Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kendin Yap | Facebook
Hediye Çekilişi! 36.000 olmamızın şerefine sizler için Fuji Instax Mini hediye ediyoruz. Yapmanız gerekenler tabi ki sayfamızı beğenmeniz, ve profilinizde bu çekilişi paylaşmanız (paylaşırken herkese açık yaparsanız kimlerin paylaştığını görebiliriz) ve buraya yorum bırakmanız. Paylaşanlar arasından kura çekilecek ve sonuç olarak bir adet Fuji Instax Mini şanslı bir takipçimizin olacak :) Herkese bol şans! (Son katılım günü 25 Şubat)

bugun kargo günümdü unn dan aldıgım sampuanların 40 kurusa geldi 2 tane yumusatıcı 15 krus daybuyday 2tava 3tl tbox semsiye leoparlı not defteri 2tl güsel bi gündüüüüü

tşkrler cnm bende bi bakıyım akşam

Muya
Yeni yarışmamız Başlamıştır..!
Skoru doğru tahmin eden,
ilk 10 kişiye lisanslı FB terlik HEDİYE !

teşekkürler kzlar

belli bir puan karşılığı oluyor sanırım, benim 5 mp yazıyor ama ne demek anlamadım. nasıl kazanılıyor puanlar

Daybudayla ilgili bir kaç sorum var lütfen biliyorsanız cevap verin kafam karıştı

- vodofone çeki için babamdan sms göndereceğim,gelen çeki kaç gün içinde kullanmam gerek ?

- 20 tl indirim çeki olduğu için benim alacağım ürünün toplam miktarı 20 tlnin üzerinde mi olmak zorunda ?

- Birde daybuydayda kargo ücreti ne kadar ? Çok oldu ama bu 3ünü istiyorum

1. vodafone çeki hakkında bir bilgim yok :26: sen sms kodunu mu diyorsun acaba :44: eğer o ise o kodu çeke yaz alışveriş yapmasan da bi dahakine kullanabilirsin. Umarım anladığım gibidir.
2. cvp: evet 20nin üstünde olmak zorunda 20.01 gibi.
3. cvp: 6.95 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

vodafone çeki zannedersem 1 ay içinde kullanılıo
20 ytl sadece 50 ytl üzeri alışverişte kullanabiliosun
kargo ücreti 5.90 daha dün alışveriş yaptım bende

benim de kek kalıplarım geldi. bir tane yuvarlak bir de baton almıştım çok beğendim. sen de güle güle kullan canım
sağol canım sende güle güle kullan inşallah güzel güzel kekler yaparız içinde benim kekler pek kabarmıyo ama neyse

bende daybuyda ya üye oldum ama kek kalıbı bulamadım hangi katagoride acaba??

canım 14şubatta sipariş vermiştik kampanyası bitmiş olabilir..

Ya ben bi de ona sarmayayım diye bu daybudayla ilgili paylaşımlara hiç bakmadım, üyeliğim var öyle duruyor da. Unn.. gibi bi kampanya oldu bitti mi kızlar, güncel bi promosyon var mı?

vodafone çeki zannedersem 1 ay içinde kullanılıo
20 ytl sadece 50 ytl üzeri alışverişte kullanabiliosun
kargo ücreti 5.90 daha dün alışveriş yaptım bende

Evet sağolun onu kastetmiştim.Ya benim beklediğim bi adidas eşofman var ucuza bulursam sitelerden birinden almayı düşünüyorum o yüzden hangisinde çek olayı varsa halledeyim diye düşündüm teşekkürler.:)))

bence sayfa ilk haftasına geri döndü,her çarşamba açıklanıyoırdu neden başka tarihe atsınlar açıklanır elbet.

ewet dediğin gibi olmuş sanırım çünkü metro açıklama yapmış
Merhaba, son haftanın kazananları az sonra açıklanacak. Sabrınız için teşekkür ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…