DAVET GÖNDEREBİLİRMİSİN bana da, aysre77@gmail.com hiç olmazsa üye olmam bir işe yarar belki:)
DAVET GÖNDEREBİLİRMİSİN bana da, aysre77@gmail.com hiç olmazsa üye olmam bir işe yarar belki:)
kızlar bu unlu şey çekleri var mı hala yaa? öyleyse davet gönderelim olmayan arkadaşlara
gerçekten emin misiniz kızlar çek olayından?
yolladım canım kontrol et
teşekkür ederim oldum üye, bir arkadaş daha davet etmiş ama , senin linkin üzerinden oldum ,:)
kızlar limango da geziyordum dockers gerli butiğinde 50 tl indirim çeki kazandınız yazdı ekranda bu gerçek mi gerçekse belli bir sınırı va rmı yani şu kadar alışveriş yapınca aktif olacak diye yada sadece dockersta mı geçerli 1 saat içinde aktif olacak diyor çünkü.
bu arada prima ilk hediyem paketim geldi, çekiliş olmayınca bişi geldi nihayet galiba :) , telefonda 6 mart sonrası demişlerdi ama bugün geldi, içinde panteneden ince saçlar için sampuan ve bakım kremi numunesi (ama öle minik şise felen değil hani dergilere koyalar ya minicik paket öyle bir şey ) bir ariel leke çıkartma (oda paket içinde sıvı ) 4 adet yenidoğan için bez , bir tane de ne olduğu anlayamadığım bir pembe kap (galiba tupper a ait bir şey ) bir annelik hamilelik vs. dvd si,bir dergi,oda pek bir şey değil , sanırım en işe yarar şey dvd ve bebek bezi ,ha kargo ücretine değer mi ? , alıcaksanız en iyisi mağaza adı kaydettirip mağazadan teslim almak derim ben.
nane cnm
aa süperler
tam yazlıkk yaa nereden aldın cnm
:26:
ay sonunda bende bulaşcam bu işe çok kıskanıyorum böyle ucuz alışverişlerinizi
Daybuyday dan aldığım kek kalıbı ve krep tavam birlikte geldi hiç beklemiyordum daha sandığımdan hızlı geldiKaliteside çok güzel bence
Pizza Hut'tan bir şey kazanabilen var mı? Hiçbir şey kazanamadım. Hatta birinde iflas ettim 2 hakkımı da yedi. Ne kadar şanssızım ya
kızlar pizza hut ta birsürü arkadaşım davetimi kabul etti ama oyun hakkı gelmedi neden bilen var mı :26:
oldun tatlım teşekkür ederim umarım çek gelir ama bitti o bilgiyi veren yanlış verdi
kızlarr markafoniye geçenlerde 4 tane hesap açmıştım hepsine de 4.90 tl çek gelmiş saatbaşı markmosttan bedava kargo çeki alıyorum 5,90 tl lik ürünleri 1,00 tl ye alıyorum maybellineden iki tane göz kalemi aldım
seni ne zaman aradılar canım beni de dün aramışlardı
nasıl alıyosun kargoları bi anlatırmısın yaptıklarınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?