Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekin Acar Cosmetics
GoodSkin Labs Equinol "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...

21 Şubat Migros Hediye Çeki Kazananlar
22 Şubat 2012 Çarşamba, 11:23 · tarihinde Finish Türkiye tarafından eklendi

21 Şubat tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Her gün 3 kazanan ilan edilecektir. Bizi takip etmeye devam edin!

-Belgin Kaya

-Nursel Ünlütürk

-Nilgün Kabadayı Pekgözlü

Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

hemenevinde
‎21.02.2012 Salı gününün Kazanan Şanslı İsimlerini Tebrik Ediyoruz.

1 -YUSUF SEV (Altın Külçe Kazandı)
2 -EMEL ÖZTÜRK (Giyilebilir Polar Battaniye kazandı)

Talihlilerimiz Hemenevinde.com Hayatnz Kolaylatran Kiisel rnler sitemize üyelik işlemlerini tamamlayıp info@hemenevinde.com adresine bilgi maili gönderdikten sonra hediyeleri kargo bedeli tarafımızdan ödenerek adreslerine gönderilecektir.

NOT: Hergün yeni sürpriz hediyelerimiz sizlerle buluşacaktır. Takipçilerimiz kazanmaya devam edecektir.

Teşekkürler :)

Bu arada Kadının Gazetesi nden eşarbım geldi. Kutusunda , oldukça şık bir model . Üzerinde de etiket var 89 TL yazıyor :) 4TL kargo ödemesi yaptım.

Son düzenleme:
Rowenta - Yazı Seviyorum Facebook Sayfasında gereçekleştirilen "İşte Aradığın Aşk" uygulamasının beşinci gün talihlisi belli oldu. Yücel Kocaçınar'ı tebrik ederiz.

Teşekkürler :)

Bu arada Kadının Gazetesi nden eşarbım geldi. Kutusunda , oldukça şık bir model . Üzerinde de etiket var 89 TL yazıyor :) 4TL kargo ödemesi yaptım.

güle güle kullan canım sabah benimkide geldi ama benden 5 tl aldılar kargo heryere aynı fiyat değil mi acaba:26::26:

güle güle kullan canım sabah benimkide geldi ama benden 5 tl aldılar kargo heryere aynı fiyat değil mi acaba:26::26:

kızlar bende bekliyorum resim koyarmısınız çok merka ettim

bu arada maggiden çorbalarım geldi
bide ece bamyodan 5000 kişi olarak 2 gb usb göndermişler

Hasbro Oyun Kulübü
Karnın mı acıktı? O zaman ne duruyorsun? Muhteşem hediyeler kazanmak ve Monopoly heyecanını yaşamak için herkes Burger King'de buluşuyor! Detaylı bilgi için tıkla! Monopoly Burger King®'de

kargo ücretimi alıyolarmış

kargo ücreti alınacağını zaten başında söylemişlerdi canım onu bilerek katılmıştık hem 5 tl de olsa değer eşarplar çok güzel
annem adına da katılmıştım o daha gelmedi gelince kargocunun yakasına yapışırım verin 1 liramı diye

selam kızlar bugün kazanan herkesi tebrik ediyorum .Bugün kargoyla eşimin adına bir dvd geldi kargo ücretide 4.95 aldılar

hımm ben bilmiyodum canım
bende anneme hediye edicem
güzelse sorun yok o zaman ne olcak 5 tl cikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…