kızım diğer hesaplardan birinden kazanmış isim kısmına babasını yazmış ama hangisi bilmiyoruz acaba mail falan geliyor mu? yoksa bekleyecek miyim ?
teşekkürler darısı sizlere
aircim acil alışveriş yapıyorum şimdi indirim çeki kodunu nerden düşürcez göremedim ben ya
kız bunlar nee donu danteli her bi şeyi paylaşmışsınn
evet ya tedterin hepsini dolduruyorum ama en son testi bitirince hata falan birşey diyo anlamadım .
ama hotmail hesaplarında sorun yok.
ben de üye oldum şincik, çek geliyor mu?:44:
gelmedi..:44:
air canım onu yaptım aktifleştirdim şimdi sipariş veriyorum ama en son aşamadayım hala çekimi kullancak yeri göremedim o nerde onu diyorum
daybuday iletişim için mailini bulamadım arkadaşlar bilen varsa verebilirmi
soracağım bakalım ne zaman yüklenecek çekler:26: şuan 4 davet yaptım ve hepsi de alışveriş yaptı 1 si 14 şubatta idi sizde biliyonuztoplam 80 tl çekim gelcek doğru ise hepsini 1 kere de kullanma şansım var diye okudum
eğer öle ise şahane olucak inş fasa fiso çıkmaz
Mühim kampanya var , maillerinizi kontrol edin arkadaşlar ;
Sevgili FikriMühim,
Ayşe Özgün’ün sizlere bir daveti var!
kampanyaya katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu kampanyamıza özel olarak paketinizde:
1) MühimKampanya ile ilgili mektubunuz
2) Kampanyanın nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz
3) MühimDostlarınıza dağıtmak üzere 5 adet Petit Danino Çilekli için kullanmak üzere %50 Migros indirim kuponu
4) Boş Danino küpleri, uhu, renkli el işi kağıtları, makas, dantel ve kurdele,
5) MühimDostlarınıza dağıtmak üzere 10 adet bilgilendirici broşür
Kesin bilgi alırsan paylaşır mısın ?
şu daybuyday ahiret sorularıyla 2 çek kazandım alışveriş yaptım. ama o sorulara en fazla 2 kere daha dayanabilirim. ya yap yap bitmiyo. uygulama çok gıcıkkkk
daybuyday in müşteri hizmetleri numarası 444 21 06
tabiki canm
rekor bende o zaman
mail yok sanırım:26:
alışverişlerim gelsin sonra ararım o zaman çeklerim gelicek mi diye gelmese de olur ama gelse daha güzel oluralışverişim gelsin de bi
kızlar kırmızı kasada 18 puana 10 tl trendyol çeki varya onun için kaç tane kod girmem gerekiyo 1 kod kaç puan yani bilen var mı:26:
ya unnado gibi olur diye korkuyorumda biraz. bilmiyorrum bu çek olayları batırdı benisenin siparişler geldimi hiç day buy dayden kuzum
1 şifre 3 puan
bende ahiret sorularını cvpladım, gelen bişey yok anam bana ,neyi yanlış yaptım
o unnadonun beceriksizliğiydi bence
trendyol markafoni vipdükkanda limango hiç sorun olmadı
davetlerle çek birktirip alışveriş yaptık çogumuz ve ürünlerimde ne iptal edildi ne gelmemezlik oldu
YASAKLI SİTEYİ HALLETTİNİZ TRENDYOL MARKAFONİ ŞİMDİ BİDE DAYBUYDAY TOPİĞİN ADINI DEĞİŞTİRİN BARİ.BU KADAR ALIŞVERİŞÇILGINI OLMAYIN HANIMLAR BEDAVAMI VERİYOLAR SANKİ O ÇEKLERİ BABALARININ HAYRINAMI VERİYOLAR.NE ZAMAN GİRSEM TOPİĞE ÇEKTE ÇEK KOŞUUUN KARGO BEDAVA.....KAMPANYA YARIŞMA PAYLAŞICAM VAZGEÇİP GERİ ÇIKIYORUM.BULMUŞSUNUZ EĞLENCEYİ.FRENLEYİN AZICIK KENDİNİZİ.kazen size başka topik açsın bari burası dar geliyo size artık.kabak tadı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?