söylemekle kalmaz yollarlarbenimki 3yada4 hafta sonra gelmişti ama gelmişti acele etmeyin derim..
rexonada ordan geliyo,galia yanlış hatırlamıyosam biolasta ordan geliyodu :26:
açıkinovasyon diye bi fikir/proje sitesi var,arkadaş ona katılıp kazanmıştı ordan hediyesi gelmişti.. bu son gelenide yine o yarışmayla bağlantılı olarak göndermşş olabilirler
ben bebişte değilim,gliss denemek istiyoremalum öğrenciyiz,pahalı şamp. ya faceden ya fmden tutturacam bişeyler inş bu arada facedeki ark.sayımıda aştım cafecrownlarmda gelicek ayy keşke karamellisini yollasalar bayılıyorum ona heryerdede bulamıyormmmm
matrix biolagedan hediye kazandm,cafecrownlarm var,sonnraaa başkaaaaa he bu arada deichmanndan alışveriş yapıp kupon alanlarınz varsa pazar günü vatan gazetesinde açıklanıcak bilginiz olainş banada çıkar bişeyler
ayy bide facede cosmedin syfsında kavga çıktısen 2000din hyr bendim vs vs anam ne kaa meraklısı varmş yahuuuu pesss
gülegüle kullan canım.. kaç günde geldi??
ben bebeğim kitabını istemiştim çok güzel bir kitap tavsiye ederim birde hamilelikle ilgili olanı var sanırım bebeğin varsa veya ilerde düşünüyorsan kaçırma derim
evyap vişneli sabun gelidiii.....
güle güle kullanın.
gümüşcüye götürürsen daraltırabilirsin..güzelmiş
siyahınıda ben almıştım canım bosboll hemde
niye hicbişey gelmiyo yaaa. Bebegi gelmeyen var mı başka ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?