coca cola kodu ve küçük pizza kodu isteyen varmı silivride pizza hut yokmuş sinop ta da yok boşa gitmesin ilk isteyene veririm
nil ilk aşamada çıkıyor sepetim kısmında çeki kullan diye link var
bana verebilirsin cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
coca cola kodu ve küçük pizza kodu isteyen varmı silivride pizza hut yokmuş sinop ta da yok boşa gitmesin ilk isteyene veririm
tanııştığıma pek memnun olmadım ama kendini tanıtman ifade edebilmende güzel bir davranış doğrusuterbiyesiz,seviyesiz
çok komiksin gerçekten![]()
![]()
Kimsenin alışverişi kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar.Sağolsun buradaki arkadaşların bilgilendirmesi sayesinde çok cüzi rakamlara hediyeler kendime lazım olan bişeyler aldım.Haber verenlerden Allah razı olsun.Burası kampanya sitesiyse kampanyaların paylaşılması çok doğal.Ha siz yapmıyorsanız rahatsız olmanız normal..Ama kimsenin anneliğine vs kişiliğine laf etmek doğru değil..![]()
bana verebilirsin cnm..
ben alabilirmiyimmm :)
ben bende istiyorumm![]()
kızlar daybuyday de 10 tl altı birşey alabiliyormuyuz çekimizle yok 10 tl ütü sınırı mı var
özelden yolladım
verdim kızlar:26:
ben onun anneliğine tek kötü söz etmedim.savunmasını ki gereksiz .çocuğum var dierek yapan kendisi.ben durduk yere çocuk lafınıda açmadım ezbere yorum yapmayalım lütfen.
kızlar daybuy day da indirim çeki kullan butonu kredi kartı bilg,ilerini girdikten sonra mı çıkıyor ,onay a geldim 10 tl lik çeki kullan butonu hala meydanda yok?:26:
sağlık olsun cnm arkadaşımıza afiyet olsun :)
özelden yolladım
verdim kızlar:26:
çok komik pizza kazandım ama ağrı da pizza hut yok
ne olacak şimdii