Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lancôme Turkey
Merhaba,

Ödüllü Soru yarışmamızda hile yaptığı belirlenen, birden çok sahte hesapla yarışmaya katıldığı tespit edilen, yarışmacılar kazananlar listesinden temizlenmiştir. Yeni kazananlar listesinde bulunan yarışmacılarımızın facebook@lancome.com.tr adresine iletişim bilgilerini (telefon numarası ve adreslerini) göndermelerini rica ederiz

Kazananlar listesine Lancôme Turkey - Ödüllü Soru | Facebook adresinden ulaşabilirsiniz.

vay be gene yokum 1 annemin hesabından 1 de kendi hesabımdan girmiştim yani hile yapmamıştım ama gene yokum:(

Merhaba

Rica etsem adresini teyit etmek amaçlı yazılı geçebilir misiniz lütfen çünkü adres yanlış olduğundan dolayı iade gelmiş.

benim o su gelmeyenler zip@zip.com.tr ye mail atsın kızlar ben yazdım böyle cevap gelmiş...

boşuna düşünmeyin arkadaşlar hepsinde aynı şey yazıyo demekki ,ben ne kadar tutabilirse yaptım beni de tebrik etti:)

kızlarr oscar töreni yapıldığına göre money de tahmin yapmıştık acaba kazandık mı nasıl öğrenebiliriz benim tahminlerim tutmuş gibi :8:

yaaa kızlar bişiş sorcam ben yeni taki etmeye başladım daha hiç bişey kazanamadım die yakınıorum ama
benm face hessabım yok bende fake bi hesap aldım atmasyon bi isimle, hani çekilişe fln katıldığımızda form dolduruyoruz ya o zaman gerçek adımı yazıorum yani katıldığım hesap isminden farklı olarak sorun olurmu sizce boşa uğraşmayım

kızlar daybuyday dan alışveriş yapmış davet ettiğim 3 arkadaşımda ma bende çek falan görünmüyor hala

kızlar daybuyday dan alışveriş yapmış davet ettiğim 3 arkadaşımda ma bende çek falan görünmüyor hala

Hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 TL değerinde hediye kuponu kazanacaksınız.
böyle yazıyo bence çek gelmeyecek.

Hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 TL değerinde hediye kuponu kazanacaksınız.
böyle yazıyo bence çek gelmeyecek.

olamaz ya çok üzülürüm böyle olursa, ama sacmalık yani kullanılan çek 10 tlik bir çek kargo çeki sayılır

az önce sıkça sorulan sorulara baktım davet çekiyle ilgili böyle bir bilgi yok cnm.çek kullanılmış olması önemli değil

Son düzenleme:
Back
X