Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Bonny" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-288 Maxi Erzak Kabı" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Murat Avcı
Gülcan Gül
Volkan Mine Ca...ntürk
Gülcan Özdemir
Zeynep Demirtaş
İnci Süs
Ada Bulut
Meltem Koray
Esin Güneş
Şerife Erzine

Trendyol

Sürprizlerimiz devam ediyor! İşte sorumuz: Reklamımızın 3. sahnesinde elbisesini deneyen genç kızın odasında kaç trendyol kutusu bulunuyor? Doğru yanıtı 'TV Reklamı' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atan her 10. kişi 20 TL hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar... (Hediye çekleri 50 adetle sınırlıdır! Yanıtlarınızı 17.00'a kadar mail atabilirsiniz. Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır!)

attım tuttu

Sürprizlerimiz devam ediyor! İşte sorumuz: Reklamımızın 3. sahnesinde elbisesini deneyen genç kızın odasında kaç trendyol kutusu bulunuyor? Doğru yanıtı 'TV Reklamı' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atan her 10. kişi 20 TL hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar... (Hediye çekleri 50 adetle sınırlıdır! Yanıtlarınızı 17.00'a kadar mail atabilirsiniz. Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır!)
Trendyol | Facebook
8 saydım ama...:26:

Gondol

Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Bonny" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-288 Maxi Erzak Kabı" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

Murat Avcı
Gülcan Gül
Volkan Mine Cantürk
Gülcan Özdemir
Zeynep Demirtaş
İnci Süs
Ada Bulut
Meltem Koray
Esin Güneş
Şerife Erzine

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

bende 8 saydım umarım doğrudur

kaç yaptınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…