hadi ya canımm inşallahhh bakalımmm
derkenn sevincim yarım kaldı kusumsastım kaldım dogru cevap neyse artık yine kazanamıyom okadar bekle bekle boşşş
bende netten baktım şimdi bonny galiba
bende sonradan farkettim bonny olduğunu bilemiyorum artık hadi hayırlısı canım
hep yanlış cevap veriom ben yaaaaüzüldüm valla
inşallah kazanırısın kuzummm
inşş kazanırsınız canımmevetya microsever diğerleriymiş bunlar bonny doğru cevap vermişim ama geç kaldım sanırım
saol canım da kazanabileceğimi sanmıyorum çok sonradan gönderdim maili
inşş kazanırsınız canımm
belli olmaz canım üzülme baksana cogumuz yanlış cevap vermişiz
nihayet gliss lerim geldi
:119::119:
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Bonny" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "G-288 Maxi Erzak Kabı" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;
Murat Avcı
Gülcan Gül
Volkan Mine Ca...ntürk
Gülcan Özdemir
Zeynep Demirtaş
İnci Süs
Ada Bulut
Meltem Koray
Esin Güneş
Şerife Erzine
Sürprizlerimiz devam ediyor! İşte sorumuz: Reklamımızın 3. sahnesinde elbisesini deneyen genç kızın odasında kaç trendyol kutusu bulunuyor? Doğru yanıtı 'TV Reklamı' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atan her 10. kişi 20 TL hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar... (Hediye çekleri 50 adetle sınırlıdır! Yanıtlarınızı 17.00'a kadar mail atabilirsiniz. Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır!)
Trendyol | Facebook
8 saydım ama...:26:
Trendyol
Sürprizlerimiz devam ediyor! İşte sorumuz: Reklamımızın 3. sahnesinde elbisesini deneyen genç kızın odasında kaç trendyol kutusu bulunuyor? Doğru yanıtı 'TV Reklamı' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atan her 10. kişi 20 TL hediye çeki kazanıyor! İyi şanslar... (Hediye çekleri 50 adetle sınırlıdır! Yanıtlarınızı 17.00'a kadar mail atabilirsiniz. Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?