Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

fm den mail gelmiş, raporumu okumuş beğenmişler
teşekkür etmişler
otomatik mesaj değil,resmen kişiye özel bi mesajdı.
çok mutlu oldum

ne güzel tbrkler

güle güle kullan

bir bebeğim olucak ve bana gelmedii ya hiç birşeye bukadar takmazdım ama

bu bebek sepetinin bana gelmeyişine çok üzüldümm

ay üşeniyorum sayfaları okumaya neler var bakm yeni sınav zamanı geride kaldım

benim ki de gelmedi maleseffff.....

kızlar huggiesten bebek bezim geldi...
2 numara göndermişlerr...
abimin eşi hamile ona götürücem

BANA ONCEDEN COK GELRIDI KARGO ARTIK EZBERLEMSIDI BI ARA AYNI KARGOCU GELIORDU ADAM ILK ZAMANLAR GARIP GARIP BAKIORDU SONRA ALISMSIDI ABLA BUNE HERGUN KARGOSU DIORDU AMA EVIMI DEGISTIRDIM UGURSUZMU NE GELDI:d ARTIK KARGODA GELMIOR GECEN BEN EVDE YOKKEN ACI BADEM SUTU GELMIS:d OKAA

slm kızlarrrr bugün evde yoktumm iki tane kargo gelmişş
biri huggiesten mini oglusum için bebek bezi 8 li
digeride duru vişneli el sabunu çok sevindirik oldukk vallaa

canım forumda büyük harfle yazmak yasak diye biliyorum...

evet kavgaya bende girdim gitti,akıllanın bitanesi bende baskası kazanırsa hakkımı helal etmem diyo bi sinirlendim insanlar 3 uruşluk şey için ne kadar düşüyooo

ayyy o senmydnn balımmmmm ağzına sağlııkkkk,ayrıca o anda hazırda bekleyen biçok kişi vardı bende dahil yalan yok hem burdaki syfları okuyodm gçemişi hem o derken anam bi baktm yaklaşmşşş amma ve lakin çıkmadı bizede

evyap canımm memnunniyetini yazıyosunn evyapa onlarda tesekkür mesajı yolluyo sana :93: sonrada sabunu ayın 16 .dı glmişti mesaj inanki daha yeni geldi :82:

banada evyapdan teşekkur maili baya oldu gelelı ama sabun falan gelmedi

yaa bana 9mayıs gibi tşk edip adres istemişlerdi ama daha gelen olmadıı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ilk defa kazandım 8*4 yaşasın şimdi ne yapmam gerek kızlar
şimdi ewde kargocu beklicen 3 gun mu desem 3 ay mı desem 3 wakte gelır inşşşşşşşşşş

kızlar bu kk nın hediyeleri noldu acaba bilen var mı.edc miydi neydi hatırlayananız var mı
ıcd mıydı ne EDITÖRÜMMMMMMMMMMMMM hedıyeler noldooooooooooo:82::82::82::82::82::82::82:

sinangil gene bi koli hediye gönderdi bana sagolsunlar ama malesef diyetteyimmmm
ben de istiyommmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

canım arkadaşım buralarda havalar iyi buyukler gözlrınden kucukler ellerinden öperler sarı öküz büyüdü . tarlalar pek werımlı

kızlar fm bebişleri unutun artık ya bahsetmeyinher yeni gelen fm ve bebişleri sorar oldu...yeni gelenlerrrr bitti yok bebek falan
fm yı aradım bu sayfayı takıp ettıklerını soyledıler kampanya we bebekler bıttı dedı kk yı takıp edıyom dedi:86::86::86::86::86::86:

ewet yaa bu edc göndermedi
hayır anlamadığım madem göndermicen adresimizi ne diye aldın
organica memo olsa onun niyeti belliydi dicem ama bu edc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…