Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bennnnnnnnnnnn

Kızlar bana niye cevap vermiyorsunuz bu fm ye ne zaman rapor yazmalıyım ben:84:
ürün gelıp bılgı sahıbı olunca rapor yaz

1000 kişi şen piliç ti

ups kargo ile bi şey yollanmış sana
5 iş günü içinde varacak diyor
takip numarası da 12012 imiş
böyle anladım ben:26:
eci parfum olabılırrrrr

Son düzenleme:
gimoraya eşimin hesabından üye oldum. çek yüklenmedi. daha sonra mail gelmiş. 25 tl çekiniz hesabınıza yüklenmiştir diye. kontrol ettim hesabıma yüklenmemiş görünüyo. mail attım oraya yüklenmemiş çek diye.bakalım inş bi sorun çıkmazda bidaha alırım bişe...

canım çek 25 tl lik ya ben 23 tl ye bişi beğendim direk alabilirmiyim???

malesef 25 tl ve üstü alışverişlerde kullanılıyor çek 31 hazirana kadar kullanılıyormuş şu anda uygun ürün yok pek biraz bekleyin derim

kızlar ürünler tek üretiliyo ve giden gidiyoooooooo bilginize... yenilerini pek koyacaklarını sanmam.. ben bu gün siparişimi verdim ürün yok oldu başka bi yüzük vardı alacaktım o da gitmiş almışlarrrrrrrr kredi kartıyla alışveriş tamamlandığında ürün kadar çekip yapıldığı yazıyor. teşala kapılmayın. karrtan sadece ffarkı alınıyor ama 3. aşamada hediye kuponumu kullanı işaretlemeyi unutmayın.. Eee bide kredi kartıyla alışverişyapmadan önce kesin sanal kredi kartı oluşturun ve limit belirleyin... ki sonradan nolur nolmaz naptım demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…