nasıl bir uslup bu?
Nasıl bir bayan konuşması bu?
Yeni keşfettim bu topiği
ama kavga gürültü yazışmalarından anlayamadım birşey
insanlar özgürdür arkadaşım
kasma kendini bu kadar
kızlar daybuday dan aldıgım ürünlerin sipariş detayı mailime geldi.
En sonunda bu yazıyor
Ürün sevkiyatı 01.03.2012 - 15.03.2012 tarihleri arasında yapılacaktır.
Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir. Kargo gönderi kodunuz sisteme yansıdıktan sonra en geç 3 işgünü içerisinde siparişiniz kargo şirketi tarafından teslim edilecektir.
ne demek bu şimdi kafam karıştı?
o sadece bilgilendirmebişey ödemeyeceksin
dün gülsoy eşarpın yarışması vardı kim kazanmış bilen varmı
yok yok ben daybudayı diyorsun sandım canm pardon danone fikrimühimde
KAZANANIMIZ @lerzankara iletişim bilgilerimizi....
kızlar bu pizzahutları evimizemi yolluyorlar nasıl olıuyor??nerden alcaz?
cevap yokmu?
daybuyday çeklerimle bunları aldım 1,250 tl ye geldi..
paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim..
Siremims beni gaza getirdiniz, air ile..
:13::13:madem konusu açıldı ben de söyleyeyim. gönderdiğim mesaj az diye girmiyorum sanmayın... sadece kimseyi tanımadığım için mesafeli duruyorum.
bu başlıkta beni rahatsız eden birkaç şey var. onun dışında epey severek takip ediyorum.
* "şunu aldım, şu çeki kullandım, şunun yerine hesap açtım" - aslında değerli bilgiler, fakat bence yeri burası değil, ben de yaptım başka bi başlıkta
* markafoni, limango, trendyol, daybuyday, morhipo, vipdukkan....vs - gördüğünüz gibi yazılmayacak kadar çoklar. özel satış sitelerinin bence özel bir başlığı olmalı. donanımhaber forumunda limango çeki yardımlaşma başlığında trendyol çeki paylaşımına bile izin verilmiyor nerdeyse. yani bence bunları hepsini bir yerde toplamak başlığın şişmesinin önüne geçerdi. yemin ederim üşeniyorum her gün 10 sayfa okumaya. dedikleri gibi daha önce gördüğüm bi şeyi bulamıyorum. bu nedenle de bütün başlığı okumaya üşenen üye daha önce 38 kere sorulmuş soruyu tekrar sorma hakkını kendinde buluyor. sonra cevaplar, bir de "arama yapın" diyenler derken başlık şişmanlıyor.
* gereğinden fazla smiley kullanımı... - ayarlardan kapatmayı denediysem de başarılı olamadım. hasta olduğumu düşünbilirsiniz ama çoğu zaman elimle kapatıyorum
* imla hataları... - buna yapacak bir şey yok elbette ama madem rahatsız olduklarımı yazıyorum bunu da eklemesem olmazdı :)
("burası forum, dilekçe yazmıyoruz ya?" diye çıkışmayı düşünenler olacak. olmasın lütfen. söylemek istediğimi anlamanız çok zor)
okumaya üşenenler için özet: bu başlık sadece kampanyalar ve numune gönderimi ile ilgili olsa yani alışveriş haricindeki paylaşımlar için olsa tadından yenmez.
güle güle kullan cnm ,gaza gelmeyenin freni patlasın
o tabak takımını bende çok beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?