puanmış, trendyol çeki de 18 puanmış meğer, pofffff..
ben yapmıştımm
hay Allah seni neetmesin kız öyle olur muuuuuuuuuuuuuyoksa kasa kasa kola alırdım ben eve
[ı]birşey öğrenmek istiyorum.
Ben limango'ya üye oldum.
Ve şu anda 20 tllik hediye çekim var.
Bir ürün alsam çekimi kullansam kargoyu kapıda ödeme gibi bir imkanım var mı? [/ı]
çekin geçerli olması için 20tlnin üstünde alışveriş yapman gerekiyor yani karttan illaki bi miktar para ödemen gerekiyor kargoyuda kredi kartıyla ödemen gerekiyor..
ay bundan ürktüm ben yumuşak yumuşak
hakikaten umuşak derken ne bunlar
O zaman şöyle birşey yapsam?
25 liralık bir ürün alsam, çekimi kullansam.
Kargoyla beraber kredi kartından 11.12 lira çekerler sadece di mi?
evet canım, öyle
zaten alışverişini tamamlarken ödeyeceğin ücr.,kargo bedelini falan göreceksin
kızlar bişi dicem kızmayın ama:18: biri bana şu hediye çeki muhabbetini geri zekalıya anlatıomuş gibi anlatabilir mi :26: okudum sayfaları ama bi türlü anlayamadım algılamamda sorun var galiba
kızlar paylasıldı mı bılmıyorum
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sıze uygun dıs macunu tıklayın dıs macunu gonderıolar =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?