Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

geçmiş mesajlarıma baktım
Bugün, 12:06 bu saatte şu mesajı yazmışım buraya

bende aynen saat 12 :05 de onay maili almışım..yani ilk 100 ü kaçırmışmıyım diye düşündüm ama aynı dakikalardayız..
belki yarın ararlar, kısmet..

TEB den sinema bileti kazananlar

Meltem Köksal

Meral Güneş

Merve Kocabaşoğlu

Mesut Şimşek

Muge Yarar

Naciy Dirim

Naciye Dönüm

Nur İçten

Nur Konukman

Nurdan Özer

Nurseli Kazancı

Özgür Kök

Özlem Dişlioğlu

Özlem Şimşek
Perihan Karaçam

Raşitye Diveren

Recep Dirim

Selen Cıvlan

Selin Köksal

Serkan Erdoğan

Yusuf ışık

Zerrin Özaylı

açılmıyorr bende,göremiyorum ben ,bişiler çıkıyor şifre vs istedi ama sayfa bozuk çıkıor sizde de öylemi..kopyalabilirmi açabilen biri kızlar

çağla bulut
ömer izci
ezgi ak

kazanmış canım

Son düzenleme:
kızlar seray tirko açıklanmış ama zaman tünelinden hiç bişey anlaşılmıyor
çok karışık yanii , bunları görebildim sadece

2. TALİHLİMİZ AYŞE ÖZBAKIR KUL
1. TALİHLİMİZ HATİCE ÖZKAN

3 YEDEK TALİHLİMİZ
1.MUHAMMED PERÇİNLİ
2.HAVVA DENİZ
3.YASİN DMN

Son düzenleme:

pritten hiç kazanamadım kızlar yasınızı okulunuzu ve prit kullanıyormusunuz sorusuna cevap ne veriyorsunuz onlarla alakalımı acaba

pritten hiç kazanamadım kızlar yasınızı okulunuzu ve prit kullanıyormusunuz sorusuna cevap ne veriyorsunuz onlarla alakalımı acaba

ben oğlumun yaşını okulunu yazıyorum..ne yazsak bilmem ki?
kazık kadar olmuşuz, okul mu kalmış..

bberna tşk ederim cnm:)

pritt e bende kızımı yazmıştım ,kazandım bakalım bekliyorum bende priit kutusundan neler çıkacak

limango 10 tl lik anlık çek veriyor kızlar.
isteyenler bakabilir

bende prıtın sorusuu cevapladım kzımın adını yazdım okula gıtmıor ama yınede burdakı okuluda yazdım nasılsa baslıcak bu sene tebrıkler dedı kazndımı sımdık soruyu bıldınzı dedı

çok güzel :) 10 tl lerle mi alıonuz,bende aldım 5 parça ordan 2 si ayakkabı biri spor biri dolgu topuk sandalet hemde

hala var 10 tl lerim kargo bedavaları bekliom

davetten gelen 20 lik çekim va kuzum onnan alayım bari yaw.yoksa uyuyamıcam

davetten gelen 20 lik çekim va kuzum onnan alayım bari yaw.yoksa uyuyamıcam

çok iyi,çok güzel sandalettt,güle güle giy şimdiden :13:

bu 20 tl ,fikirsensin in 10 tl si ile gelen 20 tl mi yoksa,muallakta kaldık ya ,acaba gelcek mi vs diye,inşallah yatar onlarda hesaplarımıza...

çok güzel :) 10 tl lerle mi alıonuz,bende aldım 5 parça ordan 2 si ayakkabı biri spor biri dolgu topuk sandalet hemde

hala var 10 tl lerim kargo bedavaları bekliom

canım çekleri yüklüyor musun?

Yoksa istediğin zaman mı yükleyeceksin?

Süresi var mı.

canım çekleri yüklüyor musun?

Yoksa istediğin zaman mı yükleyeceksin?

Süresi var mı.

yok ben yüklemiyorum alışveriş esnasın eş dost arkadaş a durumu izah ediyorum,onlar limangodan gelen kodu bana direk sms ile aıyorlar bende direk yazıyorum artık

İyi geceler kızlar..

Fikirmetre sitesinden indirim çeki alıpta daydaybuydan alışveriş yapan arkadaşlar davet yolu ile üye olduğunuzda davet ettiğiniz hesabınıza 20 tl çek geldi mi ?

çok iyi,çok güzel sandalettt,güle güle giy şimdiden :13:

bu 20 tl ,fikirsensin in 10 tl si ile gelen 20 tl mi yoksa,muallakta kaldık ya ,acaba gelcek mi vs diye,inşallah yatar onlarda hesaplarımıza...

walla bilmiyom arkadaşlarımdan geldi.onlar kullandımı bilmiyom.ben sölemiştim fikirmetreyi yine de bilemiycem.kargo bedava oldugunda benim kendimin yaptıgı davetlerden çeklerim gelmedi onu biliyom ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…