Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sedacım 10 dakikada bi mesaj atılıyo cvp veremedim. burdan vereyim. markafoni çekim aktarımı yok benim. sabit hesapta

facebooktaki colgate anketini çözdüm deneme boyu diş macunu adresinize postalanacaktır diyo..daha önceden gelen var mı kargo parası bize mi ait acaba bilen var mı?teşekkürler

özelden msj atamıyorum
lilyum_85]mrh.önce bursadaki tanıdıklarıma sorayım alabilen varmı diye.yok ise tabiki veririm,karşılığında da birşeye gerek yok cnm

Memorial Sağlık Grubu
Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
ÖNDER TAYLAV - Kan Şeker Ölçüm Cihazı
MESUDE AYBAR - Arçelik Katı Meyve Sıkacağı
NALAN ARICI - Vicks Hava Nemlendirici

Maggi Türkiye
Bugünün sorusu saat 13:00 da yayında olacak..

Sevgili Lezzet Meraklıları,
"Bu Kış Çorbalarınız MAGGI'den" yarışmamız BUGÜN (27 Şubat Pazartesi) SON kez aktif olacak ve kampanyamız sona erecektir. Sorumuz saat 13:00 aktif olacaktır.

Çok yakında yepyeni sürprizler ve yarışmalar ile yine birlikte olmayı umut ediyoruz. Yeni kampanyalardan ilk siz haberdar olmak için sayfamızı takip etmeyi unutmayın!

R.O.C.S. Türkiye
Tüm takipçilerimize iyi haftalar dileriz! Bu haftanın kazanını olmak için bugün soracağımız soruya doğru cevap veren 100. kişi olmanız yeterli!

Maggi Türkiye

Bugünün sorusu saat 13:00 da yayında olacak..

Sevgili Lezzet Meraklıları,
"Bu Kış Çorbalarınız MAGGI'den" yarışmamız BUGÜN (27 Şubat Pazartesi) SON kez aktif olacak ve kampanyamız sona erecektir. Sorumuz saat 13:00 aktif olacaktır.

Ben Maggi'den geçen hafta kazandıım ama gelen giden yok daha. Ne kadar zamanda geliyor ki acaba?:26:

images

Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın…

ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

İşte bu hafta Bilen Bilene ile Ruffles'ı MAX'layanlar! Tüm katılımcılara teşekkürler! Unutmayın Hot Chili ve Barbekü aromalı Ruffles MAX'lar çok yakında raflarda

Nilgün Ger
Ayhan Kaya
Yasemin Ayaz Aydın
Hülya Erdem
Serkan Çiftçi
Turgut Anşin
Sezdar Tuğra
Bekir Ocakoğlu
Volkan Akbulut
Sema Zeynep Dursun
Murat Kirbiz
Kadir Sarıçam