Evet o :)bu money card migros'un verdiği, alışverişlerde indirim sağlayan money card mı?
müşteri hizmetlerini arayabilirsin,ordanda veriyolar.
moneyin sitesinde girdim kartımı kaydettirdim sonra şifre için tıkla vardı oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını yazıp :S ama sayfa bir türlü şifre vermiyor.Ne yapmam gerek bilen var mı ?
Evet o :)
Tamam teşekkürler )
bide şu şifreyi dene 123456 bana iki kez bu şifreyi verdiler
bana da bunu verdiler
bide şu şifreyi dene 123456 bana iki kez bu şifreyi verdiler
tşk ederim ...benim üye olayım o halde..neler yapılacak bilgi verirmisiniz bana da:)
yok olmadı
Valla bende anlamadım ama anlatayım her salı bir üründe indirim oluyor imiş %50 %70 %100 saat kaçta olacağı belli değil money club yaz googlea sitesi geliyor zaten ordan tıkla kazana bak yarışmayı anlarsın :)))
Gelelim kartı kaydettirmeye site açıldğında sol tarafta kartınızı kaydettirin var.ordan ben kayıt ettirdim kartımı sonra koşullarda şifre almanız gerek gibi birşey yazıyordu görürsün zaten oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını vs yazdım ama şifre vermiyoranlatabilmişimdir umarım.Şifreyide alınca kart numaramla ve şifremler siteye giriş yapıp kampanyanın güncel olmasını bekleyecektim. ilk kez deniyorum o yüzden yanlışda yapıyor olabilirim. :)
kızlar markafoni kargo çeki olan varmı hala bulamadım
benim mailime gelmişti bakayım da vereyim kullan
benim mailime gelmişti bakayım da vereyim kullan
canım kod nmarası vermemiş maalesef isme yollanmış kullanmayacağım ama boşuna kalacak öyle keşke işine yarasaydı
bende var ama kod olarak değilmiş hesaba yüklü :skızlar markafoni kargo çeki olan varmı hala bulamadım
markafonime baktınmı orada paylaşıyorlar bazen
limango 20 tl'lik daveti neydi kızlar????
limango 20 tl'lik daveti neydi kızlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?