Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

frenleme + alışveriş çılgınlığı kısmı hariç(çünkü bu kimseyi ilgilendirmez) gerisine katılıyorum.sıkıldım vallahi.

aldıklarınızın yeri de 'pembe dolap' aslında ama neyse.

çekiliş başlığımız Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

elbetteki burada paylaşacağız sen yanlış yerde olduğunu düşünüyorsan o ayrı canm

canım sadece paylaşım olmuyor ama bu durum, sen de farkındasın ki başka link vermişsin ordan yazışalım burası çok doldu demişsin.

nasıl yapıldığı 1 kere anlatılır ortaya, yapamayanlarla özelden temas edin.

ben trendyol için anlatmıştım da, 3-4 sayfa yazı oldu diye sertçe uyarılmıştım.

şimdikinin farkı ne?

Son düzenleme:

babasını hayrına vermiyorlar tabiki anket dolduruyorsun karşılığında veriyor !!!!!!!!!!!!

farkettim canım evet ondan yönlendirdim bende ama anlamadığımız yerler oluyo işte bende geçen alşıverişimde öğrenmiştim kk dan daybudayı
oluyo demekki arada böyle

koras 3. çok hoş canım

benim alışverişim kimseyi ilgilendirmez
frenlemekde ne demek sen mi veriyorsun parasını?
başka işin mi yok allahaşkına sanene!!!

benim alışverişim kimseyi ilgilendirmez
frenlemekde ne demek sen mi veriyorsun parasını?
başka işin mi yok allahaşkına sanene!!!

madem alışverişin kimseyi ilgilendirmiyor burda paylaşma ne halt ediyosan kendi alışverişini kendi özelin dahilinde et.madem banane ise topiği aldığınız dona kadar bilgilendirmeyin.herkese açık yapıyosan bu alışverişini paylaşıyosan bu sözleride okumaya mecbursun.asıl sizin başka işiniz yok kendini alışverişe vermişsin.bütün dünyan alışveriş siteleri ve çekleri olmuşş.sıktınız artıkk

İşte buna katılıyorum paylaşımdan çok yorumdu şunu aldımdı bunu aldımdı bizde kazanıyoruz her şeyi duyuru yapmıyoruz. Konu kirliliği resmenn

bu banamıydı

işimiz kampanya canm tartışmayı hiç sevmem ama düşünde konuş bence

neyi paylaşmışım ne donu ne resmi?
kör mü oldun sen? :80:
yoksa bela mısın? :82:
benimle uğraşma,rahatsız oluyorsan çık git.... :92:

Son düzenleme:
neyi paylaşmışım ne donu ne resmi?
kör mü oldun sen?
yoksa bela mısın?
benimle uğraşma,rahatsız oluyorsan çık git....

don olayını başka biri için yazmış arkadaşımız ama sana bi kaç cümle lafım var benim canım.
öncelikle az sakin ol.
dikkat ediyorum, hiç bir kampanyayı paylaşmıyorsun, gelip paylaşılanları topluyor teşekkür edip gidiyorsun bu bir.
ikincisi geçen haftalarda ben diğer arkadaşlara trendyolu anlattım diye 'istemediğimiz şeyleri okumak zorunda mıyız' diyip sertçe çıkıştın bana.
üçüncü ve sonuncusu: bunları yaptıktan sonra afedersin de kimseye (avukatı değilim hiç birimizin ama) çık git diyemezsin.

bu da yeni moda oldu
beğenmiyorsan git* demek
nedir bu anlamadım.
nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…