Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu nescafe paketlerinden çıkan bedavalar var ya onları siz nasıl temin ediyosunuz paketleri biraz farklı ya o bakımdan bizim burdaki market kabul etmedi

benimkiler tedarik sürecinde hemde hepsi

Birkaç güne hepsi kargolanır sanırım.

Ben hem annemlere hem kendime bişiler almıştım.

Hatay a yollanacak kargoların yarısı çıkışa hazır yarısı tedarik sürecinde.

Antalya ya geleceklerinde aynı şekilde sadece papilla ürünüm kargolanmış

inş canım hafta sonuna kadar zor bakarım artık inş en geç pazartesi hepsi yola çıkar

sayfalarca aldıklarını resimleyen yazan,arkadaşın birisinin sayfasına baktımda katıldığı birçok yarışmayı yazmıyor nedense.
oysaki biz herşeyi paylaşıyoruz

hatta 10dk önce buna katılmış ama şimdi burda alışverişini anlatıyor ama bunu yazmıyor bile

Bitenekadar.com
Bitenekadar.com Takipçileri Kazanıyor.
3 şanslı takipçimiz Handbag Organizer : Çanta Organizer Seti (10 Göz) hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki Handbag Organizer : Çanta Organizer Seti (10 Göz) resmini paylaşıp yorumlayın.
1 Mart 2012 Perşembe saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş bu fırsatı kaçırma.
Ürün : Handbag Organizer : Çanta Organizer Seti (10 Göz)
Bitenekadar.com : Handbag Organizer : Çanta Organizer Seti (10 Göz)

Çekiliş RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacaktır.

tatlım ;ben tel den gelen şifreyi girip çeklerimi hemen aktifleştiriyorum, şifreyi bekletmiyorum..
şifreyi girince çek aktif hale geliyor..
alışverişten vazgeçip sepeti boşaltıyorum..
şifre girdiğimiz gibi illaki o çeki kullanacaksın diye mecburiyet yok yani..
ben hep böyle kullandım çeklerimi..
peşin peşin aktifleştirip kenarda nbekletiyorum..
beğendiğim bir ürün olunca, gece gündüz istediğim saatte alıyorum..
denedim yani..
sen şifreyi bekletmişsin ondan öyle olmuştur

anladım canım ,böyle olunca korktum ,ok demekki hemen şifreyi yazıp,bırakacağız.bunuda öğrendik bu sayede

Bazı insanlar sadece ben kazanayım diye paylaşmazlar boşver

BEĞEN PAYLAŞ YORUM YAZ CEKILIŞE KATIL
SAYFAYI VE RESMİ BEĞEN PAYLAŞ. YAPACAĞIN BU RESMİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP ÇEKİLİŞE KATILMAK HEPSİİ BU KADARRR....KAMPANYA 10-29 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA (1 Mart günü kazanan talihli açıklanacaktır...)
KAMPANYA.. | Facebook

anladım canım ,böyle olunca korktum ,ok demekki hemen şifreyi yazıp,bırakacağız.bunuda öğrendik bu sayede
rica ederim..
evet canım..şifreyi girince, çek aktifleşiyor işte o zaman..

bugün rexona kitim geldi..2 tane deodorant..kutusu çok şık..
siyah bir parlak kumaştan yapılmış, deolar yuva gibi yere yerleştirilmiş..
çok ta çabuk geldi, ışıkhızı mübarek.sürüncemede kalmaması süper..

dünkü migros şeysinden face sayfasından kazandığım cappy şeftali suyumu ve fikri mühimden gelen Sek süt kuponlarımla da sütlerimi aldım..
bugün kendimi çok kar etmiş hissediyorumdün de öyleydi..

iyi günlerde kullan canım
rexona hangi kargoyla geldi

Bir Dolap Kitap
işte bugünkü yazııı! Bu gönderiyi paylaşan ve buraya yorum bırakan 2 kişi Pearson Türkiye'den KüçükVak Vak kitabı kazanacak:)

iyi günlerde kullan canım
rexona hangi kargoyla geldi
sağol canım.:13:.sürat kargoyla geldi..

rinso sonuçları açıklanmış

Gizem Güler
Murat Yılmaz
Rüya Talay
Selin Barış
Sevil Ergin
Tuğba Çitci
Tülay Akçay
Yasemin Güner
Zahide Demirci
Zeynep Şerbetçi

her hafta yeniden oynamak gerekiyor sanırım..ben öyle anladım..

ya arkadaşlar bişi soracağım ben limangodan alışveriş yapmak istedim kot geldi telefonuma sonra vazgeçtim bir hafta önceydi şimdi alışveriş yapıyorum eski kodu kabul ettmiyor yen kod yollamadı acaba indirimden nasıl yararlanacğım bana yardımedecek kimse varmı bana

bir an üzerime alındım ama 10 dk önce bahsedilen paylaşımdan ben olmadığımı anladım..
ben henüz aranızda yeniyim,ama elimden geldiğince yada unutmadığım sürece paylaşmaya gayret ediyorum arkadaşlar.mesela b,lmiyordum blog vshaberini yazdım,artık yazmıyorum yasak diye..ama haberdar olabilmek için face te birbirmizi eklemeyiz hem destek hem haberdar olmak adına ,ben tanıdığım birkaç arkadaşımı ekledim yada benieklediler paslaşıyorz davet ediyoruz,istek gönderiyoruz ,yada duvarımızdan görüyoruz,birbirimizin paylaşımlarını beğeniyoruz nerde görsek..beni eklemek isteyenler ekleyebilirler face te rütbemdeki isimle ve foto aynı ,ulaşmanız ve tanımanız kolaylaşır bu şekilde..mesela BEREN BENİM LİSTEMDE YOK ama onu katıldığı çekilişte farkettim avatarından ve isminden face te destekleyip beğendim.bunları esirgememeliyiz birbirimizden paylaştıça -iyi niyetle yaparsak bazı şeyleri daha şanslı oluruz bence,çünkü daha iyi olmuş oluruz

bu arada 2 face hesabım kendime ait aktif olarak nili kullanıyorum.bazen şahsı hesabımdanda katılıyorum,nadirde olsa eşimden de katılıyorum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…