Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fikirmetre'de anket yapı kodu gelmeyenler ,anketi yaptım ama kod gelmedi yardımcı olur musunuz diye mail atarsanız gönderiyolar..:40::40::40::40:

Bu arada 2 paket bana 2 paket annemlere geldi nescafe..Sağolsunlar şifre çıkan paketlerden göndermişler.:21::21::21::21::21:.İçindekişleri bi kaba boşalttım 7 tanede içinden bedava çıktı:52::52:
Paketin üzerinde ödül kazanmanız durumunda şifreli ürün kabı ve alışveriş belgesi ibrazı yapılır diyo..Biz neyi ibraz edicez..:44::44::44::44: kargo poşetini atmadım o yüzden:2::2::2::2::2::2::2:

bence her ihtimale karşı 1-2 nescafe al fişini sakla derimne olur ne olmaz

benim nescafelerim de geldi afiyet olsun..:7:
geriye,beklediğim duru duş jelleri ve metrolar kaldı..:24:

çok sıkıldım kazandığım hiç bir şey gelmiyoooooo

2 paket nescafe
duru duş jelleri
lezzetbaşı
veet hediye sepeti
4 paket benim o
1 litre mısır özü yağ

bekle babam bekle
:31::31::31::31::31::31::31:

bu arada kargosu gelenlere afiyet bal şeker olsuuuuuuun:16::16::16::16::nazar:

Vakkorama
‎"84. Oscar Ödül töreninde EN İYİ KOSTÜM TASARIMI dalında sizce hangi film kazanır?" sorumuza "The Artist" yanıtını veren kişiler arasından jürimiz şanslı 100 kişiyi seçti! Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Kazananları linkten öğrenebilirsiniz. Facebook'ta Ödüllü Sorular | Facebook

kkontess kazanmış tebrikler :16:

kodları girmeden al canım nescafeleri kod girdiğin tarih fişin tarihinden önce olmasın komik olur :9:

banada bedava çıktı diye seviniyodum ama fişi saklamak ta hiç aklıma gelmemişti

kızlar buraya baktığımdan beri herşeyde kod varmı diye araştırır oldum kocişte dalga geçiyo ama sayenizde pizza hut tan bana boş kutu çıkarken o suflesini kazandı :47:

şimdi Duru müşt.hizm.den aradılar adres teyidi için, en yakın zamanda gönderilecekmiş..:6:

kazanmışımmm :10::10::10:

Merhaba,

"84. Oscar Ödül töreninde EN İYİ KOSTÜM TASARIMI dalında sizce hangi film kazanır?" sorumuza "The Artist" yanıtını
veren kişiler arasından jürimiz şanslı 100 kişiyi seçti! Bu şanslı 100 kişiden biri oldunuz.

Hediyenizi size iletmemiz için adres bilgilerinizi bu maile cevap olarak iletmenizi rica ediyoruz.

Tebrikler!

teşekkür ederim duyuran arkadaşa :72:
plajlık çantam oldu :1:
liste de şu
https://apps.facebook.com/oduller-sorular/oscargoesto/soru/361?ch=3&ri=105307986176192

Son düzenleme:
Back
X