Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben kendi adıma katılıyorum

bazen eşimin adınaa

çıktı bana

Huggiesten mini boy bebek bezi geldi.. Kaç aylık bebeklere kadar oluyo bu kızlar..Malum vericek birini bulmam lazım

3-6 kg yazıomuş 2 aylık hamile arkadaşım var ona verim saklasın bari

yeni doğan bebişler zaten 3 kilo doğuyo kuzum

ama bazı bebekler küçük olabiliyoo ama 1 aylıkken rahat olur bu bez bebişe:)

kızlarr ankarada oturan varsa ankamallde boş bebek bezini götürüyosun orginal boy paket huggies veriyolar eşim 3 tane boş molfixs paketi götürmüştü 3 tane 5 numara 44 lü huggies vermişler saat 5 e kadarmışş

ayrıca eşimin adınada katılmıştım 2 numara bez yollamışlar 2 tanede 8 li 2 numara bezim oldu ama benim oğlum 19 aylıkk

bana da 2 pk.mini boy huggies geldi..
bebeğin durumuna göre 3-5 aylık olana kadar kullanabilir..

kızlar ben de etinin kazananlarındanım ancak uygulamaya katılırken adres verip vermediğimi hatırlamıyorum:S ona göre göndereceklermiş :S
siz yazmış mıydınız adres ya da iletişim bilgisi?

kızlar bana da huggies bezler geldi hemde 3 paket kendi adıma arka arkaya 2 kez birde eşim adına katılmıştım aynı adres olmasına rağmen göndermişler sağolsunlar ablamın bebeğine biriktiriyom bende

kızlar fm bebişleri unutun artık ya bahsetmeyinher yeni gelen fm ve bebişleri sorar oldu...yeni gelenlerrrr bitti yok bebek falan

canım ben yeni değilim.bayadır bakamıyordum buraya sadece merak ediyoruz.ve tabikii soracağız burada amaç paylaşmak değilmi??elbet cevap veren çıkar..
:

Johnson’s baby ‘Annelik 24 Saat’ fotoğraf yarışması başladı! Siz de ‘Annelik 24 Saat’ fotoğraf yarışmasına katılın, Anne/Bebek dergilerinin yıldızı olma ve 1 senelik Johnson’s baby bakım seti kazanma şansını yakalayın! Ayrıca her hafta oy verenler arasından yapılacak çekiliş ile hediye sepeti kazananlardan biri olabilirsiniz! Bebeğiniz ile geçirdiğiniz en güzel anların fotoğrafını ve açıklamasını bizimle Facebook'ta Johnson's baby Fotoğraf Yarışması | Facebook adresinden paylaşabilirsiniz!

YÖRÜKOĞLU
Yörükoğlu Sizlerle!
Çok yakında Sürprizler, Bol Ödüller, Etkinlikler Sizlerle olacak.
Yeniliklerimizden haberdar olmak için bizi takip edin.

http://www..................../YÖRÜKOĞLU/218405161517267?sk=wall

arkadaşlar link açmıyoo yörükoğlu yAZIN kırmızı temalı bi resim çıkıcak 65 kişi beğenmiş sizlerde beğenin o sayfayı

Son düzenleme:
fm den mail gelmiş, raporumu okumuş beğenmişler
teşekkür etmişler
otomatik mesaj değil,resmen kişiye özel bi mesajdı.
çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…