Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeni kampanyamız başladı sadece 1 hafta süreli olup 5 martda sona erecektir. 1 okuyucumuza 14 parça manikür seti hediye 2. okuyucumuza da 34 parca mıkrodalgayada girebilen saklama kabı hediye. Zaman kısıtlı katılımlarınızı beklerız bol sans

Kaliteyi Taniyalim

kızlar daybuyday dan alışveriş yapmış davet ettiğim 3 arkadaşımda ma bende çek falan görünmüyor hala

canm bende de aynı durum oldu çek gelmeyince mail attım onlarda
alışverişin teslim tarihinden bir ay sonra çeklerin hesaplarayatacağını bellirten bi mail atmışlar
yani bir ay sonra gelio malsef
birde ben 14 şubatta alışveriş yapmıştım hala gelmedi :(

[ı]hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 tl değerinde hediye kuponu kazanacaksınız.
[/ı]böyle yazıyo bence çek gelmeyecek.

kızlar ne kadar sabırsızsınız ya davet ettiğiniz arkadaş ürünü aldıktan sonra iade süresi geçtikten sonra çekler yükleniyor yani bir ay sonra falan.

Maggi Türkiye

‎27.02.2012 Kazananları
Cevap : Düğün Çorbası

1 Nevin Güngör
2 Mehtap Onar
3 Dilek Çakmak
4 Muzaffer Gün
5 Zeycan Bildirici Ölmez
6 Onur Alaşalvaroğlu
7 Esat Genç
8 Meliha Kanıcı
9 Hande Ciftci
10 TANSU ÖNDÜL (Buğra Yamanoğlu)
11 SULTANİ BULUT (Kübra Erzi)
12 Deniz Yılmaz
13 Ferhat Tuğra
14 Ceyda Durur
15 Canan Çakır
16 Tuğçem Mutlu
17 metin yegen (Aysi Köybasım)
18 Ismail Çağrı Uğur
19 Elif Saçıkara Kurtça
20 Adem Arslan
21 Cansu Aktaş
22 Rukiye Karadere Arslan
23 Kampanyacı Haseki
24 Ecem Demirtaş
25 yasemin akar
26 Eymen Balcı
27 Yurdanur Gür Akyel
28 Birsen Hergüllü
29 Metin Akbalık
30 Ergün Yeşil
31 Esin Izci
32 Mehmet Horasan
33 DENİZ ERCAN
34 Sema Dursun
35 Burcu Bayraklı
36 ALİ ÇENGEL (Ege Çelik)
37 necati yegen (zulal Semerci)
38 Niyazi Taşkut
39 Hatice Selvi
40 Nur Demir
41 DEMET TÜRKOĞLU (Efsane Sürmeli)
42 birsen ırk
43 Yasemin Aktay Urun
44 Serhat Özyurt
45 Timur Sari
46 Nazife Ertekin
47 Aysun Uğur
48 Sinem Ümit
49 özen güzel
50 Levent Aktaş

Kazananları tebrik ediyoruz. Çorbalarını iyi günlerde, bereketli sofralarda kullanmalarını diliyoruz.
Afiyet olsun.

**** Katılımcıların formda yer alan isim, adres, cep telefonu gibi bilgileri doğru ve eksiksiz doldurması zorunludur. Bilgilerin yanlış olması durumunda katılımcı ödül kazanma hakkını kaybeder. Katılımcıların bildirdiği irtibat bilgilerinin doğru olmaması nedeniyle talihlilere ulaşılamaması durumundan Nestle Türkiye sorumlu değildir

https://www.facebook.com/hurriyetaile
Sevgili üyelerimiz, kampanyamız ile kazandırmaya devam ediyoruz! Birazdan soracağımız soruya doğru cevap veren 20. kişi bizden "Yaramaz penguenin maceraları", 30. kişi ise "Zeynep’in kırmızı çizmeleri" adlı kitabı kazanacak. Bizi takip edin, kazanan siz olun!

Son düzenleme:
https://www.facebook.com/8.Etap
8. Etap
‎8. ETAP KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR.

Sevgili takipçilerimiz hediye vermeye devam ediyoruz. Bu haftaki birinci sorumuz birazdan yayında. Pazartesi'den Cuma'ya soracağımız sorulara doğru cevap verenler arasından yapacağımız çekiliş ile bir talihlimiz bizden TOYOTA PANASONİC F1 USB kazanacak. Hatırlatma! Sayfamızın sol tarafında sorular bölümü var. Buradan son sorulara rahatça ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:
Fikirmetre'de anket yapı kodu gelmeyenler ,anketi yaptım ama kod gelmedi yardımcı olur musunuz diye mail atarsanız gönderiyolar..:40::40::40::40:

Bu arada 2 paket bana 2 paket annemlere geldi nescafe..Sağolsunlar şifre çıkan paketlerden göndermişler.:21::21::21::21::21:.İçindekişleri bi kaba boşalttım 7 tanede içinden bedava çıktı:52::52:
Paketin üzerinde ödül kazanmanız durumunda şifreli ürün kabı ve alışveriş belgesi ibrazı yapılır diyo..Biz neyi ibraz edicez..:44::44::44::44: kargo poşetini atmadım o yüzden:2::2::2::2::2::2::2:

Back
X