limangodan aldım canm herşey 9.90 tl olan butikten
bende krep tavası bekliyorum bugün yarın gelir çok sevindim
ben küçük boy pizza kazandım bi hesabımda iflas etti
bende yolladım bayağı gelmedi ama bak 2 gündür şöle oluyo
açıyorum8 tane oyun hakkm oluyor 1 hesabımda:26:
oynuyorum oynuyorum yok bişeybabamın hesaptan kazandım ruffles ı da babam kazanmıştı benim de ne varsa babamda var dimeki
Muya
Yeni yarışmamız Başlamıştır..!
Skoru doğru tahmin eden,
ilk 10 kişiye lisanslı FB terlik HEDİYE !
Dondurmayı Seviyorum
İnternetin en fenomenleri bir araya toplanmış. Hiç de çaktırmıyorlar değil mi? Sen de internet fenomenini seç, Panda'dan hediye kazanma şansını yakala! https://www.facebook.com/DondurmayiSeviyorum?sk=app_142722102507734
Yumoş
Sürpriz Karışımlar oyunumuzu oynayarak, her hafta Yumoş hediye kutusu ve muhteşem bir Paris seyahati çekilişine hak kazandığınızı biliyor muydunuz? :) Yumoş - Yumoş'la Sürpriz Karışımlar | Facebook
önce facebookun açık olacak sonra başka sekmede markmost yaz siteyi açınca facebook ile bağlan kısmını seç direk üye yapıyor sonrada markafonide kargo bedava kısmına tıkla fırsatı yakala yeri var allta oradan tıklayınca her saat başı 10 tane çek dağıtıyorlar
Daybudaydan sipariş verdiim kek kalıbım geldi.en kısa zamanda denemem lazım
Metro 1 şubatta açıklanacakmış ta yaa.
saçmalığa bak biz zaten şubatın 22 sindeyiz
seneye mi açıklanacak
Daybudayla ilgili bir kaç sorum varlütfen biliyorsanız cevap verin kafam karıştı
- vodofone çeki için babamdan sms göndereceğim,gelen çeki kaç gün içinde kullanmam gerek ?
- 20 tl indirim çeki olduğu için benim alacağım ürünün toplam miktarı 20 tlnin üzerinde mi olmak zorunda ?
- Birde daybuydayda kargo ücreti ne kadar ?Çok oldu ama bu 3ünü istiyorum
Daybudaydan sipariş verdiim kek kalıbım geldi.en kısa zamanda denemem lazım
Daybudayla ilgili bir kaç sorum varlütfen biliyorsanız cevap verin kafam karıştı
- vodofone çeki için babamdan sms göndereceğim,gelen çeki kaç gün içinde kullanmam gerek ?
- 20 tl indirim çeki olduğu için benim alacağım ürünün toplam miktarı 20 tlnin üzerinde mi olmak zorunda ?
- Birde daybuydayda kargo ücreti ne kadar ?Çok oldu ama bu 3ünü istiyorum
sağol canım sende güle güle kullan inşallah güzel güzel kekler yaparız içinde benim kekler pek kabarmıyo ama neysebenim de kek kalıplarım geldi. bir tane yuvarlak bir de baton almıştım çok beğendim. sen de güle güle kullan canım
bende daybuyda ya üye oldum ama kek kalıbı bulamadım hangi katagoride acaba??
1. vodafone çeki hakkında bir bilgim yok :26: sen sms kodunu mu diyorsun acaba :44: eğer o ise o kodu çeke yaz alışveriş yapmasan da bi dahakine kullanabilirsin. Umarım anladığım gibidir.
2. cvp: evet 20nin üstünde olmak zorunda 20.01 gibi.
3. cvp: 6.95 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
vodafone çeki zannedersem 1 ay içinde kullanılıo
20 ytl sadece 50 ytl üzeri alışverişte kullanabiliosun
kargo ücreti 5.90 daha dün alışveriş yaptım bende
bence sayfa ilk haftasına geri döndü,her çarşamba açıklanıyoırdu neden başka tarihe atsınlar açıklanır elbet.
nereye göndericezcvb
link atarmısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?