banada öyle oldu gıcık oldum neyseki google choremeden oldu onu dene
bendede öyle yapıyodu.
tekrar üye oldum sadece ismi ve mail adresimi değiştirdim kabul etti..
şu organicn linkini atarmısınız kızlar bide anket devame diyormu:26:
birde bişi dicem daybudayden paşabahçe bölümünden aldıgım borcamımm geldi o kadar sarıp sarmalamışlarki kırılmasın die şok oldum harika daybuday süper çok beğendim bu siteyi
ben kargobedava günü almıştım hediye çekimle 11 milyonluk şeyi 1 milyona almıştım ama faturada 11 yazıyor
diğer sayfaları okudum sanırım sizdede öyle yazıyor umarım bizden tüm parasını almamışlardır
estee lauder yarışmasına sinir oldum ikide bir üzgünüz ibaresi çıkıyor bana üstelik sözleşmeleride kabul edemeden o çıkıyıo
organikcelebi.com | Ana Sayfa
Benim de paşabahçe siparişlerim vardı bolcabugün biri geldi, ben de kargosuz almıştım aldığım karaflar 80 kuruşa falan geldi, aslında aldım 6 tane falan ama neden daha fazla almadım diye kızdım kendime, hem kupon hem kargosuz bir daha denk gelmez Şimdi bi jean beğendim paraya kıyıp alcam napayım, tişort de veriyomuş nasıl olsa, bi de 20 TL öneriden gelir
Estee lauder kabul etmiş işte canım, kabul edilmemiş gibi dururken kabul etmiş oluyo, üzgünüz dediği kaybettin yarın dene anlamında işte.
Uye oldum ama siteye bakarak bekleyemeyeceğim, çok fena baştan çıkıyo insan, çok güzel şeyler var, fiyatlar da uçuk değil. Aman diyeyim burdan da başlarsak alışverişe yandıık
Ben de üye oldum hadi hayırlısı
bu arada kızlar pizza hut un uygulamasından bedava patates kızartması kazandım;fakat yaşadığım yerde olmadığı için kullanamıyorum, isteyen varsa verebilirim
özeline yolluyorum canımAfiyet olsun miniğineee
Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın
ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?