Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar money kesin salı mı oluyor bana bir kere çarşamba günü denk gelmişti de..

cnm benim hesabımda var. ama aktarılmıyor. istersen bilgilerimi verebilirim girip ordan kullanırsın bu ayın 29 una kadar geçerli. özelden msj at cnm

canım benim hesabıma 10 lira gelmiş koton da alacagım bi elbise vardı ona kargo parası vermeyeyım diye ugrasıyorum ama bu gidişle vericem galiba.neyse düşünmen yeter cooooooooook saol.ben kod şeklinde olan varya ole arıyorum

Rexona Türkiye
Rexona’dan sizlere özel fırsatlar devam ediyor!

Dünkü kazanan katılımcılarımız;Derya Değercan Yalçinkaya,Emine Günyeli,Fatma Birgül, Aygül Akın,Sevil Arslan.Kendilerinin sosyal@rexona.com.tr'ye mail atarak iletişim bilgilerini bizimle paylaşmalarını rica ediyoruz.

Magazin-Birbak
Gün içerisinde facebook üzerinden yayınlayacağımız haberleri en çok paylaşan kişiye çift kişilik parti bileti ücretsiz hediye..

money bugün olmayacak sanki,sayfayı bile düzenlememişler daha saat 2 oldu.normalde salı günü gün içinde başlayacaktır yazması gerekiyordu

lal767 canım ben şifreyi 444 lü noyu aradım ve aldım ..123456 verdiler yine,ama ilk etabta arkadaşlar söyleyinde denemiştim olmamıştı.sende ara ve şifreni al tatlım arkasından hemen güncelle..harf algılmadı ama sistem kendi şifreni rakam olarak belirle...

bu arada kızlar veet e giriş internet explorer dan olmuyor ama chorm dan yavaş ta olsa katılım sağlanıyor..
dettol ve ducros olmuyor bende,tarayıcıları denedim ama tık yok ...:13:

canım çok sağol bende şimdi uğpraşayım .çoook tşk ederim ..

Demek ki karta tanımlatıyorlar ordan şifreyi.Kontörüm yok annem gelince arayacağım
Teşekkür ederim :) Keyifli kazançlar.

nescafelerim geldi.
listede adım 2 kere yazılmıştı, 2 paket geldi.
30 adet, afiyet olsun bana

bir de blogtan kazandığım amerikan servis takımım geldi
1 kişiye 1 çift diye belirtilmişti ödül ama kargodan 4 adet çıktı

Son düzenleme:
Hayatın Ta Kendisi Lokantası

Yepyeni bir sürprizle yine birlikteyiz işte :))

Evet 10bin'e yaklaşmamız şerefine bir hediye var bu seferde.. 10bin kişilik kocaman bir aile olduğumuzda bu fotoğrafı duvarında paylaşıp fotoğrafın altına yorum yazan 10 kişiye, dilerse ŞEKER HAMURLU yada şeker hamursuz beğendiği herhangi bir kurabiye'den hediye edeceğim :))

Herkese bol şans diliyorum ve tüm katılımlara şimdiden çook teşekkür ediyorum

kızlar nescafelerim gelmedi hala başka gelmeyen var mı? hangi kargoyla geliyor teşekkürler

ohh ne güzel afiyet olsun cnm iyi günlerde kullan
sağolasın canımm
aynı ısım adınamı 2 defa yolladılarrrrrrrrr kontescıgım?
evet kuzum aynı isim adına 2 paket geldi ayrı poşetlerde
kızlar nescafelerim gelmedi hala başka gelmeyen var mı? hangi kargoyla geliyor teşekkürler
yurtiçi

blog hediyesine 1 kişiye 1 çift amerikan servis seti, demişlerdi ama paketten 2 çift çıktı
çok mutlu oldum.
geceden beri bi olaya feci halde üzülmüştüm, bu iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…