hala başvuruluyor mu ?
bilmiyorum canım. benim ilgilenmediğim bir etkinlikti
bebeğime bakım diye bi site var canım orda ödüllü test var canım kazananlara bebek losyonu ve saç kremin gönderiyor her ay 100 kişiye ama bu ay kotası dolmuş
bende arkadaşlarımın "kazandıklarım" albümlerinde görünce haberdar oldum :)
ayakkabı veren sitede millet birbirini yiyor bu ne ya . iyi ki duymamışım ama buradan kazanan ve aktif katılımı olanlar var. demek ki herşeyi paylaşmıyorlar vay canına biz de ilk bulduğumuzu hemen kopyala yapıştır yapıp yetiştiriyoruz buraya
vay anasını sayın seyirciler o zman ziyaretçilere kızmamak lazım burada adıyla durup ziyaret yapanlar varmış.çok ayıp
evli olmayanlar bile aldı, sen ne diyosun
ayakkabı veren sitede millet birbirini yiyor bu ne ya . iyi ki duymamışım ama buradan kazanan ve aktif katılımı olanlar var. demek ki herşeyi paylaşmıyorlar vay canına biz de ilk bulduğumuzu hemen kopyala yapıştır yapıp yetiştiriyoruz buraya
vay anasını sayın seyirciler o zman ziyaretçilere kızmamak lazım burada adıyla durup ziyaret yapanlar varmış.çok ayıp
kızlar sayfamızda unnodo nun devemlı reklamları var...hani yasaklıydı??sayemizde galiba
voilaya üye olabildinizmi kızlar
böyle saçma sapan bi üyelik olur mu yaa2 ayrı maille denedim üye oluyorum.Sonra bilgilerimle giriş yapıyorum.Hatalı giriş yaptınız diyo
arkadaşlar organik celebiden hediye kazanıp da aranan oldu mu ?
hay bu nedir böyle peki ne kampanyası ne hediyesi varmışkii
kızlarr ben bu denedimbiliyorum.com a bayıldım yaa
şimdi de bana fairy göndermiş 4 tane tablet yeni çıkanından süpper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?