Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr daybuyday den aldığım 2 papilla sahan ve 2 tane Collezione dan aldığım kazak ve tişörtlerim geldi hepsine bayıldım :) umarım sizinkiler de gelir

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=372271736124567&set=a.333431113341963.83954.284519651566443&type=1&theater

2-4 Mart Diadora kampanyamız başladı;
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Diadora ayakkabı hediye ediyoruz. Birbirinden rahat ve şık ayakkabıları kazanmanız için yapmanız gereken şey çok basit.
1- PeraButik'i Facebook'ta beğenin.
2- Bu kampanyayı Profilinizde paylaşın.

Katılmak için son saat 05 Mart 2012 08:00
Kazanan şanslı üyelerimiz 05 Mart 2012'de bu sayfada açıklanacak.

Gondol
‎"Bol Bol Gondol" yarışmamız için son 10 dakika ve heyecan dorukta! Tek yapmanız gereken, 15.00'da sorduğumuz sorunun doğru cevabını hızlıca bulmak ve "gondolplastic@gmail.com" adresine mail atmak. Facebook üzerinden verilen cevaplar doğru sayılmayacaktır. Herkese şimdiden bol bol şans! :)

Tesettür Marka
Sevgili takipçilerimiz yeni kampanya yarışmamızla karşınızdayız.yarışma 2 mart cuma günü başlayıp 9 mart cuma saat 22.00’de sona erecektir.

Yapmanız gereken çok kolay!

1.Sayfamızı beğenmek
2.Aşağıdaki paylaş kazan kampanya görselimizle birlikte kampanya görselinin altında yer alan yeni sezon modellerimiz adlı 4 albümümüzü ardarda sayfanızda herkese açık şekilde paylaşmanız.SONRADA paylaş kazan görselinin altına paylaşdığınıza dair yorumunuzu yapmanız yeterli olacktır.Lütfen yorumlarınızı görsele tıklayıp daha sonra yapın.Aksi takdirde sayfada paylaşım yaptığımızda maalesef yorumlarınız aşağıda kalıyor.

Yarışma sonunda çekilişle belirlenen 3 takipçimize verilecek hediyeler.

1-CEKET (sitemizi ziyaret edip 2011-2012 koleksiyonumuzdan beğendiğiniz model)

2-TRİKO (sitemizi ziyaret edip armine 2011-2012 koleksiyonumuzdan beğendiğiniz model)
3-ETEK (sitemizi ziyaret edip 2011-2012 koleksiyonumuzdan beğendiğiniz model)

Gondol
Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki sorusu;

Mutfağa dair her detayı düşünen Gondol'un, resimde gördüğünüz bu şık erzak saklama kaplarının adı nedir?

-Topware
-Microsaver
-Bonny

iyide ilk 3 kişiye diyor. zaten olmuştur 3 kişi.
yinede teşekkürler

salladım bonny dedim hayırlısı artık kaçta açıklanıyor kaç kişiye veriliyor acaba

sayfada cvp topware demiyor,bende öyle yaptım kısmet arıkın

Gondol
Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki sorusu;

Mutfağa dair her detayı düşünen Gondol'un, resimde gördüğünüz bu şık erzak saklama kaplarının adı nedir?

-Topware
-Microsaver
-Bonny

kızlar bende microsever die hatırladım öle yaptım ama yanlış mı acep:26:

Bitenekadar.com
Bitenekadar.com Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.
3 şanslı takipçimiz Sinbo SHD 2692 Saç Düzleştiri hediye ediyoruz.
Kazanmak için hemen aşağıdaki Sinbo SHD 2692 Saç Düzleştiri resmini paylaşıp yorumlayın.
3 Mart 2012 Cumartesi saat 15:00 e kadar sende beğen-paylaş bu fırsatı kaçırma.

Ürün : Sinbo SHD 2692 Saç Düzleştiri
Bitenekadar.com : Sinbo Shd 2692 Saç Düzleştirici
Herkese Bol Şans.

Çekiliş RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…