ayyy kkontess ciğim sana seve seve yardım ederim
canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu
Yapı Kredi İnternet Bankacılığına nasıl başvurulur?
oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya
sağolasın canımmm
kart annemin, o yüzden çekindim yanlış bi şey yapmayayım diye.
bi zararı yok değil mi bu işlemin? ya da dikkat etmem gereken herhangi bir şey?
bi de kod hemen kullanılıyor değil mi? aktiflik süresi var mı?
yarın trendyolda essie varmış daeğer oje olansa bayadır istediğim seti alacağımm
kızlar bir de pizzahut dan cola kazanmışım, profilim kısmında yazıyor.nolcak şimdi
şifre atıcaklarmış mailinize
ayyy kkontess ciğim sana seve seve yardım ederim
canım benim yapıkredi world kartım var.internete hiç bağlatmamıştım. bak şöyle oluyor yapıkredi yaz google internet şubesine gir sonra 3, sırada bi yer var bak bu
Yapı Kredi İnternet Bankacılığına nasıl başvurulur?
oraya tıkla sistem seni yönlendiriyor ben öyle yaptım oldu. ama 444 deki bayan bilgileriniz güncel değilse olmaz demişti şubeye gitmeniz gerekebilir demişti ama güncelmiş oldu. en son tele şifre falan geliyor. sana özel sayfa açılınca orada size özel paket diye bi hediye paketi var oraya tıklayınca kod veriyor onu da trendyolda kampanya kodu sekmesinde yeri var kullanıyorsun ben kodu aldım hatta denedim kabul ediyor sistem de kıyamadım henüz kullanmaya
ben de üşeniyorum o kadar ismi taramaya.neyse bakalım mail geliyormuş demekki gelmez ama neyyyysemetrodan ilk defa bu hafta kazanamadım hayrett
canm ben sana mesaj atmaya calıstım ama atamadım boya konusunda gonderıldıgı zaman bellı bı mesaj atmayınca ozel mesaj atılamıomus burda gule gule kullan
kontess nail trick ojelerden haberin varmı? su bazlıymış asetonsuz çıkıyomuş falan baya anlatılmış.. unn. da indirime girmişte alsammı iyimidir dersin?
bu arada bi kampanya :))) bu sefer ödülü uzun vadede alıncak amatarım arazilerini koruma için imza kampanyası düzenlemiş tema
TEMA Vakfı
TEMA 2B ORMAN ARAZİLERİ
Günlerdir 300.000 kişiye zor ulaştı, bu kadar mı duyarsız olduk... LÜTFEN.
Tema 2B'lik orman arazilerini satılmaması için imza kampanyası başlattı.
Hükümet "satarım" diye ısrar ediyor.
Hayrettin Karaca ise verin bana bir milyon imza, sattırmam diyor.
Lütfen alttaki link üzerinden imza atalım.
2B doğa katliamı ve rantçılıktır.
İMZALADIKTAN SONRA DA BU LİNKİ LÜTFEN TANIDIKLARINIZA GÖNDERİN
sağolasın canımmm
kart annemin, o yüzden çekindim yanlış bi şey yapmayayım diye.
bi zararı yok değil mi bu işlemin? ya da dikkat etmem gereken herhangi bir şey?
bi de kod hemen kullanılıyor değil mi? aktiflik süresi var mı?
yarın trendyolda essie varmış daeğer oje olansa bayadır istediğim seti alacağımm
kızlar bir de pizzahut dan cola kazanmışım, profilim kısmında yazıyor.nolcak şimdi
kızlar trendyolun yapı kredi ile olan etkinliğini deneyen var mı?
yapayım diyorum ama anlamadım.
15 Şubat 10 Mart 2012 tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesine veya Worldonlinea giriş yapan tüm YKB müşterileri trendyol.comdan indirim kodu kazanacaklardır.
bireysel int şubesine nasıl giriliyor bilen bana anlatabilir mi?
benim maaş kartım iş bankasından o da internete bağlı hiç sorun olmuyor gram altın alıyorum yatırım hesabım var alıyom satıyom hiç sorun olmadı.yapıkredi kartımı sırf trendyol için internete bağladım ben güveniyorum hiç sorun yok okadar çok şifre giriliyor ki sisteme bana göre çok güvenli çünkü cep telefonuna akıllı sms geliyor ve sistem şifreyi 2 dk içinde girersen açıyor çok şükür ben hiç sorun yaşamadım.ayrıca belli zamn aralıklarında şifre yenilemesi gerekiyor hatta bi kez vodafone dan turkcelle geçtim sistem kendini kilitledi bana şifre yollamadı müş. hiz. aradım onlar anladılar olayı yani kart benden daha akıllı kendini koruyor
kodu ilk çıktığı gün alamadım önce ykb de sonra trendyolda sıkıntılar vardı şu an herşey yolunda galiba yaklaşık 1 ay geçerliliği var
benim maaş kartım iş bankasından o da internete bağlı hiç sorun olmuyor gram altın alıyorum yatırım hesabım var alıyom satıyom hiç sorun olmadı.yapıkredi kartımı sırf trendyol için internete bağladım ben güveniyorum hiç sorun yok okadar çok şifre giriliyor ki sisteme bana göre çok güvenli çünkü cep telefonuna akıllı sms geliyor ve sistem şifreyi 2 dk içinde girersen açıyor çok şükür ben hiç sorun yaşamadım.ayrıca belli zamn aralıklarında şifre yenilemesi gerekiyor hatta bi kez vodafone dan turkcelle geçtim sistem kendini kilitledi bana şifre yollamadı müş. hiz. aradım onlar anladılar olayı yani kart benden daha akıllı kendini koruyor
kodu ilk çıktığı gün alamadım önce ykb de sonra trendyolda sıkıntılar vardı şu an herşey yolunda galiba yaklaşık 1 ay geçerliliği var
internet bankacılığı canım müşteri hizmetlerini arayıp aktive ediyorsun sonra zaten yp sitesine girip ordan gerekli işlemleri yapıyosun
aramadan olmuyor mu
hayır ya aramadan oluyor ben sadece bilgi için aradım hatta bayan kendiniz bilgilerinizi girin güncel değilse şubeye gideceksiniz dedi ben kendim yaptım
bi arkadaş sormuş internette kesinlikle kart şifresi istenmez sakın vermeyin zaten uyarı vardır kenarda gösterir ancak sen şifre belirlersin kendin ve onu kasteder şifre derken ya da kod gönderir tele onu ister başka olmaz
bir site var burda ismi yasaklı unn a do arkadaş davet ediyorsun hem sen hem ark kazanıyor 10 tl sonra sende her arkadaşın için çek birikiyo 21 sonra kullanıyorsun 10 tl lik üye olduğun çeki hemen kullanıyorsun ben 4 hesap açtım kitap- dudak krem-yumuşatıcı-oyuncak almıştım başka arkadaşlarımda davet kabul edince hem onlar hem ben kazandım resimlerini atayım halıların 90 tl puanım vardu 24.90 tl'ye halıları aldım birde kızıma twwigy ev ayakkabısı bu ebeple az para ödedim isteyene davet gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?