sağol canım sende güle güle kullan inşallah güzel güzel kekler yaparız içinde benim kekler pek kabarmıyo ama neyse
canım 14şubatta sipariş vermiştik kampanyası bitmiş olabilir..
kızlarr 2. hediyemi de annemin adına kazandımm . bi gün bari annemin adına kazanayım diyodum bugün tekrar oynıcaktım bi baktım isimler var oyun fln yok isim yok mail yok hayallerim suya düştü. snra anasayfamda kazannalar açıklanck fln dedi vee ben direkt daldım sayfaya kontrol etmicektim 100 kişi adından ismini bulmak zor oluyor. ama sabırla ilerledim ve bide ne göreyim annemmm ondan sonra belki isim benzerliğidr dedim mail fln yok ama o kdr da olrsa züülürdüm yani biraz bekledim ve mail geldii
kızlarr 2. hediyemi de annemin adına kazandımm . bi gün bari annemin adına kazanayım diyodum bugün tekrar oynıcaktım bi baktım isimler var oyun fln yok isim yok mail yok hayallerim suya düştü. snra anasayfamda kazannalar açıklanck fln dedi vee ben direkt daldım sayfaya kontrol etmicektim 100 kişi adından ismini bulmak zor oluyor. ama sabırla ilerledim ve bide ne göreyim annemmm ondan sonra belki isim benzerliğidr dedim mail fln yok ama o kdr da olrsa züülürdüm yani biraz bekledim ve mail geldii
oh bee sonunda kazandım metrodan.teşekkürler Gündüz abiiii
metrodan mı kazandın canım, kazanınca mail mi geliyo?nereye geilyo e posta mı
burger çekilişi nedir=zben burger cekilişine katılıyorum her defasında deste deste kartlarla ama tık yok yaa çok şanssızım heralHİÇBİR ÇEKİLİŞ SONUCUNDA ADIM GEÇMEDİ
iyide tebriklerde nerden kazandığını yazmamışsın
metrodan ilk defa bu hafta kazanamadım hayrett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?