kızlar hepinizi seviyorum yazdıklarınzı zevkle okuyorum ama bu limangodan gak geldi yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar hepinizi seviyorum yazdıklarınzı zevkle okuyorum ama bu limangodan gak geldi yaaaaaaaaaaaaaaa
Ve işte Merakla Beklenen Oyunumuz !
Değerli Takipçilerimiz,
Yarın saat 21:00'a kadar devam edecek olan oyunumuzun kazananı olabilmek için; web sayfamızda bulunan Online Satış Tarihlerimiz butonuna tıklamanız ve Sateen'in Trendyol'da en yakın butik açılış tarihini ve Butik ismini --- oyun@sateenlife.com.tr --- adresine göndermeniz gerekmektedir.
*Bu başlık altına yapılan cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır..
*Birden fazla katılım yapan takipçilerimizin sadece ilk cevabı geçerli olacaktır..
***Lütfen web sayfamızda'ki mail listesine kayıtlı mail adresleriniz ile yarışmaya katılın.. (Cevabınızın geçerli sayılabilmesi için mail gönderimi yaptığınız mail adresinizin web sayfamızda bulunan 'mail listesi'nde kayıtlı olması gerekmektedir)
Herkese Bol Şanslar
Sateen | Facebook
:26:bahsettiğin kişi benmiyim acaba :26:
ben 20 tl yi geçsin diye limango basıcs den ürün aldım 22 tl falan olsu işte kargo eklendi 7 tl :26:toplam 29 oldu çekimi kullandım 9 tl ye geldi yanlış anlamışsın canm
Ve işte Merakla Beklenen Oyunumuz !
Değerli Takipçilerimiz,
Yarın saat 21:00'a kadar devam edecek olan oyunumuzun kazananı olabilmek için; web sayfamızda bulunan Online Satış Tarihlerimiz butonuna tıklamanız ve Sateen'in Trendyol'da en yakın butik açılış tarihini ve Butik ismini --- oyun@sateenlife.com.tr --- adresine göndermeniz gerekmektedir.
*Bu başlık altına yapılan cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır..
*Birden fazla katılım yapan takipçilerimizin sadece ilk cevabı geçerli olacaktır..
***Lütfen web sayfamızda'ki mail listesine kayıtlı mail adresleriniz ile yarışmaya katılın.. (Cevabınızın geçerli sayılabilmesi için mail gönderimi yaptığınız mail adresinizin web sayfamızda bulunan 'mail listesi'nde kayıtlı olması gerekmektedir)
Herkese Bol Şanslar
Sateen | Facebook
Cevap Sateen Still Life
24 Şubat 2012 - Trendyol.com (Bay - Bayan)
Tebrikler vallason gününde cillit bang kazanmışım hiç umudum yoktu son zamanlarda çıkmıyor diye bakmıyodum bile
bi de benBi kazanamadım şu cillint bang den
Yine aldım ben de bikaç üyelik, ama bişey sorucam bilenlere, bu hediye çeki aktif etmek için numara giriyoruz mesaj gidiyo ya, o mesajı alıp girdiğimiz an mı kullanmamız lazım? Yani arkadaşların telefonunu falan giricem de alışveriş yaparken mi onaylatmam lazım bilenler aydınlatırsa sevinirim vallahttps://www.limango.com.tr/welcome/index.php?type=lmnsprz
bu linkten üye oluyorsun yeni üywliklere 20 tl lik çek veriliyor alışveriş için, maksat ayağın alışsın..
sonra çeki aktif hale getirmek için tel no yazıp gelen şifreyi giriyorsun ,yolluyorsun.çek aktifleşiyor
Teşekkürler canım, başvurdum yollayacağız yazdı. Ama sanırım sadece hassas dişler için yolluyorlar numuneyi.kızlar paylasıldı mı bılmıyorum
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sıze uygun dıs macunu tıklayın dıs macunu gonderıolar =))
Aynen ben de arada aklıma takılan şeyler oluyo sayfayı doldurmayayım diye yazamıyorum, limango,markafoni, trendyol vs siteler için de ayrı bi topic mi açsak acaba takip edebilir miyiz bilmiyorum ama..kızlar hepinizi seviyorum yazdıklarınzı zevkle okuyorum ama bu limangodan gak geldi yaaaaaaaaaaaaaaa
Tebrikler valla
bi de ben
Yine aldım ben de bikaç üyelik, ama bişey sorucam bilenlere, bu hediye çeki aktif etmek için numara giriyoruz mesaj gidiyo ya, o mesajı alıp girdiğimiz an mı kullanmamız lazım? Yani arkadaşların telefonunu falan giricem de alışveriş yaparken mi onaylatmam lazım bilenler aydınlatırsa sevinirim valla :17:
Teşekkürler canım, başvurdum yollayacağız yazdı. Ama sanırım sadece hassas dişler için yolluyorlar numuneyi.
Aynen ben de arada aklıma takılan şeyler oluyo sayfayı doldurmayayım diye yazamıyorum, limango,markafoni, trendyol vs siteler için de ayrı bi topic mi açsak acaba takip edebilir miyiz bilmiyorum ama..
ben kuzenlerin telini hemen alıp peşin peşin onaylatıyorum..
alışveriş etmemin saati zamanı olmaz, beğendiğim bişey olursa herhangi bir zamanda saatte yapabileyim diye..
alışveriş yapıyormuş gibi sepete bişey at, çeki kullanmayı seç, sonra onaylat ve sepeti boşaltabilirsin sonra
az önce yaptım..
hah sağolasın öğrenmek istediğim buydu. aynen ne zaman alışveriş yapacağım belli olmaz peşin peşin onaylatırsam süper olcak diye düşünmüştüm ben de, içim rahatladı
attılar canm hemen gelmişti mail bana
Tesekkurler cnm
çok teşekkür ederim canmm
tebrikler
bende aynı düşünüyorum
çok saol canm
[h=6]Doga Dukkanı
[/h][h=6]https://www.dogadukkani.com.tr/login.php?pageSection=newaccount
Sitemize üye olun ürünlerimizden oluşan mix hediye paketi kazanma şansınızı artırın...[/h]
LOREAL LANCOME RUBYROSE FLORMAR İNDİRİMLİ ÜRÜNLER
YENİ YARIŞMAYA NEDERSİNİZ?
Kampanyacılar Burada | Facebook
YENİ SAYFA BEĞENİN ....
ben şeker sanmıştım önce sonra anladım yastıkmış bazıları korkunç ama bazıları çok tatlı mesela bu bana çıksa keşke
Pillows - Yastıklar | Facebook
kızlar paylasıldı mı bılmıyorum
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sıze uygun dıs macunu tıklayın dıs macunu gonderıolar =))
bankamatik kartla olur canım kart bilgilerini kredi kartı gibi girersin
kız deme öyle kızzbana eşim izin vermiyo alışveriş yapamıyorum ama bari bırak onlar yapsın
ah uleyynnn ahh bende yapabileceğidim ki limangoda butik mi bırakırdım
Cnm Limango hakkında sorular soruluyor ,cevaplıyoruz..Ayrıca çok durgun topiğimiz bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?