Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ve işte Merakla Beklenen Oyunumuz !
Değerli Takipçilerimiz,
Yarın saat 21:00'a kadar devam edecek olan oyunumuzun kazananı olabilmek için; web sayfamızda bulunan Online Satış Tarihlerimiz butonuna tıklamanız ve Sateen'in Trendyol'da en yakın butik açılış tarihini ve Butik ismini --- oyun@sateenlife.com.tr --- adresine göndermeniz gerekmektedir.
*Bu başlık altına yapılan cevaplar değerlendirmeye alınmayacaktır..
*Birden fazla katılım yapan takipçilerimizin sadece ilk cevabı geçerli olacaktır..
***Lütfen web sayfamızda'ki mail listesine kayıtlı mail adresleriniz ile yarışmaya katılın.. (Cevabınızın geçerli sayılabilmesi için mail gönderimi yaptığınız mail adresinizin web sayfamızda bulunan 'mail listesi'nde kayıtlı olması gerekmektedir)
Herkese Bol Şanslar

http://www.facebook.com/sateenweb

Son düzenleme:
kızlar hepinizi seviyorum yazdıklarınzı zevkle okuyorum ama bu limangodan gak geldi yaaaaaaaaaaaaaaa

kız deme öyle kızz bana eşim izin vermiyo alışveriş yapamıyorum ama bari bırak onlar yapsın
ah uleyynnn ahh bende yapabileceğidim ki limangoda butik mi bırakırdım

Cevap Sateen Still Life
24 Şubat 2012 - Trendyol.com (Bay - Bayan)

kızlar

money kart ya da money visa da çok avantajlı bu hafta migrosta şöyle ki tefal rondo 99 tl money carda 40 tl yüklüyor hele money visaya 80 tl yüklüyor şaka gibi danone süt 2,35 tl money karta 1 tl money visaya 2 tl yüklüyor money visam yok ama money kartla süt depolayacağım ne olsa kızım oğlum içiyorlar migroskopa bakın derim 29 şubat son anadolu festivalı mı öyle bişey olmuş çok sey avantajlı

hıı anladım cnm ben şu an kargo bedVA da onla birleştirdin aldın sandım

cevap olarak 4-10 kasım sateen butik ismi mi

son gününde cillit bang kazanmışım hiç umudum yoktu son zamanlarda çıkmıyor diye bakmıyodum bile
Tebrikler valla

Bi kazanamadım şu cillint bang den
bi de ben

Yine aldım ben de bikaç üyelik, ama bişey sorucam bilenlere, bu hediye çeki aktif etmek için numara giriyoruz mesaj gidiyo ya, o mesajı alıp girdiğimiz an mı kullanmamız lazım? Yani arkadaşların telefonunu falan giricem de alışveriş yaparken mi onaylatmam lazım bilenler aydınlatırsa sevinirim valla

kızlar paylasıldı mı bılmıyorum

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sıze uygun dıs macunu tıklayın dıs macunu gonderıolar =))
Teşekkürler canım, başvurdum yollayacağız yazdı. Ama sanırım sadece hassas dişler için yolluyorlar numuneyi.

kızlar hepinizi seviyorum yazdıklarınzı zevkle okuyorum ama bu limangodan gak geldi yaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen ben de arada aklıma takılan şeyler oluyo sayfayı doldurmayayım diye yazamıyorum, limango,markafoni, trendyol vs siteler için de ayrı bi topic mi açsak acaba takip edebilir miyiz bilmiyorum ama..

kızlar colgate türkiyede başka birürün kullanıyorum dediğinizde gönderiyorlar ürünü haberiniz olsun

İyi geceler herkese..Kızlar facebookta etiketle işi nasıl oluyor..Beğenmiş olduğum bir sayfadaki fotoğrafı etiketlemek istiyorum ama yapamdım bilen varsa söyleyebilir mi ?

ben kuzenlerin telini hemen alıp peşin peşin onaylatıyorum..
alışveriş etmemin saati zamanı olmaz, beğendiğim bişey olursa herhangi bir zamanda saatte yapabileyim diye..
alışveriş yapıyormuş gibi sepete bişey at, çeki kullanmayı seç, sonra onaylat ve sepeti boşaltabilirsin sonra

az önce yaptım..

hah sağolasın öğrenmek istediğim buydu. aynen ne zaman alışveriş yapacağım belli olmaz peşin peşin onaylatırsam süper olcak diye düşünmüştüm ben de, içim rahatladı

Jhjhhjhh
attılar canm hemen gelmişti mail bana

Tesekkurler cnm
çok teşekkür ederim canmm

tebrikler

bende aynı düşünüyorum

çok saol canm

[h=6]Doga Dukkanı
[/h][h=6]https://www.dogadukkani.com.tr/login.php?pageSection=newaccount

Sitemize üye olun ürünlerimizden oluşan mix hediye paketi kazanma şansınızı artırın...[/h]

ben şeker sanmıştım önce sonra anladım yastıkmış bazıları korkunç ama bazıları çok tatlı mesela bu bana çıksa keşke
Pillows - Yastıklar | Facebook

kızlar paylasıldı mı bılmıyorum

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al sıze uygun dıs macunu tıklayın dıs macunu gonderıolar =))

Tesekkurler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…