Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

estee lauder yarışmasına sinir oldum ikide bir üzgünüz ibaresi çıkıyor bana üstelik sözleşmeleride kabul edemeden o çıkıyıo

organikcelebi.com | Ana Sayfa

Benim de paşabahçe siparişlerim vardı bolca bugün biri geldi, ben de kargosuz almıştım aldığım karaflar 80 kuruşa falan geldi, aslında aldım 6 tane falan ama neden daha fazla almadım diye kızdım kendime, hem kupon hem kargosuz bir daha denk gelmez Şimdi bi jean beğendim paraya kıyıp alcam napayım, tişort de veriyomuş nasıl olsa, bi de 20 TL öneriden gelir

Estee lauder kabul etmiş işte canım, kabul edilmemiş gibi dururken kabul etmiş oluyo, üzgünüz dediği kaybettin yarın dene anlamında işte.

ahh ahh bende kızıyorum kendime kargo bedava çekte var neden az aldın die anneme anlattım annemde kızdı madem bu kadar güzel şeyler vardı neden almadın die

Uye oldum ama siteye bakarak bekleyemeyeceğim, çok fena baştan çıkıyo insan, çok güzel şeyler var, fiyatlar da uçuk değil. Aman diyeyim burdan da başlarsak alışverişe yandıık

merak etme biz hediye çeki almadan hiçbiyerden alışverişe baslamayız

kızlar su ıncır yapragımı neydı ona uye olmustuk hedıyesı gelen var mı sıteye en son baktıgımda kapalıydı

Ben de üye oldum hadi hayırlısı

bu arada kızlar pizza hut un uygulamasından bedava patates kızartması kazandım;fakat yaşadığım yerde olmadığı için kullanamıyorum, isteyen varsa verebilirim

ben alabilirim benim veletcan
sever

Son düzenleme:
Duvar Fotoğrafları
eveeet 8 Mart Kadınlar gününe özel yepyeni bir yarışmayla daha karşınızdayızz =)Aranızdan en şanslı 3 bayanı arıyoruz.yarışma kuralları çok basit:
1-ilk önce sayfamızı beğen daha sonra bu fotoğrafı beğen ve profilinde paylaş
2-olabildiğince bayan arkadaşının sayfamızı beğenmesini sağla
3-fotoğrafın altına beğendim,paylaştım,arkadaşlarımızı davet ettim yaz.
4-vee son olarak sonucu beklee =))
yarışma sonrasında şanlı 3 kişiye vereceğimiz hediyeler;
1. takipçimize:elbise albümünden istediği elbiselerden 1i stok durumuna göre hediye edilecektir
2.takipçimize elbise,çanta veya ayakkabı bölümünden seçtiği bir ürüne özel %50 indirim hakkı verilecek,
3.takipçimize ise yine elbise,çanta veya ayakkabı bölümünden seçtiği bir ürüne özel %25 indirim hakkı verilecektir.

yarışmamız grup sayımız 5000i bulduğunda sona erecektir.
haydi bayanlar o zaman ne diyoruz; beğenelim, paylaşalım veee bütün bayan arkadaşlarımızı sayfamıza yığalım =)

https://www.facebook.com/pages/helens_secretshop/281205088590508?sk=wall

Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın…

ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook

ARALGAME
Diablo III yarışmasının beş ismi belli oldu… 2 Mart'ın talihli isimleri;

Ayşe Bölük
Muzaffer İhsan Özçelebi
Alpay Tayfun
Tuncay Yurtsever
Serkan Süngü

Kendilerini kutluyor, eğlenceli günler diliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…