Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Fikirsensin

Bizi destekleyen Fikirsensin üyelerine teşekkür projemiz başladı! Mart ayı boyunca Fikirsensin'in duyurularını paylaşan üyelerimiz arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye Swatch marka kol saati hediye ediyoruz. Hepinize iyi şanslar!

Bebevak Burun Aspiratörü

Bebevak ürünü için çekilişimiz başlamıştır! Yapmanız gereken tek şey bu bağlantıyı paylaşmanız... Çekilişler +200 paylaşım gerçekleştikten sonra sayfamızda açıklanacak, bir şanslı talihlimize 34 TL değerindeki bebevak'ı hediye edeceğiz!

Genç Business Platformu

GBP'den büyük kampanya.... Toplam 500 TL değerinde hediyeler...
Sadece tek tıkla, birbirinden değerli hediyeler kazanmak istermisiniz?
Facebook sayfamızı beğenen 3000 üye arasında yapacağımız çekilişte, kazanan üyelerimize bir adet GE Fotoğraf Makinesi, bir adet Philips MP3 Player, bir adet İngilizce eğitim seti verilecektir. Ayrıca, şanslı bir üyemize de Ekrem Özcan'dan imzalı "Türk Savaşları Işığında Pazarlama Stratejileri" kitabı verilecektir.
Yapmanız gereken yalnızca sayfayı beğenmek.
Ayrıca, kazanamazsanız üzülmeyin. İleride yapacağımız çekilişte, sayfayı hali hazırda beğenmiş kişilerde dahil olacaktır.

Son düzenleme:
nar groumetten bende ( çanakkale küçükkuyu 500 ml + hedıyesı var )zeytinyagı sipariş verdim merakla bekliorum gelmesini

eveettt tam onu yazmaya geliyordum şimdiii
blogger bayan mail atmış sağolsunn
çok merak ettiğim,kitapevinde durup durup baktığım bir kitaptı oleyyy

tebrikler ozaman canım

bende belki haberin olmamıştır diye yazdım,bazı bloggerlar haber vermiyor bekliyor çünkü

:81:

Rausch Türkiye

İşte bugünkü yarışmamızın sorusu!
RAUSCH' un, içeriğindeki antiseptik özellikteki söğüt ağacı kabuğu ve kekik gibi değerli, doğal aktif bileşenleri sayesinde inatçı kepeği gidermeye, kaşıntıyı ve kızarıklığı yatıştırmaya yardımcı olan, saç dökülmesi halinde RAUSCH Orijinal Saç Tentürü' nün etkisini destekleyen ürünün adı nedir?
Sorumuzun doğru cevabını bulker@santekozmetik.com adresine gönderen 50., 100. ve 150. kişiye birer adet RAUSCH seyahat boyu ürün seti hediye edeceğiz. Kazanan takipçilerimiz saat 14:30' da açıklayacağız.
Hepinize iyi şanslar dileriz.

Selva
Yarışma isteğiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki hafta sizlere bir sürprizimiz olacak. Sayfamızı takip etmeye devam edin! :)

"Söğüt Kabuğu Şampuanı - Yağlı Kepek" diye birşey buldum, bu galiba, ürün açıklamasında
"İçeriğindeki antiseptik özellikteki söğüt ağacı kabuğu ve kekik gibi değerli, doğal aktif bileşenleri sayesinde inatçı kepeğe karşı etkide bulunur, kaşıntıyı ve kızarıklığı yatıştırır. Kan dolaşımının artmasına yardımcı olarak saç dökülmesi halinde RAUSCH Saç Tentürü’ nün etkisini destekler. "
yazıyo
rausch

Son düzenleme:
limangoda hediye çeklerimizle aldıgımıza kargo ödüyoruz daybudayda bedava oldugunda ödeniyormu peki arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…