Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

‎'Şanslı Soru Cevap' uygulamasına katılarak hediye kazanmayı başaran kullanıcılarımız arasından; Fadim Gündüz, Esra Dinç, Ömer Dinç, Ebru Dinç, Elif Dinç, Derya Yeğen, Suat Topçu beden ve adres bilgileriniz tarafımıza ulaşmamıştır.
Lütfen bugün

soyadımı dinç yapmak istiyroum

berencim 150 çok az

bugün durunun da ödüllü anketi var link veremedim
bide izmirlilere rozmannn dı sanırım ikiside ikide başlıyo

moneyin kefiri denemiştim tadı ağır içememiştik beklemicem onu

Bugün yine ödüllü anket yapıyoruz...
Saat 14.00'da yapacağımız anketi yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz.

Duru Banyo Keyfi
Bugün yine ödüllü anket yapıyoruz...
Saat 14.00'da yapacağımız anketi yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.

‎'Şanslı Soru Cevap' uygulamasına katılarak hediye kazanmayı başaran kullanıcılarımız arasından; Fadim Gündüz, Esra Dinç, Ömer Dinç, Ebru Dinç, Elif Dinç, Derya Yeğen, Suat Topçu beden ve adres bilgileriniz tarafımıza ulaşmamıştır.
Lütfen bugün

berencim 150 çok az

Harbiden bu ne yaa :53::53:

Lütfen bugün

berencim 150 çok az

tüh canım ben 150 yaptım:43:
duruyu buldum işte kızlar durunun kampanya linki koşun:52:

Duru Banyo Keyfi | Facebook

Duru ne kadar cimri bir firma , sadece 5 KİŞİ 'ye hediye , pehhhhhh...
:ssz:

100 bin beğeni 5 hediye cimri bile az :1:
berencim orayada yazsaydın kaç kişi yazmış daha hiç kazanmadım diye acaba firmalar o sitemleri göze alıyomudur döktürürdüm banyo bile yapamıyorum sabun bile kullanmadım durudan diye:5:

kız ben yazana kadar yazmışta yorum :)

Son düzenleme:
Back
X