Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar tşk ederim ,kontescim bende severim vintageyi ama bunda gözümü tırmalayan bişiler vardı..ondan vazgeçtim bunu alacağım.fümesi kalmamış gri alacağım çaresiz,model istediğim gibi en azından..

$968351 (1).webp

Bana 1 paket daha kayfe geldi 4 pk oldu benim :21::21:
annemlere 2 pk :1::1::1::1::1::1:

Bi de bişi sorucam ben farklı şehirdeyim annemler farklı şehirde ..onların adına katılcam ben Tiguan kampanyasına..burdan aldım nescafe fişi bişey olur mu acaba:44::44::44::44::44::44::44:

Bana 1 paket daha kayfe geldi 4 pk oldu benim :21::21:
annemlere 2 pk :1::1::1::1::1::1:

Bi de bişi sorucam ben farklı şehirdeyim annemler farklı şehirde ..onların adına katılcam ben Tiguan kampanyasına..burdan aldım nescafe fişi bişey olur mu acaba:44::44::44::44::44::44::44:

Niye sorun olsun ki.

İlla oturdugumuz ilden nescafe alacaz diye bi kural yok.

Bi sorun olmaz diye düşünüorum canım

kızlar tşk ederim ,kontescim bende severim vintageyi ama bunda gözümü tırmalayan bişiler vardı..ondan vazgeçtim bunu alacağım.fümesi kalmamış gri alacağım çaresiz,model istediğim gibi en azından..

Eki Görüntüle 357761

Acil ihtiyacın olan birşeyse al derim.

İhtiyacın yoksa alma derim.

Nasıl olsa kışın bitmesine şurda 1 ay var.

daybuydaya mail attım böle cevap geldi...

daybuyday.com ‘a davet etmiş olduğunuz arkadaşınızın / larınızın ilk alışverişinden kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz / larınız , üyelik gerçekleştirmiş olduğunuz e-mail adresinize iade prosedürümüz gereği ilk alışverişinin teslimatından 1 ay sonra yüklenecektir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

daybuyday.com

daybuyday.com ‘a davet etmiş olduğunuz arkadaşınızın / larınızın ilk alışverişinden kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz / larınız , üyelik gerçekleştirmiş olduğunuz e-mail adresinize iade prosedürümüz gereği ilk alışverişinin teslimatından 1 ay sonra yüklenecektir.

Saygılarımızla

daybuyday.com

canım walla yılbaşında kargo yıne bedavaydı.o zamanda ben davet sistemiyle bişeyler almştım.yok gelmedi.bende pek üstünde durmadım.hatta abarmayaym dedim kendimce.zaten neredeyse bedava seyler alıyoruz üstünede al sana 20 dicek hali yokya dedim:50::50::50::50::52:

Saygılarımızla

daybuyday.com

sevindim buna çooooookkkkkkkkkkkk

kızlar tşk ederim ama arada uçurumlar var ilki 30 tl :31: açık gri olan 120 tl:19: ,dolayısyla 30 tl daha mantıklı,geliyor bana şuan için..

bence ilki çok hoş canım ben olsam düşünmeden alırdım :16:

Saygılarımızla

daybuyday.com

:52:inş hadi hayırlısı bakalım:16: ilk alışverişlerim gelsin de sonra o gelir hayırlısı ile inş:23:

Paşabahçeden aldıgım ürünlerin bazıları çıkışa hazır bazıları tedarik sürecinde :31::31: ( daybuyday)

sağolun kızlar,ilkini almaya karar verdim 30 tl olması cazip geldi ama limango 20 tl lik çekimi kullanmakta güçlük çektim ,şöyleki,kendi tellerimi önceki alışverişlerimde kullandığım için ,arkadaşıma haber verdim bana alışveriş şifresini attı ,ben bu arada hala kararsız olduğumdan yalaşık 7-8 dk geçmiştir rahat ve dolayısyla bu süreçte sistem o telden gelen ilk şifreyi sanırım zaman aşımından kabul etmedi yanlış olarak sinyal verdi vesonra aynı üyelikten aynı tele 2 .bir şifre istemi attım ve hemen girdim oldu..dolayısyla önceden alınan şifreler (eğer limango ve net sisteminde bir hata vs olmadıysa o an için ) olmuyor :25: aklınızda olsun .

tatlı gacim seni şifreleri muhakkak bir alışverişinde dene canım ,bende merak ettim .sadece 7-9 dk zaman içinde ilk şifreyi kabul etmedi,zaman aşımına uğrattı..

bilginize:16:

sonuç şu,ilk kabanı aldım;)
bu arada fikirlerini esirgemeyen arkadaşlarıma çook tşk ederim:)

Son düzenleme:
Back
X