riklerteşekkür ederım ben kazandım.takıp edıyordum bu sayfayı ama bugun bakmamıştım 1 yasında oğlum var hiç durmadı yarışmayı görunce babasına verdım.bekledım kazandım sans işte sen vesıle oldun teşekkürler.
teşekkür ederım ben kazandım.takıp edıyordum bu sayfayı ama bugun bakmamıştım 1 yasında oğlum var hiç durmadı yarışmayı görunce babasına verdım.bekledım kazandım sans işte sen vesıle oldun teşekkürler.
az daha picamalaımla ünlü olacaktım ay sade ses sanmıştım sabah sabah karga sesime bide görüntüm eklencekti
teşekkür ederım ben kazandım.takıp edıyordum bu sayfayı ama bugun bakmamıştım 1 yasında oğlum var hiç durmadı yarışmayı görunce babasına verdım.bekledım kazandım sans işte sen vesıle oldun teşekkürler.
maşşalhhh afiyetle yiyinnn
çokkkkk kıskandımmm ama yaaaa
hem ben nescafeyide oynayamıorummm
Bende sayfayı açınca kamera bağlantısını görünce bilgisayarı nasıl kapatacağımı şaşırdımaz daha picamalaımla ünlü olacaktım ay sade ses sanmıştım sabah sabah karga sesime bide görüntüm eklencekti
Kızlar ykb'den 20 tl çek kazandım trendyolda kullanamıyorum belli bir saati günü mü var aktif değil diyor???
kızlar çok kararsız aldım fikrilerinize ihtiyacım var,bunu beğendim 20 tl indirimim var49 tl ama bana 29 a gelecek bu kaban ,salaşh bu tarz bişi arıyordum sizce nasıl ?almalımıyım ..
bu arada limango kargo çeki olan var sa bana aktarabilirse sevinirim
Eki Görüntüle 357714
3 kutu daha benim'o geldii
Ben beğenmedim canım.. Çok kaba duruyor
eskiler moda şimdi,vintage'e bayılırımtşk ederim canım fikriini paylaştığın için ,arada kaldım bende,kibar -narin kabanlarım var,bu tarz salash bişi istiyorum ama,bunda da acaba diyorum sanki biraz 1980 li yılların havası var
kontes seker komasına gırme ha kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?