Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

MaxxDepo
İşte Kazananlar ! Anketimize katılan herkeze teşekkür ediyoruz. Kazananlar 1.Dilek Kılıç Bayram, 2.Yonca Şener Özkul, 3.Zeynep Altındağ, 4.Esmehan Erdem, 5.Aysel Parlak, 6. Özge Yücesoy, 7. Eray Şahin, 8. Ayşegül Dilbaz ve 9. Fuat Yener. Sadece kazananlar bilgi@maxxdepo.com adresine kendi telefon numaralarını ve adreslerini gönderebilirlerse kendileri ile irtiabata geçilecektir.

kızlarr 2. hediyemi de annemin adına kazandımm . bi gün bari annemin adına kazanayım diyodum bugün tekrar oynıcaktım bi baktım isimler var oyun fln yok isim yok mail yok hayallerim suya düştü. snra anasayfamda kazannalar açıklanck fln dedi vee ben direkt daldım sayfaya kontrol etmicektim 100 kişi adından ismini bulmak zor oluyor. ama sabırla ilerledim ve bide ne göreyim annemmm ondan sonra belki isim benzerliğidr dedim mail fln yok ama o kdr da olrsa züülürdüm yani biraz bekledim ve mail geldii(metro=D)

Son düzenleme:

iyide tebriklerde nerden kazandığını yazmamışsın

metrodan mı kazandın canım, kazanınca mail mi geliyo?nereye geilyo e posta mı

TTNET
Milli heyecana hazır mısınız? TTNET'ten Türkiye-Slovakya maçına bilet kazanma fırsatı yakalamak için hemen soruya tıklayın!

Ben; B-2008 yaptım. inşallah doğrudur.

Son düzenleme:
ben burger cekilişine katılıyorum her defasında deste deste kartlarla ama tık yok yaa çok şanssızım heral HİÇBİR ÇEKİLİŞ SONUCUNDA ADIM GEÇMEDİ

Son düzenleme:
kızlar limangoda birilerini davet edince

yada davet gelince kabul edince

bir sorun olmuyor dimi bilen biri aydınlatabilirmi daha ilk alışverişimde:26:

Nestle Damak
Venedik heyecanı devam ediyor, daha çok şifre gönderenlerin kazanma şansı da artıyor. Unutmayın, şifreler promosyonlu DAMAK paketlerinde

kızlar limangodan gece 12 ye kadar geçerli 7 liralık çekim var isteyene vereyim dicem ama zaten kargo bedava yapmış bi işe yaramaz sanırım yinede işinize yararsa vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…