Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arno Mobilya
Günaydın Arno Mobilya takipçileri! Arno Mobilya'nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği "Senin Yerin Benim Yanım" kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda 1 adet London Kanepe'yi kazanan ERTAN KAPTAN'ın bize 7 gün içinde ulaşmaması üzerine, London Kanepe, yedek talihli olan SİNEM ÜMİT'in olmuştur. Talihlimizle, 10 Mart 2012'ye kadar irtibata geçilecektir. Kutluyor, iyi günlerde kullamasını diliyoruz.

sabahın köründe vakko çantam geldi plaj çantalarımın içinde yerini aldı, duyuran arkadaşa çok teşekkür ediyorum

bir de sebamed kremlerim geldi ama 10 tl kargosu çıktığından reddettim.

kızlarrrrrrrrrrrrr şimdiii mng kargoylaaaa benim o larım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Colgate diş macunu numunesi gönderiyormuş ama dha öncden de katılmştım hani numuneler nerdeler ztn durudan da gelmedi bornoz mornoz 1 ay oldu yaa

Lidyana.com

uye olun 8 Martı bekleyin .... benden duymadiniz

kızlarrrrr organicumdan bebek losyonu ve saç kremim geldiii
ilk hediyem çok sevindim
inşallah dünkü organicçelebide gelirrr çokk istiorummmm güneşş kremiiiiiiiiii çokkkk

birde bu kampamyalara daha önce katılan arkadaşlar aranmadan gelen oldumuuuu ?

güle güle kullanan canım

bende kazanmıştım ama telim kapalı olunca adres teyidi yapamadım mail attım ama göndermezler sanırım,ilk defa bişey kazanmıştım oda gitti(

güle güle kullanan canım

bende kazanmıştım ama telim kapalı olunca adres teyidi yapamadım mail attım ama göndermezler sanırım,ilk defa bişey kazanmıştım oda gitti(

tühh canm yaa bende bir aydır ugraşıorum bu ilk bakaım
ama şu orgnikçelebi daha iyi onu doldursaydın inşşlh ararlar hepimizi

veet sepeti kazanmıştım ya

SEPET YOK poşette geldi
4 parça ürün var

sir ağda bantları 6 tane 2 tane temizleme mendili
bikini bölgesi koltuk altı 8 tane 4 tane temizleme mendili
yüz bölgesi 10 tane 4 temizleme mendili
1 tüpte tüy dökücü krem

mng kargoyla geldi

bu sabah anamgile de geldi,tel ile aramadılar teyit için ama, göndermişler..
bana yine yok..anam çok şanslı kadın,benim gibi kızı var, ordan belli zaatiii:26::26:

daybuyday dan yaptığım paşabahçe alışverişim geldi..
sağlamca hemde, arkadaşlarında dediği gibi çok emniyetli paketlemişler..
bir de duru jellerim geldi..
bugün kargo günümmüş

:111::111::111:

Deniz Akkaya ile Milla by trendyol butiğimizden şık bir bluz kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Görselde Deniz Akkaya'nın üzerindeki hediye bluzu trendyol blog'da son bir hafta içerisinde yayınladığımız postlardan birinin içerisine sakladık! Hediye ürünün gizli olduğu BLOGPOSTun ve hediye ÜRÜNÜN adını yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi Deniz Akkaya'nın üzerindeki bluzu kazanıyor! İyi şanslar...

trendyol blog'a Trendyol Blog | Moda · Trend · Designers · Ünlüler · Kombin · Lifestyle · Güzellik · Report adresinden ulaşabilirsiniz!

(Bu post altına girilen yanıtlar değerlendirmeye alınmayacaktır! Kazananı 13.00'da bu post altında açıklıyoruz, bizi izlemeye devam edin!)

ama bu organikçelebinin teyit mailini gönderdiğimde,hata maili geldi..
sankim teyit maili gitmemiş gibi..

maşşlah sana şansın boll olsun hepppp
anaaaammm bizede gönder azzzzz
o durudan nefret ediorum o kadra çok oynnadımki gece gündüz tv izlerken başka bişey yapmadım bi taraftan oynadım ama bişey kazanamadım
ahada kıskandım şu anda seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…