kızlar markafoni kargo çeki olan varmı hala bulamadım
cnm benim hesabımda var. ama aktarılmıyor. istersen bilgilerimi verebilirim girip ordan kullanırsın bu ayın 29 una kadar geçerli. özelden msj at cnm
canım benim hesabıma 10 lira gelmiş koton da alacagım bi elbise vardı ona kargo parası vermeyeyım diye ugrasıyorum ama bu gidişle vericem galiba.neyse düşünmen yeter cooooooooook saol.ben kod şeklinde olan varya ole arıyorum
little ponye güvenmemek gerek sayfasında bir çok kez okudum hediyesi gelmeyeni..
cnm bende bilmiyorum ama bulursam yazarım
canım çok sağol bende şimdi uğpraşayım .çoook tşk ederim ..
lal767 canım ben şifreyi 444 lü noyu aradım ve aldım ..123456 verdiler yine,ama ilk etabta arkadaşlar söyleyinde denemiştim olmamıştı.sende ara ve şifreni al tatlım arkasından hemen güncelle..harf algılmadı ama sistem kendi şifreni rakam olarak belirle...
bu arada kızlar veet e giriş internet explorer dan olmuyor ama chorm dan yavaş ta olsa katılım sağlanıyor..
dettol ve ducros olmuyor bende,tarayıcıları denedim ama tık yok ...:13:
nescafelerim geldi.
listede adım 2 kere yazılmıştı, 2 paket geldi.
30 adet, afiyet olsun bana
bir de blogtan kazandığım amerikan servis takımım geldi
nescafelerim geldi.
listede adım 2 kere yazılmıştı, 2 paket geldi.
30 adet, afiyet olsun bana
bir de blogtan kazandığım amerikan servis takımım geldi
sağolasın canımmohh ne güzel afiyet olsun cnm iyi günlerde kullan
evet kuzum aynı isim adına 2 paket geldi ayrı poşetlerdeaynı ısım adınamı 2 defa yolladılarrrrrrrrr kontescıgım?
yurtiçikızlar nescafelerim gelmedi hala başka gelmeyen var mı? hangi kargoyla geliyor teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?