Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

moneyin sitesinde girdim kartımı kaydettirdim sonra şifre için tıkla vardı oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını yazıp :S ama sayfa bir türlü şifre vermiyor.Ne yapmam gerek bilen var mı ?

bide şu şifreyi dene 123456 bana iki kez bu şifreyi verdiler

Son düzenleme:
bide şu şifreyi dene 123456 bana iki kez bu şifreyi verdiler

yok olmadı
tşk ederim ...benim üye olayım o halde..neler yapılacak bilgi verirmisiniz bana da:)

Valla bende anlamadım ama anlatayım her salı bir üründe indirim oluyor imiş %50 %70 %100 saat kaçta olacağı belli değil money club yaz googlea sitesi geliyor zaten ordan tıkla kazana bak yarışmayı anlarsın :)))

Gelelim kartı kaydettirmeye site açıldğında sol tarafta kartınızı kaydettirin var.ordan ben kayıt ettirdim kartımı sonra koşullarda şifre almanız gerek gibi birşey yazıyordu görürsün zaten oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını vs yazdım ama şifre vermiyor anlatabilmişimdir umarım.Şifreyide alınca kart numaramla ve şifremler siteye giriş yapıp kampanyanın güncel olmasını bekleyecektim. ilk kez deniyorum o yüzden yanlışda yapıyor olabilirim. :)

Son düzenleme:

canım çok sağol bende şimdi uğpraşayım .çoook tşk ederim ..

kızlar nescafelerle ilgili bişey sorucam..

aynen dediğiniz gibi biz nescafeleri tek tek apartmanın altındaki bakkaldan alıyoruz. iki nescafe için fiş mi isticem ben şimdi?? hadi onu da geçtim birsürü şifre girdim yolladım..körün taşı bi de denk gelir mi tiguan..gecmiş gunun sifresini ben nasıl alayımm..hadi bakalım şimdi buyrun burdan yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…