İyi geceler kızlar..
Fikirmetre sitesinden indirim çeki alıpta daydaybuydan alışveriş yapan arkadaşlar davet yolu ile üye olduğunuzda davet ettiğiniz hesabınıza 20 tl çek geldi mi ?
walla bilmiyom arkadaşlarımdan geldi.onlar kullandımı bilmiyom.ben sölemiştim fikirmetreyi yine de bilemiycem.kargo bedava oldugunda benim kendimin yaptıgı davetlerden çeklerim gelmedi onu biliyom ama
İyi geceler kızlar..
Fikirmetre sitesinden indirim çeki alıpta daydaybuydan alışveriş yapan arkadaşlar davet yolu ile üye olduğunuzda davet ettiğiniz hesabınıza 20 tl çek geldi mi ?
walla bilmiyom arkadaşlarımdan geldi.onlar kullandımı bilmiyom.ben sölemiştim fikirmetreyi yine de bilemiycem.kargo bedava oldugunda benim kendimin yaptıgı davetlerden çeklerim gelmedi onu biliyom ama
hayır gelmedi, alışveriş eden arkadaşının alışveriş tarihinden sonra, 1 ay geçince gönderiliyormuş..iade edilir filan diye..
trendyol davet mantığı ile aynı
gelmedi henüz,gelicek dedi arkadaşlar müşteri hizmetlerini aramış daybuy un yatıcak denmiş ,inşallahhhhhh...1 ay geçsin görücez
anladımm,inşallah yatar,deli çek olur elimizde
Bundan bari kazanmışımFerroli Türkiye
Ve Kombinizi Renklendirin uygulamamızın sonuçları belli oldu.
Kazanıp kazanmadığınızı görmek için sekmemizde arama bölümüne adınızı ve soyadınızı yazmanız yeterlidir. Katılan herkese teşekkürler.
Sonuçlar için: Ferroli Türkiye - Kombinizi Renklendirin | Facebook
bu arada ben kazanmışım çok sevindim
kızlar ben estee lauder i yapamadım gizlilik politikası şıkkında sorun defalarca yeniledim denedim olmadı sizde nasıl , katılabilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?