Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Vestel F18 Jetwash
Günaydın! Herkese güzel bir Pazar günü dileriz.

Gününün daha da güzelleşmesi için yarışmamıza katıl, Vestel'den harika sürpriz hediyeler ve büyük ödül olan Barcelona'da "El Clasico" maçını izleme şansını kazan!

Panasonic Türkiye
Styleboom ile son 10 Epilatör ve yalnızca 5'i bu hafta sahiplerini buluyor! 3.haftanın son gününde şansınız devam ediyor! Twitter

çok güzeller güle güle kullan

teşekkürler kızlarrr

kuşkam ' biz kazanmak için kaç saat emek veriyoruz bilin miii' diyeydin

hahahhahahah çok güldüm şu cümleye

sağolasın canımm aminnnn

Son düzenleme:
Sony Türkiye
Ece Sükan profilini yorumluyor, sana en uygun renkteki VAIO'yu seçiyor.

Sony VAIO kazanma şansı için hemen "VAIO'nu Seç" sekmesine tıkla!

merabayın hatunlar
bu kampanyalarla ilgilenmeye başladığımda hızlı bir giriş yapmıştım
başladıktan 10-15 gün sonra, 4 gün içinde 4 hediye kazanmıştım
sonra evlilik hazırlıklarından pek ilgilenemedim, zaten o arada da hiçbirşey kazanamadım
baktım öyle uğraşmadan olmuyo, şimdi tekrar start verdim, bakalım ne kadar devam edebilicem

tesadüfen ordan oraya atlarken gördüğüm bir iki şeyi paylaşayım, burada paylaşıldı mı bilmiyorum ama :26:

https://www.facebook.com/Giftibox?sk=wall
ilginç hediyeleri var

https://www.facebook.com/evinnesesi.orguoyuncaklar
minikler için cici bi hediyesi var

Son düzenleme:
Değerli katılımcılar,

Kaspersky PURE Deneyim! kapmanyamızda, etkinleştirme kodlarının iletilmesinde yaşanan kısa süreli problem giderilmiştir. Bu aşamada sizlere verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü kampanyada değişikliğe gidilerek; katılım sayısı 500 kişiden 1000'e, lisans süresi ise 3 aya çıkartılmıştır. Daha önce bilgisayarına PURE deneme sürümü kurmuş olanlar da bu kampanyadan faydalanabilecektir.

İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Formu dolduran ilk 1000 Kişiye üç aylık PURE lisansı!
woobox.com
Formu dolduran ilk 1000 Kişiye üç aylık PURE lisansı! Bu fırsatı yakalamak için hemen tıklayın

.İVANA SERT, STİLKOLİK'TE EN İYİ STİLLERİ SEÇİYOR!
STİLİNİ YÜKLE, İVANA SERT'İN EN BEĞENDİĞİ STİL SEN OL,

JEANSLAB.COM.TR'DEN 750 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ KAZAN!
JEANSLAB.COM.TR, AYRICA İKİNCİ OLAN STİLE 500 TL,

ÜÇÜNCÜ OLAN STİLE İSE 250 TL DEĞERİNDE HEDİYE ÇEKİ VERİYOR!

1 Mart ile 5 Nisan tarihleri arasında sürecek olan bu yarışmaya sen de davetlisin!

Yarışma Hakkında:

Yarışmaya istediğiniz kadar fotoğrafla katılabilirsiniz.
Yarışmaya katıldığınız fotoğraflar Stilkolik fotoğraf kurallarına uymak zorundadır.
Yarışmanın kazananları moda ikonu İvana Sert tarafından belirlenecektir.

Ajanda:

1 Mart: Yarışma Başlıyor!
5 Nisan: Yarışmaya katılım süresi sona eriyor.
6 Nisan: Kazananlar Jeanslab Facebook sayfasından açıklanıyor.
9 Nisan: Kazananlar İvana Sert'in yorumlarıyla birlikte Stilkolik Yarışmalar sayfasında açıklanıyor.
JeansLab - Duvar | Facebook
Sokak Modası ve Paylaşımın Buluşma Noktası | Stilkolik

Uzun pazar kahvaltılarınızda Moova sütü ve Moova peynirleriyle sofralarınıza lezzetler katmanızı diler, Moova ürünleriyle afiyetler dileriz. En Güzel Moova'lı fotoğrafı Ben Çekerim Diyorsan Moova Sizi Moova'lı Kareler Yarışmasına Davet Ediyor! Yarışmamız Devam Ediyor; Moova - Moova'lı Kareler | Facebook
:108::108:

‎''En Başarılı Fırın Yemekleri Yarışması'' başladı!
15 Nisan tarihine kadar uygulamamız üzerinden bize ileteceğiniz tarifler Mutfak Koçu Gülhan Kara tarafından değerlendirilecek.
Finalist 10 yarışmacı tariflerini Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesinde bire bir uygulayarak büyük ödülleri kazanmak için yarışacak.
Birinci olan yarışmacı SLV 240 Fırın ödülünün sahibi olurken, ikinci olan yarışmacı AS 126F Ocak, üçüncü olan yarışmacı Crystal Line Inox Aspiratör kazanacak.
Silverline Ankastre - En Başarılı Fırın Yemekleri | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…