Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba kızlar bu fikirmetrenin 10 tl lik çeki varya daybuyday dan ben onu yaptım çek görünüyor orda ama acaba 20 liralık alınca 10 lira indirim mi olacak geçengün bileklik buldum bitane 4 liraya kargoda 5 liraydı galiba ama yinede kredi kartı istedi anlamadım nasıl yapıcam

NEVRESİM DÜNYASI NEVRESM DNYASI TA NEVRESM TAKIMLARI TA YATAK RTLER müşterileri ve takipçileri
Nevresim Dünyası Yeniden Sizlerle ...
Yeniden Beraber Olmamızı Hediyeli Bir Kampanya İle Kutlayalım
3 üyemize %100 Bambu Olan Harem Bambu Yorgan Hediye Ediyoruz

Kampanya şartları
... -http://www.nevresimdunyasi.com/'a üye olmak
-Konunun altına yorum olarak ad ve soyad yazmak ve 20 kişiye beğendirmek
-Sayfa duvarımızda yayınlanan bir resmi kendi profilinizde paylaşmanız
Not:Tüm üyelerin sadece bir katılımcıyı beğenme hakkı vardır.
Kampanyamız 13 Mart Çarşamba Günü Son Bulacaktır.Devamını Gör

zipi aradım eticin ve benimoların gelmediğine dair..
9 marta kadar dağıtımvarmış ondan sonra gelmezse tekrar arayacağım
her ilede gidiyormuş zip sorun yokmuş

hemen evinde

5 Mart 2012 Pazartesi gününün Shoes Under – Ayakkabı Hurcu Kazanan Şanslı İsimlerini tebrik ediyoruz.

1 -BAHAR GÜÇLÜTÜRK
2 -DİLEK ATEŞOĞLU AYGÜN
3 -NİL MERİÇ ARŞİV

kazanmışım :13:
berna'cım haberii ilettiğin için çok sağol cnm benim :16:

[kızlar hero baby e üye olunca hediye paketi geliyor, içinde bir adet sütlü prinçli kaşık maması,bebe bisküvisi,125gr kavanoz maması ve deneme boy devam sütü var gayet güzel yalnız bebeğiniz 4 aylık veya daha büyükse yolluyorlar bilginize ...

Yuva Maya'nın bol hediyeli uygulaması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde başlıyor!

Kabarık Usta'nın sorularını yanıtlayın, mutfaktaki ustalığınızı kanıtlayın!

Yuva Maya'yı takip etmeye devam edin...
Yuva | Facebook

[kızlar hero baby e üye olunca hediye paketi geliyor, içinde bir adet sütlü prinçli kaşık maması,bebe bisküvisi,125gr kavanoz maması ve deneme boy devam sütü var gayet güzel yalnız bebeğiniz 4 aylık veya daha büyükse yolluyorlar bilginize ...

ben hamileyken üye olmuştum. ama paket gönderdiler cnm.

aslında kadınlar klubüde yarışma yapması lazı 8 mart da adı üstünde kadınlar klubü onların bir hediye vermesi lazım biz bayanlara:31:
kazene bu mesajımı ileticem

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/flormarcosmetics

Flormar Kadınlar Günü’nde de kazandırıyor!
İster bu resmin altına, istersen de Flormar Türkiye Twitter sayfasına #flormart hashtagi ile Kadınlar Günü mesajını paylaş. Flormar jürisinin mesajını en çok beğendiği 1 kişi büyük boy Flormar makyaj çantası kazanacak ve Kadınlar mesajı Flormar ürünleriyle tuval üzerinde sonsuza kadar yaşayacak. Ayrıca jürinin seçeceği diğer 5 kişiye de Flormar makyaj çantası hediye!

Back
X