Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tşk ederim ,kontescim bende severim vintageyi ama bunda gözümü tırmalayan bişiler vardı..ondan vazgeçtim bunu alacağım.fümesi kalmamış gri alacağım çaresiz,model istediğim gibi en azından..
Eki Görüntüle 357761
bencede bu diğerinden daha hoş şimdiden güle güle giy canım
kızlar tşk ederim ,kontescim bende severim vintageyi ama bunda gözümü tırmalayan bişiler vardı..ondan vazgeçtim bunu alacağım.fümesi kalmamış gri alacağım çaresiz,model istediğim gibi en azından..
Eki Görüntüle 357761
Bana 1 paket daha kayfe geldi 4 pk oldu benim
annemlere 2 pk
Bi de bişi sorucam ben farklı şehirdeyim annemler farklı şehirde ..onların adına katılcam ben Tiguan kampanyasına..burdan aldım nescafe fişi bişey olur mu acaba:44::44::44::44::44::44::44:
kızlar tşk ederim ama arada uçurumlar var ilki 30 tlaçık gri olan 120 tl
,dolayısyla 30 tl daha mantıklı,geliyor bana şuan için..
Eki Görüntüle 357761
Niye sorun olsun ki.
İlla oturdugumuz ilden nescafe alacaz diye bi kural yok.
Bi sorun olmaz diye düşünüorum canım
daybuydaya mail attım böle cevap geldi...
daybuyday.com a davet etmiş olduğunuz arkadaşınızın / larınızın ilk alışverişinden kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz / larınız , üyelik gerçekleştirmiş olduğunuz e-mail adresinize iade prosedürümüz gereği ilk alışverişinin teslimatından 1 ay sonra yüklenecektir.
Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
daybuyday.com
daybuyday.com a davet etmiş olduğunuz arkadaşınızın / larınızın ilk alışverişinden kazanmış olduğunuz hediye kuponunuz / larınız , üyelik gerçekleştirmiş olduğunuz e-mail adresinize iade prosedürümüz gereği ilk alışverişinin teslimatından 1 ay sonra yüklenecektir.
Saygılarımızla
daybuyday.com
kızlar tşk ederim ama arada uçurumlar var ilki 30 tlaçık gri olan 120 tl
,dolayısyla 30 tl daha mantıklı,geliyor bana şuan için..
Saygılarımızla
daybuyday.com
Kızlar papilladan aldıgım ürünler kargolanmış.![]()
hemen bende bakıyım
![]()