Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet kavgaya bende girdim gitti,akıllanın bitanesi bende baskası kazanırsa hakkımı helal etmem diyo bi sinirlendim insanlar 3 uruşluk şey için ne kadar düşüyooo

ben bebeğim kitabını istemiştim çok güzel bir kitap tavsiye ederim birde hamilelikle ilgili olanı var sanırım bebeğin varsa veya ilerde düşünüyorsan kaçırma derim

Ben hamilelikle ilgili olanı istemiştim güzel bi kitap detaylı anlatmış. Benden kargo parası almadılar.

kıslarr bu rexona arı organizasyondanmı geldi sizlere
yaa birde kargo eve getirmiyor şubeden almalıymış sinir oldum
yaa birde uzak bilgi verirseniz sevinirm

Eki Görüntüle 204455
gimoradan 4 lirya sipariş ettiğim 29 liralık yüzüğüm geldi :) Ama bol geldi

çok güzel canım. güle güle kullan.
bende çok beğenmiştim bu yüzüğü.bende sipariş etcektim.ama ayarlanabilir olmadığı için vazgeçtim.ayarlanan yüzüklerden birini sipariş ettim.
ya bide dün akşam atm den havale yaptım. benden havale parası 2 tl ye 3 tl aldılar. bide kolye siparişim vardı onada aynı 3 tl aldılar. extradan 6 tl para verdim yani.sinir oldum.

Huggiesten mini boy bebek bezi geldi.. Kaç aylık bebeklere kadar oluyo bu kızlar..Malum vericek birini bulmam lazım

3-6 kg yazıomuş 2 aylık hamile arkadaşım var ona verim saklasın bari

Son düzenleme:
kızlar dün fm senin hayatın senin kontrolün paketim geldi tamda evimde gün vardı akonuştuk ettik şimdide raporumu yazdım bakalım kaç puan verecekler bebekde çok cici bu arada hemde kokulu

sinangile acıkinovasyonda yorum yapmıstım her yorum yapana yolladılar sonra 2 ay geçti bi kere daha yolladılar bir arkadasımda istedi onada yolladılar övmüş etmiş ballamış yağlamış teşekkür amaclı yollamıslar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…