aslında aldıklarımın resmini paylaşmazdım ama, ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun dedim..
valla freni patlatmıyayım fena olacak...
ayrıca; burada onlarca kampanya paylaşan,yorum yapan arkadaşlar varken,
lutfedip te ne birkampanya paylaşımı, ne kampanyalarla ilgili fikir yorumu yazmayıp ,
yada sayılı kere yapan arkadaşlar, görüntü mesaj fazlalığından,görüntü kirliliğinden bahsediyorlar..
destek olmuyorsunuz köstek bari olmayın..
ben ilgilenmediğim kampanyaları, mesajlaşmaları görmüyorum bile..
nedir bu sıkıntı anlamadım gitti ,herkes bir rahatsız..
oldu o zaman, bizler kampanyaları paylaşıp gidelim,
aslında aldıklarımın resmini paylaşmazdım ama, ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun dedim..
valla freni patlatmıyayım fena olacak...
ayrıca; burada onlarca kampanya paylaşan,yorum yapan arkadaşlar varken,
lutfedip te ne birkampanya paylaşımı, ne kampanyalarla ilgili fikir yorumu yazmayıp ,
yada sayılı kere yapan arkadaşlar, görüntü mesaj fazlalığından,görüntü kirliliğinden bahsediyorlar..
destek olmuyorsunuz köstek bari olmayın..
ben ilgilenmediğim kampanyaları, mesajlaşmaları görmüyorum bile..
nedir bu sıkıntı anlamadım gitti ,herkes bir rahatsız..
oldu o zaman, bizler kampanyaları paylaşıp gidelim,
madem konusu açıldı ben de söyleyeyim. gönderdiğim mesaj az diye girmiyorum sanmayın... sadece kimseyi tanımadığım için mesafeli duruyorum.
bu başlıkta beni rahatsız eden birkaç şey var. onun dışında epey severek takip ediyorum.
* "şunu aldım, şu çeki kullandım, şunun yerine hesap açtım" - aslında değerli bilgiler, fakat bence yeri burası değil, ben de yaptım başka bi başlıkta
* markafoni, limango, trendyol, daybuyday, morhipo, vipdukkan....vs - gördüğünüz gibi yazılmayacak kadar çoklar. özel satış sitelerinin bence özel bir başlığı olmalı. donanımhaber forumunda limango çeki yardımlaşma başlığında trendyol çeki paylaşımına bile izin verilmiyor nerdeyse. yani bence bunları hepsini bir yerde toplamak başlığın şişmesinin önüne geçerdi. yemin ederim üşeniyorum her gün 10 sayfa okumaya. dedikleri gibi daha önce gördüğüm bi şeyi bulamıyorum. bu nedenle de bütün başlığı okumaya üşenen üye daha önce 38 kere sorulmuş soruyu tekrar sorma hakkını kendinde buluyor. sonra cevaplar, bir de "arama yapın" diyenler derken başlık şişmanlıyor.
* gereğinden fazla smiley kullanımı... - ayarlardan kapatmayı denediysem de başarılı olamadım. hasta olduğumu düşünbilirsiniz ama çoğu zaman elimle kapatıyorum
* imla hataları... - buna yapacak bir şey yok elbette ama madem rahatsız olduklarımı yazıyorum bunu da eklemesem olmazdı :)
("burası forum, dilekçe yazmıyoruz ya?" diye çıkışmayı düşünenler olacak. olmasın lütfen. söylemek istediğimi anlamanız çok zor)
okumaya üşenenler için özet: bu başlık sadece kampanyalar ve numune gönderimi ile ilgili olsa yani alışveriş haricindeki paylaşımlar için olsa tadından yenmez.
Öğlenden beri tutuyorum kendimi bende söylemeden duramicam.
çocuğum var diye paylaşım yapamıyormuş arkadaşın teki
burda bebeği olupta onlarca paylaşım yapan insanlar var.Bu bahane değillllll
kızlar ya bir şey sormam lazım bu daybudayde kesin kargo ücretsiz dimi ben bişi aldımda dioki kargo 5 tl kapıda ödemeli filan diooo
kızlar daybuyday den çekiniz yok mu yaçek kazanabilceğimiz anket siteleri fln yok mu bildiğiniz acABA? şu napolyon nsl bşydir üye olanınız var mı
burada bir arkadaş paylaşmıştı denedim biliyorum dan anket doldurmuş prima dan 4 adet bez gelmişti onun sayesinde ben de doldurdum ve bana da geçen gün bez geldi bezden ziyade kılıfı çok güzel dışarıya giderken bebeğimin bezini koyabilirim çok beğendim ayrıca dün şampuanla ilgili bir anket doldurdum .fotoğraf yükleyen ilk 1000 kişiye sürpriz hediye varmış ana sayfada olduğuna göre demek ki hala 1000 kişi dolmamış diye düşünüyorum. fotoğraf derken de şöyle yandan sadece burnum gözüküyor saçımı düzleştirirken poz verdim
ilgilenenler olabilir
Şöyle bir mantık çıkıyor..
paylaşım yapamıyorum ama, paylaşılanlara hooopdiye konup, katılıyorum..
bu ne perhiz demezler mi adama..
evettttt bu çek işleri nasıl oluyo bi türlü yapamıyorum
burada bir arkadaş paylaşmıştı denedim biliyorum dan anket doldurmuş prima dan 4 adet bez gelmişti onun sayesinde ben de doldurdum ve bana da geçen gün bez geldi bezden ziyade kılıfı çok güzel dışarıya giderken bebeğimin bezini koyabilirim çok beğendim ayrıca dün şampuanla ilgili bir anket doldurdum .fotoğraf yükleyen ilk 1000 kişiye sürpriz hediye varmış ana sayfada olduğuna göre demek ki hala 1000 kişi dolmamış diye düşünüyorum. fotoğraf derken de şöyle yandan sadece burnum gözüküyor saçımı düzleştirirken poz verdim
ilgilenenler olabilir
Hangi siteden yapılıyor bunlar. :)
Ben de bunu merak ediyorum.1000 kişi dolduktan sonra mı süresi bitiyor kampanyanın yoksa bir süresi mi var:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?