Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben este lauderden az once kazandım tebrıkler iletısıme gecılecekdedı sadece 1 urunmu hedıyesı

Biz kazanmadık ki daha önce Ama sana ve seçtiğin diğer 4 arkadaşına da hediye paketi diyor

4 arkadaşa daha dedim ama sonradan baktım da öyle değilmiş. Kazanabilmek için 4 arkadaşa duyurmak gerekiyomuş falan diyor.

Son düzenleme:

ama duyurma paylasma falan secenegı yokkı yada ben yaptım hatırlamıom bakalım ne gelcek merak ettım sımdı

iyi geceler kızlarrr geçmişi okuyamıyorum zamanım yok bana yardım edecek biri çıkar inş daybudan siparişim kargolanmışama bi sorun var şöle yazıyo kısmi ne demek ne demek:26:

Kargolandı (Kısmi) .

k1den fazla mı idi siparişin ki ?
kısmı olarak ''bir kısmı -bir bölümü'' anlamına geliyor

Farklı firmalardan ya da birden fazla siparişin varsa parça parça gelecek ürünler demekki.

Daybuyday’in 1. yılı şerefine her siparişe t-shirt ve 10 TL hediye çeki!

Kampanya Koşulları:

• Daybuyday.com’dan yapılan her sipariş için Modajenik T-shirt hediye edilmektedir.

• Hediye edilen t-shirtün model ve bedeni Daybuyday.com tarafından belirlenmektedir.

• 10 TL değerindeki hediye çeki 100 TL ve üzeri alışverişlerde kazanılacaktır.

k1den fazla mı idi siparişin ki ?
kısmı olarak ''bir kısmı -bir bölümü'' anlamına geliyor

evet adıma 2 adet siparişim var çok sevindim ya saolun süpersiniz

Farklı firmalardan ya da birden fazla siparişin varsa parça parça gelecek ürünler demekki.

farklı firmalar var canm evet
hemde 2 adet kargom var normalde başka bişey olur dedim korktum kargo falan alırlar diye daybudayda kendini aşmış firmalar arasında yer alıcak gibime geliyor

şu organicn linkini atarmısınız kızlar bide anket devame diyormu:26:
birde bişi dicem daybudayden paşabahçe bölümünden aldıgım borcamımm geldi o kadar sarıp sarmalamışlarki kırılmasın die şok oldum harika daybuday süper çok beğendim bu siteyi
ben kargobedava günü almıştım hediye çekimle 11 milyonluk şeyi 1 milyona almıştım ama faturada 11 yazıyor
diğer sayfaları okudum sanırım sizdede öyle yazıyor umarım bizden tüm parasını almamışlardır

estee lauder yarışmasına sinir oldum ikide bir üzgünüz ibaresi çıkıyor bana üstelik sözleşmeleride kabul edemeden o çıkıyıo

ayrıca batik çok ayıp etti o kadar bekledim üye 30 bini çoktan aştı adamlar hala ilgilencek

arkadaşlar organik lemlebi ye başka bir hesaptan kayıt olamıyorum:26: ok diyorum,isim yazan butonun üzerine geliyor?

adres/tel bilgileri aynı diye sistem hata mı veriyor ki,kabul etmiyor,siz aynı adres ve tel varmiyor musunuz bu durumlarda

banada öyle oldu gıcık oldum neyseki google choremeden oldu onu dene

bendede öyle yapıyodu.
tekrar üye oldum sadece ismi ve mail adresimi değiştirdim kabul etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…