Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

100 bin beğeni 5 hediye cimri bile az :1:
berencim orayada yazsaydın kaç kişi yazmış daha hiç kazanmadım diye acaba firmalar o sitemleri göze alıyomudur döktürürdüm banyo bile yapamıyorum sabun bile kullanmadım durudan diye:5:

kız ben yazana kadar yazmışta yorum :)

canım senin cevabını görmeden ben dayanamayıp yazdım belki bana acırlar:1::1:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150565200897109&set=a.448218782108.243111.206472707108&type=1&theater

Baharın gelişini beraber kutluyoruz! "Bahar Paylaşınca Güzel" yarışmamız bugün başlıyor!

1) Facebook sayfamızı beğenin!

2) Her hafta Salı günü facebook sayfamızda yayınladığımız yeni "İlkbahar 2012" koleksiyonumuzu sayfanızda paylaşın.

3) Her hafta Pazartesi günü yapılacak çekilişte sürpriz hediyeler kazanan 10 kişiden biri siz olun!

4) İlk Koleksiyonumuz birazdan facebook sayfamızda yayınlanıyor!

Baharın gelişini hep beraber kutlamaya hazır mıyız?

https://www.facebook.com/pages/diecastcenter/200477353317477

Yarışma Kuralları:
-Sayfayı beğenmeyenler çekilişe dahil edilmeyecektir.
-Yarışma sonunda bir kişiye Motorsiklet Modeli kargo ücreti tarafımızdan karşılanarak gönderilecektir.
-Yarışmaya duyuru yaptığımızda duyurunun bulunduğu mesajı beğenip-paylaşarak katılınacaktır.
-Sahte hesaplar kontrol edilmeyecek, fakat kargo kazanan isim dışında birine kesinlikle teslim edilmeyecektir.

geçen unnadodan aldıgım 8.90a kızıma bornoz bugün geldi gayet hoşmuş çok beğendik..

Son düzenleme:
29.02.2012 – 04.03.2012 Talihlileri

Sabiha Çadırcı

Hakkı Özkarakaş

Hakkı Özkarakaş

Deniz Tıraş

Ömer Konukman

Sercan Aktaş

İklil Kın

Teoman Otaç

Tülay Yurdakul

Bülent Kartunay

Muhammet Kartal

Ersin Sepetci

Levent Kocabıyık

Cansu Seviç

Gökhan Erdem

Özkan Ünlü

Cem Cenkçoban

Burak Aşcı

Levent Altas

Ali Bolat

Süleyman Emre Erbaş

Emine Çalı

Vahap İzci

Tuğalp Tuncay

Ahmet Bircan

Enes Uğur

Faruk Kent Tanık

Aliye Güldüren

Feray Yolcular

Burcu Tansel

Zeynep Akyıldız

Cansu Gürbüz

Nevin Özay

Gokmen Aylanc

İlkay Uzal

Ömer Atalay

Belgin Güney

Taner Altınova

Mürüvvet Güneş

Şeyda Demirtaş

Yasmin Karadağ

Lerzan Karabayır

Gülçin Erdoğdu

Nesrin Dülek

Fatih Özgültekin

Esin Güneş

Burak Yurdaer

Elvan Balıkçıoğlu

Ziya Üzüm

Elif Taşdemir

teb'den muppet show için bilet kazananlar kazanmışım hem annem hem kendi adıma:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

teb'den muppet show için bilet kazananlar kazanmışım hem annem hem kendi adıma:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:[/QUOTE]

İyi eğlenceler.. Şansın daim olsun...:nazar:

arkadaşlar bebelac cep bebeye 5 arkadışınızı üye yapın .1 kutu 500gr biberon maması,1kutu 125 g kaşık maması.bebek bezi 1 tane. kaşık seti ve 1 pakette bebelac 3 yolluyorlarmış. ücretsiz telefon hattı ver ordan arayabilirsiniz ..ben şimdi aradım fazla görevli yokmuş yarın arayaıp halletceklermiş.bende bir sitede okudum bunu bakalım yarın arıyacaklarmı

30 Mart'ta sinemalarda gösterime girecek olan başrollerini Gökhan Mumcu, Rojda Demirer ve Cemal Hünal'ın paylaştığı "KAOS Örümcek Ağı" filminin fragman ve teaserlarını Kaos Örümcek Ağı / 30 Mart'ta Sinemalarda adresinde beğenilerinize sunuyoruz.

Her iki teaserı ve fragmanı izledikten sonra yanıtlamanız için bir de anketimiz var. Bu anketi cevaplayarak filmin kurgusuna etki edebilirsiniz. Sizin cevaplarınız doğrultusunda filmin kurgusunda yapılacak değişikleri öğrenmek için bizi izlemeye devam edin.

FikriMühim'de anket var....

Back
X