Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duvar Fotoğrafları
‎((( 8 MART KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ))) SAYFASINDA PAYLAŞAN MÜŞTERİLERİMİZ ARASINDAN YAPILACAK CEKİLİŞLE 8 BAYAN ARKADAŞIMIZA PLATFORM AYAKKABI hediye.... (Pelininayakkkabıları.com dan hediye (ne kadar cok paylaşırsanız şansınız okadar artar) .......
Ekleyen: pelinin ayakkabıları

senin kadar şanslı insan görmedim ben hayatımda nazar değmesin inşaallah canım güle güle kullannn
kizlar cok merak ediyorum aranizda hamile olmayipta prima ilk hediyeme basvuran oldumu??

bana aylar önce geldi valla evli bile değilim ama çeyizimin nadide parçalarından diyebilirm
doğmamış çocuğumu düşünen vefakar ana yürekli biriyim işte

bu arad sabahın köründee benimo larım geldi 5 kutu, adam kutunun saplarından bağlamış iple."Aplaa bu püsküttler için bir saat yoldan geldim" diyo,bir paketini ona hediye etmediğime pişman oldum valla

((( 8 MART KADINLAR GÜNÜNE))) ÖZEL SAYFASINDA PAYLAŞAN MÜŞTERİLERİMİZ ARASINDAN YAPILACAK CEKİLİŞLE 8 BAYANA PLATFORM AYAKKABI ( Ne kadar cok paylasım yaparsanız okadar şansınız artar ) İYİ ŞANSLAR.....

Pelinin Ayakkabilari | Facebook

Çarşı reyon tanıtım kampanyamız kapsamında 1 mart-1 nisan arasında sayfamızı beğenen kişiler arasında yapılacak olan çekilişle 3 şanslı hayranımız Bellissima EDT 100ml Bayan Parfüm Set + Maskara + 150ml Deodorant Hediyeli kazanacaklardır

Çarşı reyon | Facebook

kontess,hey maşşallaah diyorum ,Allah bereketini dahada artısın
bakarken gözüm doydu resmen

poponu kaşı her kazandığında

diğer kazanan arkadaşları ,ürünleri gelenleri de tebrik ederim arkadaşlar şansınız bol olsun ,azcık bana da şans dileyin

Son düzenleme:
bende yeni gördüm bizden olanlar var ama ben burda paylaşıldığını görmedim bu yarışmanın

ayakkabı kazanan tüm liste bende ekli :))

bende yeni gördüm bizden olanlar var ama ben burda paylaşıldığını görmedim bu yarışmanın

Bende paylaşıldığını duymadım en azından ilk 100 kelimesini duymadım.Yoksa katılırdım[/QUOTE]

Bende paylaşıldığını duymadım en azından ilk 100 kelimesini duymadım.Yoksa katılırdım

evet aynen canım bende hiç görmedim bunun paylaşıldığını.geçen gün söylediğim oldu yine.insanlar kendileri kazansın diye paylaşmıyorlar maalesef.biz herşeyi paylaşıyoruz[/QUOTE]

evet canım ve böyle görünce de hiçbirşey paylaşasım kalmıyor yanii

aynen ya hiç yakıştıraamadım bende

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...er-hediyeli-yarismalar-3292.html#post22659558

linke tıklayın bu yarışma paylaşıldımı paylaşılmadımı görün

Ben de çok yüklenmişsiniz eski bir kampanya diyecektim
Nitekim ispatlanmış Ben katılmamışım, o ara çok yarışma çekiliş falan vardı bir de zordu bildiğim kadarıyla, usta kampanyacılar yarıştı ama facede de sürekli davet geldiği için görmemek mümkün değildi bu yarışmayı.
Yani kızlar diyeceğim o ki bu kadar fevri de olmayın, her şey göründüğü gibi olmayabilir

HEDİYE!.....8 Mart Dünya Kadınlar Günü çekilişle bir kişiye çok şık bir küpe armağan edeceğiz. Çekilişe katılmak için yapmanız gereken,
1) Facebook sayfamızı "Beğen"'in, bu yazıyı "Paylaş"'ın ve aşağıya "Yorum" bırakın
2) Ajanda Derginin web sayfasına emailinizle abone olarak aktif hale getirin Ajanda Dergi
3) Masal Atölyesi'nin facebook sayfasını Beğen'in Masal Atölyesi | Facebook
Bir kişinin bir kez katılma hakkı vardır.
Herkese bol şans!

Ajanda | Facebook

İşte size süprizim... BEĞEN PAYLAŞ KURABİYE KAZAN.....

bu kurabiyeleri kazanmak için önce www.facebook.com/​meleginmarifetleri sayfamı beğenip oradan buresmi paylaşıp altına yorum yazıyorsunuz ve çekilişe hak kazanıyorsunuz

8 Mart dünya kadınlar günüde sayfayı beğenip paylaşanların arasından yapacağım çekilişle 1 kişiye bu güzel kurabiyelerimden hediye edeceğim:) Eğer hayır ben bunları istemem başka kurabiye isterim derse:)) blogumdaki kurabiyelerden seçebilir..

Eeee şimdi ne duruyorsunuz!! haydi paylaşın kazanma şansınız olsun...

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…