fm den mail gelmiş, raporumu okumuş beğenmişler
teşekkür etmişler
otomatik mesaj değil,resmen kişiye özel bi mesajdı.
çok mutlu oldum
kızlar ya fikrimühimden mail falan gelmedi bende iletişimdeki numarayı aradım ama cevap veren yok. sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diyo.
benim kargo noldu bilmiyorum artık. size geldiğinde evde olmayıp da sonradan alan olabildi mi? kağıt falan bırakıyolar mı
BANA ONCEDEN COK GELRIDI KARGO ARTIK EZBERLEMSIDI BI ARA AYNI KARGOCU GELIORDU ADAM ILK ZAMANLAR GARIP GARIP BAKIORDU SONRA ALISMSIDI ABLA BUNE HERGUN KARGOSU DIORDU AMA EVIMI DEGISTIRDIM UGURSUZMU NE GELDI:d ARTIK KARGODA GELMIOR GECEN BEN EVDE YOKKEN ACI BADEM SUTU GELMIS:d OKAA
slm kızlarrrr bugün evde yoktumm iki tane kargo gelmişş
biri huggiesten mini oglusum için bebek bezi 8 li
digeride duru vişneli el sabunu çok sevindirik oldukk vallaa
canım forumda büyük harfle yazmak yasak diye biliyorum...
duru dan numunemı ıstedınız geldı
evyap canımmmemnunniyetini yazıyosunn evyapa onlarda tesekkür mesajı yolluyo sana :93: sonrada sabunu ayın 16 .dı glmişti mesaj inanki daha yeni geldi :82:
evet kavgaya bende girdim gitti,akıllanın bitanesi bende baskası kazanırsa hakkımı helal etmem diyo bi sinirlendim insanlar 3 uruşluk şey için ne kadar düşüyooo
evyap canımmmemnunniyetini yazıyosunn evyapa onlarda tesekkür mesajı yolluyo sana :93: sonrada sabunu ayın 16 .dı glmişti mesaj inanki daha yeni geldi :82:
banada evyapdan teşekkur maili baya oldu gelelı ama sabun falan gelmedi
aynen öle canımmuyuz edıorlar bı numune yolıcaklar ıkı sene bekle artık
banada evyapdan teşekkur maili baya oldu gelelı ama sabun falan gelmedi
evet kavgaya bende girdim gitti,akıllanın bitanesi bende baskası kazanırsa hakkımı helal etmem diyo bi sinirlendim insanlar 3 uruşluk şey için ne kadar düşüyooo
şimdi ewde kargocu beklicen 3 gun mu desem 3 ay mı desem 3 wakte gelır inşşşşşşşşşşilk defa kazandım 8*4 yaşasın şimdi ne yapmam gerek kızlar
ıcd mıydı ne EDITÖRÜMMMMMMMMMMMMM hedıyeler noldooooooooooo:82::82::82::82::82::82::82:kızlar bu kk nın hediyeleri noldu acaba bilen var mı.edc miydi neydi hatırlayananız var mı
ben de istiyommmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:sinangil gene bi koli hediye gönderdi bana sagolsunlar ama malesef diyetteyimmmm
canım arkadaşım buralarda havalar iyi buyukler gözlrınden kucukler ellerinden öperler sarı öküz büyüdü . tarlalar pek werımlıevt iki haftalık snv döneminden sonra burdayımmmmvalla arada gelip yokluyorum başlığı,anam ne kaa hızlısınz yahuuu yaklaşık 100syf civarı okumam gerekti geçen hafta sonu.. neyse azalttım ama son 20syf kaldı inş bugün bitirecem, zor oluyo yahu bi anda hepsini okuyuvermek kızlar bu arada benimde çarş.günü rexonalar geldi saydım tamı tamına 38kurulk testi,ve bide 25ml rexona cotton rollon..zati kokusuna bayılıyodum bitmeden yenisi geldi sevindirik oldummmm bunun dışında evyapa yollamıştm 9mayısta iletişm bilgilerini istediler verdim amma ve lakin daha ses çıkmadıı onun dışında yeni kampanyalaar için tşk ederrrrr, numune ürün vs gelen arkadaşlarında güle güle kullanmalarınııı canı gönülden dilerimmm mektubuma burda son verirken gözlerinizden öperiiiiiimmmmmmm
fm yı aradım bu sayfayı takıp ettıklerını soyledıler kampanya we bebekler bıttkızlar fm bebişleri unutun artık ya bahsetmeyinher yeni gelen fm ve bebişleri sorar oldu...yeni gelenlerrrr bitti yok bebek falan
ben geldimmmmmmmmmm
bu da demek oluyor ki yeni kampanyalar geliyorrrrrrr
hazır mıyız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?