Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızım diğer hesaplardan birinden kazanmış isim kısmına babasını yazmış ama hangisi bilmiyoruz acaba mail falan geliyor mu? yoksa bekleyecek miyim ?

teşekkürler darısı sizlere

eve geliyor beklicen canm

adresi zaten cevapları verince heemen istiyor

aircim acil alışveriş yapıyorum şimdi indirim çeki kodunu nerden düşürcez göremedim ben ya

kız maile geliyor çeklerim bölümünde çeki aktifleştir var oraya yaz aktifleşiyor

kız bunlar nee donu danteli her bi şeyi paylaşmışsınn

evet ya tedterin hepsini dolduruyorum ama en son testi bitirince hata falan birşey diyo anlamadım .
ama hotmail hesaplarında sorun yok.

:26:

ben de üye oldum şincik, çek geliyor mu?:44:
gelmedi..:44:

geliyor maile

air canım onu yaptım aktifleştirdim şimdi sipariş veriyorum ama en son aşamadayım hala çekimi kullancak yeri göremedim o nerde onu diyorum

Kesin bilgi alırsan paylaşır mısın ?

şu daybuyday ahiret sorularıyla 2 çek kazandım alışveriş yaptım. ama o sorulara en fazla 2 kere daha dayanabilirim. ya yap yap bitmiyo. uygulama çok gıcıkkkk

bi arkadaş sormuş bu yarışmamı diye.Hayır değil burdaki bazılarımız birer fikrimühimiz onların bize yolladıkları ürünleri kullanıp arkadşlarımıza anlatıyoruz yada tanıtıyoruz sonra siteye girip rapor hazırlıyoruz.bizim fikirlerimizi istiyorlar bizde paylaşıyoruz.sende fikrimühim e gir üye ol anletleri doldur senin ilgi alanlarına dair kampanyalar yollasınlar kullan ve sonra oraya yorum yaz

Kesin bilgi alırsan paylaşır mısın ?

tabiki canm

şu daybuyday ahiret sorularıyla 2 çek kazandım alışveriş yaptım. ama o sorulara en fazla 2 kere daha dayanabilirim. ya yap yap bitmiyo. uygulama çok gıcıkkkk

rekor bende o zaman

daybuyday in müşteri hizmetleri numarası 444 21 06

mail yok sanırım:26:

alışverişlerim gelsin sonra ararım o zaman çeklerim gelicek mi diye gelmese de olur ama gelse daha güzel olur alışverişim gelsin de bi

tabiki canm

rekor bende o zaman

mail yok sanırım:26:

alışverişlerim gelsin sonra ararım o zaman çeklerim gelicek mi diye gelmese de olur ama gelse daha güzel olur alışverişim gelsin de bi

ya unnado gibi olur diye korkuyorumda biraz. bilmiyorrum bu çek olayları batırdı beni senin siparişler geldimi hiç day buy dayden kuzum

kızlar kırmızı kasada 18 puana 10 tl trendyol çeki varya onun için kaç tane kod girmem gerekiyo 1 kod kaç puan yani bilen var mı:26:

kızlar kırmızı kasada 18 puana 10 tl trendyol çeki varya onun için kaç tane kod girmem gerekiyo 1 kod kaç puan yani bilen var mı:26:

1 şifre 3 puan

bende ahiret sorularını cvpladım, gelen bişey yok anam bana ,neyi yanlış yaptım

ya unnado gibi olur diye korkuyorumda biraz. bilmiyorrum bu çek olayları batırdı beni senin siparişler geldimi hiç day buy dayden kuzum

o unnadonun beceriksizliğiydi bence
trendyol markafoni vipdükkanda limango hiç sorun olmadı
davetlerle çek birktirip alışveriş yaptık çogumuz ve ürünlerimde ne iptal edildi ne gelmemezlik oldu

YASAKLI SİTEYİ HALLETTİNİZ TRENDYOL MARKAFONİ ŞİMDİ BİDE DAYBUYDAY TOPİĞİN ADINI DEĞİŞTİRİN BARİ.BU KADAR ALIŞVERİŞÇILGINI OLMAYIN HANIMLAR BEDAVAMI VERİYOLAR SANKİ O ÇEKLERİ BABALARININ HAYRINAMI VERİYOLAR.NE ZAMAN GİRSEM TOPİĞE ÇEKTE ÇEK KOŞUUUN KARGO BEDAVA.....KAMPANYA YARIŞMA PAYLAŞICAM VAZGEÇİP GERİ ÇIKIYORUM.BULMUŞSUNUZ EĞLENCEYİ.FRENLEYİN AZICIK KENDİNİZİ.kazen size başka topik açsın bari burası dar geliyo size artık.kabak tadı verdi

o unnadonun beceriksizliğiydi bence
trendyol markafoni vipdükkanda limango hiç sorun olmadı
davetlerle çek birktirip alışveriş yaptık çogumuz ve ürünlerimde ne iptal edildi ne gelmemezlik oldu

haklısın canm ben trendden de yaptım bisürü aynı adrese kaç kere çek kazandım hepsi geldi

çekiliş başlığımız Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

elbetteki burada paylaşacağız sen yanlış yerde olduğunu düşünüyorsan o ayrı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…